ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ

    Κοινοποίηση:
    kypros2

    Από χθες Κυριακή του Πάσχα, στήθηκε ειδική σκηνή στην Κόκκινη Λίμνη η οποία στεγάζει την γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης των σορών που πέταξε ο 35χρονος καθ’ ομολογίαν, κατα σύρροήν δολοφόνος. Υπενθυμίζεται ότι χθες, δύτης με τη χρήση σκαφάνδρου κατάφερε να ανασύρει την πρώτη βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχε σορός ενήλικης γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση.

    kypros2

    Η ιδιωτική εταιρεία η οποία κλήθηκε να συνδράμει στις έρευνες κοινοποίησε φωτογραφίες από την επιχείρηση οι οποίες αποτυπώνουν όλη την επιχείρηση, τις προετιμασίες και το συντονισμό αλλά και την προετοιμασία του δύτη μέχρι και την είσοδο του στο νερό της Κόκκινης Λίμνης.

    KYPROS3

    Τα πρόσωπα που εικονίζονται στις φωτογραφίες κλήθηκαν να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τα εγκλήματα του 35χρονου.

    KYPROS5

    Το προσωπικό ετοιμάζεται σήμερα για την επιχείρηση όπου και αναμένεται η ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας από τον πυθμένα της λίμνης. Παράλληλα, θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, η οποία εξακολουθεί να μην φαίνεται στα πλάνα της ρομποτικής κάμερας.

    KYPROS6

    Η αποκάλυψη που έρχεται την Τρίτη το πρωί στα περίπτερα απο το έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την προσωπικότητα του κατά συρροήν δολοφόνου, είναι συγκλονιστική.

    ΠΗΓΗ φωτογραφιών: philenews

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: