ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΕΪΤΣ, ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ . ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ, ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

    Κοινοποίηση:
    1

    Όλα τα “κοράκια” του συστήματος ενάντια στον Τραμπ. Δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα. Έκοψαν στον αέρα την ομιλία του Αμερικανού Προέδρου.

    Το ABC, το CBS και το NBC διέκοψαν τη μετάδοση του μηνύματος του Αμερικανού προέδρου καταγγέλλοντας ότι έλεγε ψέματα
    Σάλος από την κίνηση μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων των ΗΠΑ, όπως το ABC, το CBS και το NBC, να διακόψουν τη μετάδοση μηνύματος του Ντόναλντ Τραμπ καταγγέλοντας ψεύδη και ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς του Αμερικανού προέδρου περί νοθείας και παράνομων ψήφων στις αμερικανικές εκλογές.

    Ποιοι είναι όμως οι δημοσιογράφοι που προχώρησαν  σε αυτή την  κίνηση να κόψουν από τον «αέρα» τις δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ;

    1

     

    Ο Σέπαρντ Σμιθ είναι κεντρικός παρουσιαστής στο NBC News και το CNBC, ενώ έχει τη δική του καθημερινή ενημερωτική εκπομπή με τίτλο «The News with Shepard Smith». Γνωστός έγινε από την 23χρονη καριέρα του στο Fox News, όπου υπήρξε παρουσιαστής ειδήσεων και πολλών άλλων προγραμμάτων.

    Η καριέρα του Σμιθ στο Fox News έληξε επεισοδιακά το 2019 όταν προς το τέλος της καθημερινής του εκπομπής «Shepard Smith Reporting» ανακοίνωσε on air ότι αποχωρεί.

    brian-williams

    Και το MSNBC, όμως δεν άφησε να ακουστεί στον αέρα η ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ, με τον δημοσιογράφο Μπράιαν Oυίλιαμς να αναφέρει: «Να’μαστε πάλι εδώ, στην ασυνήθιστη και άβολη θέση όχι μόνο να διακόπτουμε τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά να τον διορθώνουμε, κιόλας. Δεν υπάρχουν παράνομες ψήφοι εξ’όσων γνωρίζουμε, δεν υπάρχει νίκη του Τραμπ εξ’όσων γνωρίζουμε».

    Ο Μπράιαν Ουίλιαμς είναι επί δεκαετία ο κεντρικός παρουσιαστής και διευθυντής σύνταξης του MSNBC, καθώς και παρουσιαστής της εκπομπής «The 11th Hour with Brian Williams». Το 2004 του απονεμήθηκε το βραβείο Peabody για την κάλυψη του τυφώνα Κατρίνα και ο Ουίλιαμς αποδέχθηκε το βραβείο εκ μέρους του NBC News. Η επιτροπή τόνισε ότι «ο Ουίλιαμς και ολόκληρο το προσωπικό του NBC Nightly News ανέδειξε τα υψηλότερα επίπεδα δημοσιογραφικής αριστείας».

    Δείτε τι συνέβη:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥς ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

    2. Και εσύ αν έπαιρνες τις βαλίτσες το ίδιο με το Σκάι θα έκανες αλλά από ότι φαίνεται δεν τις πήρες και σε ενοχλούν τα πάντα.

    3. ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΤΑΙ ΑΙΣΧΡΑ , ΟΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.
      ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ , ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΙΟΝΙΑ Η ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
      ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ….ΤΟ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ.
      ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ .
      Α… ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο
      “ΙΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ”.
      ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.
      ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

