ΤΑ ΞΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: ANΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! “ΥΠΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ…” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    bout

    Οι αντιδράσεις στα Σκόπια κατά της Συμφωνίας υποστηρίχθηκαν από «ρώσικα λεφτά», τόνισε ο μέχρι πρότινος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

    Για το παρασκήνιο της Συμφωνίας των Πρεσπών μίλησε ο Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση «Διάλογοι» που διοργάνωσε το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην αποθήκη Γ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης

    «Υπακούσαμε στις εντολές των Αμερικάνων και των Γερμανών» τόνισε για να συμπληρώσει ότι οι αντιδράσεις στα Σκόπια κατά της Συμφωνίας υποστηρίχθηκαν από «ρώσικα λεφτά». «Οι Ρώσοι δεν ήθελαν να λυθεί το θέμα», υπογράμμισε. Ωστόσο αναφέρθηκε και στους «Μακεδονομάχους» διερωτώμενος «πού είναι τώρα αυτοί οι κύριοι;» και υποστηρίζοντας ότι και πίσω από τις αντιδράσεις στην Ελλάδα υπήρξαν οικονομικά οφέλη.

    Μάλιστα απευθυνόμενος σε αυτούς που φοβούνται για τα εμπορικά σήματα, ο ίδιος διηγήθηκε προσωπική του ιστορία. Όπως τόνισε, όταν γερμανικά σούπερ μάρκετ έβαλαν στα ράφια τους κρασί από τη Β. Μακεδονία το οποίο έφερε τον χαρακτηρισμό Μακεδονικό, η Ένωση Οινοπαραγωγών άσκησε ασφαλιστικά μέτρα και τα σούπερ μάρκετ απομάκρυναν απευθείας τα προϊόντα βάσει του ισχύοντα ευρωπαϊκού νόμου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Αυτός ο Πορδό-γερός δέν τα τίναξε ακόμα? πότε θα τα κακαρώσει να ησυχάσουμε επιτέλους?

    2. Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά!
      Προδότες αριστεροί!Κακό ψόφο όλοι σας!

    3. ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΌ ΤΟ 1821.Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΕΙ ΜΊΑ ΕΝΙΑΊΑ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ, ΑΠΟΔΗΜΟΣ, ΚΑΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΣ. ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΑΙΏΝΙΟΙ ΟΔΗΓΟΊ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΊΟΙ ΠΡΌΓΟΝΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 21, ΤΟΥ12-13, ΤΟΥ40, ΟΙ ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ&ΑΡΕΤΗ.

    4. Θα πάρετε όλοι οι προδότες ανθΈληνες σύντομα ότι αξίζετε. Η δικαιοσύνη μπορεί να άργησε αρκετά αλλά είναι ΠΟΛΎ ΚΟΝΤΑ.
      Θα δικαστούν και οι δικαστές.-

    5. ΤΕΛΙΚΆ ΟΙ ΕΧΘΡΟΊ ΑΥΤΉΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙ ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 50-60ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ΈΝΑ ΤΈΤΟΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ, ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΎ, ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ, ΦΤΩΧΟΥΣ, ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ, Κ. Λ. Π ΠΟΥ ΦΑΝΤΆΖΕΙ ΣΧΕΔΌΝ ΑΔΎΝΑΤΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΊ Η ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΟΜΟΨΥΧΊΑ, ΤΑ ΚΟΙΝΆ ΙΔΑΝΙΚΆ. Η ΧΏΡΑ ΒΆΛΛΕΤΑΙ ΑΠΌ ΠΑΝΤΟΎ ΕΣΩΤΕΡΙΚΆ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΟΡΑΤΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΣ. ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΈΝΑΝ ΎΠΟΥΛΟ ΕΙΡΗΝΙΚΌ ΠΌΛΕΜΟ ΑΠΌ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ. ΜΆΛΛΟΝ ΠΛΗΣΙΆΖΕΙ ΤΟ ‘ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ’ ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΛΠΊΔΑ ΓΙΑ ΑΝΆΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΨΕΥΔΟΡΩΜΕΙΚΟ ΦΕΎΓΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΆ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ!

    6. Γνωστος για τα ανθελληνικά του αισθηματα ο Μπουταρης,αλλα εχει ενα δικιο:που ηταν ολοι οι “πατριωτες” και “εθνικιστες” που καιγοντουσαν για την Μακεδονια μας και η δραση της Χρυσης Αυγης τους ηταν…λιγη και ανεπαρκης;;;Πουθενα!Που ηταν οι Βελοπουλοι,οι νεοδημοκρατες,οι στοχικοι,οι αναγνωστες του Ελευθερου Κοσμου,το Πατριε,το Εθνικο Μετωπο και οι περιφημες παμμακεδονικες ενωσεις;;;;Πουθενα!!Μονο Χρυση Αυγη και Ιερος Λοχος.Η αληθεια ειναι αυτη και ας ποναει…

    7. Πούστη Μπουτάρη προδότη και ανθέλληνα.
      Μακάρι να πεθάνεις σύντομα παλιομ@λάκα.

    8. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ μήν τσιμπατε σε αυτά που λένε γλοιώδεις προδότες…
      Οι προδότες την Μακεδονίας ειναι Μπουτάρης, Τσίπρας, Σύριζα, Παπαχτριστόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Κοτζιάς και σία … Ρεεει τούς Ξεχάσατε αυτούς ρεεεειιιι???

      Ο ΑΛΗΤΗΣ Εθνομηδενιστής τώρα τα ρίχνει στούς Αμερικανούς γιατί έπεσε η δημοτικότητά του …
      Μήν Τσιμπάτε! Καλά αυτός δεν ήταν που πετάχτηκε σαν ΠΟΡΔΗ και ήθελε να μήν λέγεται το Αεροδρόμιο πλέον ‘Μακεδονία’ για να μην μπερδεύεται μέ το άλλο?
      Μήν είστε χαζοί και πιστεύετε έναν προδότη – Αλήτη … οι Αμερικανοί έκαναν αυτό που τους συνέφερε οι χαρούμενοι προδότες ήταν ΑΛΛΟΙ…

      1. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΠΑΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

    9. Μπραβο του,ηρωας,παλικαρι,γενναιος που το παραδεχθηκε….μετα το Δημαρχιλικι!

    10. Καριόλες με βούλα όσοι πρόδωσαν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ένας από αυτούς είναι και η κουφάλα Μπουταρης , έκανε ότι έκανε από την μεριά του και τώρα προσπαθεί να δικαιολογηθεί .

    Comments are closed.