ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΛΙΣΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ – Η ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Έχουν συνολικά πραγματοποιηθεί 64.608 τεστ – 64 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο


    Άλλα 11 επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας ανακοίνωσε την Κυριακή ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήτης Τσιόδρας, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται πλέον σε 2.517. Το 55% εξ αυτών αφορά άνδρες.

    Από αυτά, 578 (23%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.181 (46,9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    46 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η μέση ηλικία τους είναι τα 67 έτη. 13 (28,3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άντρες. Το 89,1% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών.

    46 ΣYMΠOΛITEΣ MAΣ NOΣHΛEYONTAI ΔIAΣΩΛHNΩMENOI. H ΔIAMEΣH HΛIKIA TOYΣ EINAI 67 ETΩN. 13 (28.3%) EINAI ΓYNAIKEΣ KAI OI YΠOΛOIΠOI ANΔPEΣ. To 89.1% EXEI YΠOKEIMENO NOΣHMA H EINAI HΛIKIΩMENOI 70 ETΩN KAI ANΩ.

    64 AΣΘENEIΣ EXOYN EΞEΛΘEI AΠO TIΣ MEΘ.

    TEΛOΣ, EXOYME 4 AKOMA KATAΓEΓPAMMENOYΣ ΘANATOYΣ KAI 134 ΘANATOYΣ ΣYNOΛIKA ΣTH XΩPA. OI 35 HTAN ΓYNAIKEΣ (26.1%) KAI OI YΠOΛOIΠOI ANΔPEΣ.

    H ΔIAMEΣH HΛIKIA TΩN ΘANONTΩN ΣYMΠOΛITΩN MAΣ HTAN TA 74 ETH KAI TO 89.6% EIXE KAΠOIO YΠOKEIMENO NOΣHMA H/KAI HΛIKIA 70 ETΩN KAI ANΩ.

    EXOYN ΣYNOΛIKA EΛEΓXΘEI 64608 KΛINIKA ΔEIΓMATA.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Άποψη
      Για σας φίλοι. Ο Κορονοιος είναι υπαρκτός, Τωρα από που προήλθε είναι αμφιλεγόμενο. Ο νοών νοείτω και ο έχων ώτα ακούειν ακουετω.

    2. δηλαδή με λίγα λόγια, ο άνθρωπος πεθαίνει φυσιολογικά, και βγαίνουν και λένε από κορωνοϊο για να φοβίσουν περισσότερο των κόσμο, ρε διαβάζετε καλά τι γράφεται? (( Η μέση ηλικία τους είναι τα 67 έτη. 13 (28,3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άντρες. Το 89,1% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών.)) όσο για το εμβόλιο του Microsoft, την απάντηση την γράφετε ((Από αυτά, 578 (23%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.181 (46,9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα))
      καταλάβατε τώρα γιατί όλα αυτά?

    3. ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ………ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΡΕ?????

    4. ΜΗΠΩΣ Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟ ΙΟ ;;;; ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ,,, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ,, ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ
      ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙ .. ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ
      ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

    5. ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ….ΤΙ ΟΧΙ;;;; ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΩΣΤΑ;;;; ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΣΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ…(ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ)…..ΚΑΙ ΦΑΕ ΣΑΝΟ!!!!!
      ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΩΣΤΑ;;;

    Comments are closed.