    4. Ο Τράμπ κάνει ζημιά στις ΗΠΑ στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα αλλά και στον εαυτό του με τις δηλώσεις και τις πράξεις του. Φανατίζει τους οπαδούς του και συμπεριφέρεται σαν αυτοκράτορας για αυτό και το Ρεμπουκλικανικό κόμμα τώρα του γυρίζει την πλάτη. Του χρόνου που δεν θα είναι πρόεδρος θα δικαστεί για απάτες και φοροδιαφυγή στην πολιτεία της Νέας Υόρκης ίσως όμως να διαφύγει εκτός των ΗΠΑ
      Το 2016 δεν ψήφισα την Χίλαρη Κλίντον γιατί νόμιζα πως ο Τράμπ θα ήταν καλύτερος για τις ΗΠΑ και την Ελλάδα.
      Χάρηκα που νίκησε ο Μπάιντεν γιατι τουλάχιστον αυτός είναι ένας ποιό σοβαρός άνθρωπος. Λυπήθηκα όμως που ένας Ρεπουπλικάνος Ελληνοαμερικανός, ο δικηγόρος Γεώργιος Μήτρης ( απο τη Φλόρινα ) δεν εκλέγει βουλευτής.
      Ο Μήτρης είναι υπερήφανος για την Ελληνική του καταγωγή και αυτό το τονίζει στους Αμερικανούς, είναι γνωστός στην Ελληνοαμερικανική κοινότητα και έστειλε την κόρη του στο Ελληνικό σχολείο.

      1. Τρώγε το ψωμι που σου πετάνε μετανάστη και να ευχαριστεις τον Θεό που σε δεχτηκσνε στη χωρα τους να λιγδώσεις. Τις πολιτικές αναλύσεις, άφησέ τες για τους αμερικανούς. Σαν αλβανός και πακιστανός στην Ελλάδα ακούγεσε που θέλει Τσίπρα.

    5. Για γέλια είστε ρε Έλληνες… Κοιμάστε κυριολεκτικά όρθιοι… Για ποιους λόγους έγινε απόπειρα δολοφονίας του Χίου; Γιατί η λογική της πλουτοκρατίας λέει : οι δημοσιογράφοι τ’ αρπάζουν! Για ποιους λόγους η κυβέρνηση των αλητών αρίστων αχρήστων, μοίρασε δικά μας χρήματα στους εκδότες και δημοσιογράφους; Για τους ίδιους λόγους! Αλλά εσείς σχολιάζετε τι γίνετε στην Αμερική! Ρε πόνος στα απολίτικα αφασικά μαλάκια της πατρίδας μας…

    6. Το αν έγινε ή δεν έγινε νοθεία και από ποιους, αυτό θα το ανακαλύψει η δικαιοσύνη (αν δεν είναι σαν την Ελληνική) και κανένας άλλος!!! Το ότι υπάρχουν στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητο, αλλά υπάρχει και ο αντίλογος. Λένε κάποιοι ότι σε κάποιες πολιτείες το ποσοστό συμμετοχής ξεπέρασε το 95% (σε μία έφτασε το 101%) αλλά δεν φταίνε απαραίτητα οι δημοκρατικοί, φταίει το σύστημα που δεν έχει προβλέψει κάποιος που ψήφισε με επιστολική ψήφο να μην πάει να ψηφίσει ξανά και αυτοπροσώπως!!! Ή για το 180.000-0 στις ψήφους με τους σάκους μπορεί να φταίει ότι οι δημοκρατικοί προτιμούν την ησυχία τους και την επιστολική ψήφο, ενώ οι ρεπουμπλικάνοι είναι μπαχαλάκηδες και γουστάρουν να στήνονται στις ουρές (αυτό δεν πολυστέκει), Ή για τους κουκουλοφόρους με τους σάκους, χωρίς διακριτικά, ότι το έκαναν για λόγους ασφαλείας!!! Γιαυτό ας περιμένουμε να δούμε, γιατί και μένα με προβλημάτισε η προχειροδουλειά που έγινε η νοθεία!!!

    7. Στην αριστερή φωτό κάνει μπαμ ότι είναι μεγάλη πούστρα

    8. Δεν ταξερε….?
      Ποια δικαστηρια…
      Τωρα ειναι αργα….
      Τοχασε…το προεδριλικη…ο Τραμπ…
      Και εχει και…καταγωγη και απο την Κυπρο…(γιος μεταναστων…αλλα το κρυβουν…)
      Επρεπε να τους ειχε…κανονισει…

      Απο αυριο…εχει….”Χουσειν”…Ομπαμα…Μπαιντεν…
      Σαμπανιες….οι φιλελεδες, τα κομμουνια και το αδελφατο…
      Κριμα…

      1. Ιρλανδικες ριζες εχει ο τραμπ βρε ουφο πως είναι κυπριος ; εχεις δει πολλους κυπριους κοκκινομαληδες με γαλανα ματια;

      2. Σιγά, εγώ ξέρω τον πραγματικό πατέρα του. Είναι ο μανάβης της γειτονιάς μου.

