ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ! ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΪΛΟΥ: “ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ”. – ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

    Κοινοποίηση:
    eksofyllo

    Τα λέγαμε αλλά δεν μας πίστευαν ότι η μετακίνηση των μεταναστών στα σύνορα του Έβρου, ήταν έργο των Τούρκων προκειμένου να εκβιάσουν την Ευρώπη. Τώρα βγήκε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού να μας το πει όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται!

    Σε συνέντευξή του χθες το βράδυ, παραδέχθηκε ότι εκκένωσαν τον καταυλισμό μεταναστών στις Καστανιές λέγοντας: “τους μεταφέραμε πίσω σε εννέα επαρχίες. Θα τους φιλοξενήσουμε σε κέντρα απέλασης. Ηταν μια προληπτική κίνηση, ωστόσο ακόμα κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται άνετα με αυτό” είπε αφήνοντας και τις… μπηχτές του που λίγο αργότερα έγιναν “ενημέρωση”: “Όταν η πανδημία του κορωνοϊού τελειώσει, δεν πρόκειται να αποτρέψουμε κανέναν από όσους θελήσουν να επιστρέψουν”.

    Στις δηλώσεις του Σοϊλού, απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος: “Οι χθεσινές δηλώσεις Σοϊλού απαντούν σε όσους διατηρούσαν ακόμη την παραμικρή αμφιβολία ότι τα γεγονότα στον Έβρο ήταν ένα επιθετικό σχέδιο ωμού εκβιασμού Ελλάδας και Ευρώπης με «όπλο» την εκμετάλλευση μεταναστών” έγραψε στο twitter χαρακτηριστικά.

    https://twitter.com/GKoumoutsakos/status/1243784632476278784

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Στεφανε η πανδημια στη τουρκια δε θα τελειωσει ποτε,εδω μεχρι πριν λιγες μερες ειπαν οτι δεν εχουν κρουσμα και σημερα ειδα οι τσαπες ανοιξαν 5 χιλιαδες λακους.
      Αυτοι συνεννοουνται μονο με ψεματα.

    2. Ευκαιρία να βάλουμε τοίχο και ηλεκτρικά συρματοπλέγματα όχι με ισχύ ώστε να σκοτώσει γιατί υπάρχουν και ζώα, ίσα ίσα να τους τρομάξει.

    3. Όταν μετά απ’ τον covid θα έχουν πεθάνει είκοσι εκατομμύρια Τούρκοι θα φτάσουμε μέχρι την Κωνσταντινούπολη…εκεί θα βάλουμε τα σύνορα και εκεί έξω απ’ την πόλη θα κρατήσουμε και τους λάθρο Όση θα έχουν μείνει…

    4. Παραδέχεται ότι είναι εκβιαστές…Τέτοιος μπουζουκοκέφαλος είναι ο μογγόλος…Εξ΄άλλου φαίνεται και από την κεφάλα του…

      1. σα βλαχαριο μοιαζει δες πως ντινετε ο μπαρμπα μητσος του καφενείου της ανω ραχουλας

    5. Διότι παρουσιάζει μία καθυστέρηση η συμπλήρωση των εικοσιπέντε εκατομμυρίων και πρέπει να επισπεύσουμε. Εάν κοπεί το νταλαβέρι με τους απέναντι σταματάνε και τα εξοπλιστικά, κάτι που είχε κάνει ο ασυχώρετος για ένα διάστημα γι’ αυτό του σερβίρανε μία από Ίμια με αποτέλεσμα και ογδόντα αεροπλανάκια να προμηθευτεί και ευχαριστώ να πει στη Βουλή.

    6. Ως πότε Κύριε Κουμουτσάκο θα κάθεστε να δέχεστε εκβιασμούς από τους απέναντι βρωμιάριδες που διψούν για ελληνικό αίμα. Γιατί δεν ενημερώνετε τον ελληνικό λαό για τα 28 καινούργια κέντρα φιλοξενίας λαθροβρωμιάριδων πιθήκων που με το έτσι θέλω μπήκαν στην Πατρίδα μου? Γιατί θα πρέπει να στηρίζω οικονομικά λαθροβρωμιάριδες τώρα που η πατρίδα θα περάσει μεγαλύτερη κρίση από αυτή των 10 προηγούμενων ετών?
      Γιατί κύριε Κουμουτσάκο μας αναγκάζετε να δεχτούμε βρωμιάριδες μουσουλμάνους σε μια χώρα αμιγώς Χριστιανική? Γιατί Κύριε Κουμουτσάκο τα μέτρα απαγόρευσης κατά του κορωνοιού αφορούν μόνο τους Ελλήνες και όχι τους λαθροπιθήκους? Απλά κάντε μια βόλτα στις στάσεις των λεωφορείων και θα το διαπιστώσετε μόνος σας.
      Κάντε κάτι επιτέλους για τον Ελληνικό λαό!

    7. Συμφωνία-σοκ: Η Ελλάδα συμφώνησε να γίνει λιμάνι άφιξης παράνομων μεταναστών από τη Λιβύη!
      ξέρετε τη λέω ο μητσοτάκης τα έχει κάνει πλακάκια με τους τούρκους όπως έκαναν και οι άλλες κυβερνήσεις στο παρελθόν αλλά τη να περιμένει κανείς μια ζωή η ελλάδα έχει προδότες και εάν δεν σφαχτούν δεν θα αλλάξει ποτέ το ξέρω κύριε χίο πως είσαι δεξιός μα αυτή είναι η αλήθεια

      1. και τι αλλο θα κανετε?? θα ενισχυθουν τα συνορα με τις μουσουλμανικες χωρες?? το αιγαιο??

    Comments are closed.