ΤΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΟΠΛΑ ΠΟ@ΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΕΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗN ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦ.ΧΙΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK. ΜΕΤΑ ΤΙΣ “ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΔΡΕΣ”, ΤΩΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ. ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

    Κοινοποίηση:
    xios-ekriktiko-makeleio

    Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει. Η πρώτη προσωπική σελίδα του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, κράτησε για 2 μέρες. Η δεύτερη για 14 ώρες. 

    Ο κατάπτυστος και “δολοφονικός χαρακτήρων” μηχανισμός του Μαξίμου και οι γύρω απ΄αυτόν, δεν αντέχουν όχι την αλήθεια αλλά ούτε να βλέπουν και να διαβάζουν κείμενα του δημοσιογραφου. Είναι πια ξεκάθαρο ότι όλες οι αλητείες, προέρχονται από τον μηχανισμό του Μαξίμου, την ίδια την πρωθυπουργική αυλή και ειδικά την αυλή με τους γυναικωτούς που έχουν περιτυλίξει και περισφίξει , την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι με εκείνο το φοβερό άσπρο μαγιό που διακρίνεται η κυτταρίτιδα των 56 ετών της και τα δυστυχισμένα πόδια της που είναι σαν μπουκάλια. Άντρες είμαστε και καταλαβαίνουμε. Το γήρας δεν είναι ντροπή αρκεί να το αποδέχεσαι και να μην ξευτιλίζεσαι δημόσια.

    Η κυρία αυτή είναι ότι χειρότερο έχει αναδυθεί στην πολιτική ζωή του τόπου. Γιατί δυστυχώς -είναι πια ξεκάθαρο ότι- αυτη κυβερνάει και ο άλλος, ο πολιτικά μισό-χαζος, εκτελεί τις εντολές.

    Θα πρέπει να καταλάβουν ότι έτσι αντί να “γεφυρώνουν” ,εξαγριώνουν, μας κάνουν πιο αποκαλυπτικούς, πιο ορμητικούς στο ρεπορταζ και πιο ακαριαίους στην έρευνα.

    Είναι εξακριβωμένο ότι μια κουστωδία πειναλέων απαρτίζει τις συνεχείς και ομαδικές αναφορές για την πτώση των σελίδων.

    Εκείνο όμως που γεννά πολλούς προβληματισμούς, είναι δύο πράγματα.

    —Το πρώτον: Τη νύχτα της απόπειρας δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου (27 Ιουλίου 2020, αλήθεια εκείνη τη νύχτα θυμάστε με ποιους έχετε μιλήσει κυρία πρωθυπουργού, εσείς και το συγγενολόι σας;), άθλιοι παρακρατικοί έριξαν τη σελίδα μας. Για πάνω από 15 μέρες. Όταν σιγουρεύτηκαν ότι ο δημοσιογράφος έζησε, την ξανανέβασαν. 

    wiki

    Ο Στέφανος Χίος (Σπάρτη, 18 Απριλίου 1966 – 27 Ιουλίου 2020) ήταν Έλληνας δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων. Ήταν ιδρυτής της εφημερίδας και διαδικτυακής εκπομπής Μακελειό…

     

    2)Εκείνη τη νύχτα, άγνωστοι παρακρατικοί μηχανισμοί,  θεώρησαν στο ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, τον Στέφανο Χίο, νεκρό και έγραψαν μάλιστα και την ημερομηνία του θανάτου του. Αυτά γίνονται μόνον από το παρακράτος που συμφύεται με το Κράτος.

    Με πληροφορίες πια επιβεβαιωμένες ότι το Μαξίμου κρύβεται πίσω από το κατέβασμα σελίδων στο Facebook της αμαρτίας και της διαφθοράς, όλα τα γεγονότα οδηγούν σε έναν κοινό παρονομαστή: Στο κυβερνείο. 

    Παίξατε, χάσατε και θα πληρώσετε. Και προσέξτε το λιγάκι. Δεν είναι όλοι σάπιοι. Υπάρχουν και πατριώτες κρατικοί λειτουργοί. Θα πληρώσετε για όλα όσα έχετε κάνει. Αργά ή γρήγορα. Στο σκαμνί και στο εδώλιο, έχουν καθίσει πολλές μοδίστρες μέχρι σήμερα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. καθάρματα δολοφόνοι μπλε συριζαίοι, κάθε μέρα μπαίνει και μια νεκροφόρα στα γραφεία τους, να πάρει έναν μετακλητό που ψόφησε (από καρκίνο, συνήθως)

    2. Στέφανε στήν χώρα μας έκαναν καί κάνουν κουμάντο δύο ξενόφερτες Μεσσαλίνες.Η πρώτη ήταν ή σκατοψύχα η Γερμανίδα ή Φρειδερίκη καί ή Εβραία Μαρέβα Γκραμπόβσκι μέ ολέθριες συνέπειες καί επιπτώσεις γιά τήν Ελλάδα.
      Πρέπει νά αμυνθούμε καί νά εξολοθρέψουμε τά ανθελληνικά μυάσματα.
      Γιάννης Λάκων

    3. Στην Γαλλία ξεκίνησαν να καίνε τα εμβολιαστικά κέντρα και τα κέντρα ψευδών ραπιντ τεστ.

    4. Και ο Ελληνισμος της διασπορας ειναι μαζι σου. Κρατα δυνατα Στεφανε.

    5. είμαστε όλοι στεφανος χιος.
      το ξέρουμε οτι μας παρακολουθουν και στο φβ και στο βαιμπερ και και παντού αλλα τους γραφουμε στα απίδια μας και τους ΓΛΕΝΤΆμε

      αρης β.

    6. Δεν φανταζεστε, τι μηχανισμους, εχουν στησει! Και το τι παρακολουθηση, πεφτει! Θα φριξετε!

    7. Ο/Η Ο γερμανογλύφτης μπουφοτάκης, ο λαθροΜΚΟμηταρόγκας και ο λάδωνης είναι φίλοι μας., θέλουν το καλό μας..... λέει:

      Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη….

    Comments are closed.