    9. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΟΛΚΗΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ

    10. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ????
      ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΛΑ !!!!
      ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΧΕιΑ (ακόμα και στις μέρες μας κανουν “ΛΕΩΝΙΔΕΣ +” !!!!!
      ενάντια
      – στο ψέμα
      &
      στην παράνοια (των ημερών !!!!)
      ΕΛΠΙΔΑ (ΟΛΩΝ ΜΑΣ) !!!!!
      ΝΙΚΗ (στο ΔΙΚΑΙΟ & στην ΑΛΗΘΕΙΑ) !!!!!

    11. ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ . ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ.
      ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ!

    12. Οσοι τον μισητε, αναρωτηθειτε οταν εισαστε μονοισας. Για ποιο λογο;
      (ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΟΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ)
      Τετοιο πολεμο σε προεδρο, δεν εχω ξαναδει ποτε, και ζω στην Αμερικη απο το 93

      1. Όταν ο κάθε Τραμπ εκτοξεύει κατηγορίες προς πάσα κατεύθυνση και ψέματα χωρίς να έχει αποδείξεις τότε καλά του έκαναν και τον έκοψαν.

        1. Τι χωρίς αποδείξεις ? Χιλιάδες στοιχεία υπάρχουν για νοθεια !

        2. Σύρε φτιάξε καμιά πίτα, τράβα και κανένα ψυγείο να καθαρίσεις την λέρα από πίσω κι άσε την πολιτικολογία.

    13. ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ, ΠΑΡΑ Ο ΓΚΕΙ ΤΖΟ!!!!!

    14. Καλα του εκαναν και μπροβο τους,με τον τρελο που είχαμε μπλεξει τοσα χρονια ,εχασε καθαρ και τιμια από τον Μπαιντεν και αντι να αποχωρησει θελει πραξικοπηματικα να παραμεινει στην θεση του προεδρου ,αλλα ο λαος μιλησε εμεις ολοι ειμαστε μετανάστες Αμερικανοι πολιτες και δεν τον θελουμε τον βαψομαλλια φασιστα.

      1. Συριζαίε ο Τραμπ είναι ήδη πρόεδρος την Αμερικής και κέρδισε της εκλογές. Αυτό δεν μπορούν να το ανατρέψουν με τίποτα. Στήσου στα τέσσερα γιατί #ξανάρχεται !

        1. Σε ψέκασαν οι ρεπουμπλικάνοι με τις βλακείες περί αντίφα και αριστερών στο δημοκρατικό κόμμα. Δεξιοί είμαστε και όχι φασιστοειδή.

          1. Τι προσποιήσε τον δεξιό ρε συριζαίε , #ΕΡΧΕΤΑΙ , στήσου !

          2. οπως ειπε κι ο προεδρος υπαρχουν πολλοι βλακες ψηφοφοροι. τουλαχιστον να παιρνες κανα φραγκο απ τις ηλιθιοτητες που λες να το καταλαβουμε. γτ αυτοι που υποστηριζουν τον παιδεραστή η τα παιρνουν ή ειναι απλα ηλιθιοι. μια ζωη βλακας θα σαι και χωρις μία. αριστερο παπαγαλακι

      2. ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!!!
        ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ
        (δεν είχαν κάτι καλύτερο από το sleeping JOE να θέσουν ή/και να εκθέσουν ????)
        ΚΡΙΜΑ (ΚΑΤΑΝΤΙΑ = ΠΑΡΑΚΜΗ)

      3. Ο ΤΡΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΙΜΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ. ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΞΕΝΟ ΑΙΜΑ. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟΙΒΑ ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ ΚΑΙ ΝΤΟΚΤΩΡΑ.

        1. Ετσι ειναι ρε φιλε αλλα ποιος να καταλαβει? αφου ειναι ολοι τσιμεντολιθοι τα τουβλα τα εχουν ξεπερασει απο καιρο!!!!! γι αυτο και εχουν επικρατησει τα ερπετα!!δεν υπαρχει αντισταση!

    15. Τον πολεμάνε από όλες τις πλευρές και ακόμη δεν έχουν καταφέρει να τον νικήσουν.

    Comments are closed.