ΤΑ ΗΔΗ ΦΤΩΧΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥΣ – ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ “ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ” ΚΑΙΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ΡΕΥΜΑ

    Αυξημένα κατά 1,5 λεπτό σε σχέση με την τιμή του Οκτωβρίου (15,5 λεπτά) είναι το τιμολόγια της ΔΕΗ για τον Νοέμβριο που διαμορφώνεται στα 17 λεπτά ανά κιλοβατώρα.
    Σύμφωνα με το τιμολόγιο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης για κατανάλωση πάνω από 500 κιλοβατώρες το μήνα η τιμή διαμορφώνεται σε 18,2 λεπτά ανά κιλοβατώρα από 16,7 και για το νυχτερινό ρεύμα σε 12,9 λεπτά, από 11,4.

    Η αύξηση αντανακλά την άνοδο των τιμών στο Χρηματιστήριο Ενέργειας που οφείλεται με τη σειρά της στην αύξηση των διεθνών τιμών του φυσικού αερίου σε επίπεδα πάνω από τα 50 ευρώ ανά μεγαβατώρα μετά τα γεγονότα στο Ισραήλ.

    Πάντως για σήμερα Σάββατο η τιμή στο Χρηματιστήριο είναι μειωμένη κατά 31% σε σχέση με χθες Παρασκευή -διαμορφώνεται στα 71,51 ευρώ ανά μεγαβατώρα από 103,82- καθώς η ζήτηση καλύπτεται κατά 52% από ανανεώσιμες πηγές και υδροηλεκτρικά ενώ η συμμετοχή του φυσικού αερίου είναι περιορισμένη στο 8,1%.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ……ΤΟN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ!!!……..

    2. Αυτή η χώρα πλέον είναι ένα μεγάλο χρηματιστήριο, ένα πλυντήριο μαύρου χρήματος, με μιζαδορους και λαμόγια γεμάτη απ’άκρη σ’άκρη. Όλα τα γρανάζια της κοινωνίας είναι καλολαδωμενα και κονομανε ενώ ένα 30% που δεν θέλησε ή δεν μπόρεσε να βάλει το χέρι στο μέλι πληρώνει πάντα το μάρμαρο. Δυστυχώς η πλειοψηφία έχει βολευτει, έχει άκρες και κάτι ο τουρισμός, κάτι το δημόσιο, κάτι οι έμποροι, κάτι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, κάτι οι έχοντες περιουσία και σπίτια την βγάζουν μια χαρά. Το ζόρι είναι στους χαμηλοσυνταξιούχους και στους χαμηλόμισθους αυτούς δεν τους υπολογίζει καμία εξουσία.

    3. ΚΟΥΛΑ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ,Α ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ , ΝΑΧΕΙΣ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ

    4. Οι γραικυλοι θερίζουν την σπορά των τελευταίων 50 χρόνων .
      Όλα τα αλλά είναι για τους ψηφοφόρους που νομιμοποιούν την κατοχή .

    5. Ο Κουλής κάνει πόλεμο με Πούτιν(;), τα λαμόγια της αγοράς και της ενέργειας κονομάνε, ο απλός πολίτης λιμοκτονεί. Δυστυχώς, ο Μητσοτάκης τα κάνει αυτά με την ψήφο των πεινασμένων.

    6. Οι Έλληνες πληρώνουν με επιδοτήσεις τις ανεμογεννήτριες, πληρώνουν τα καμμένα και τα βουνά που στήνονται και πληρώνουν και το ρεύμα που παράγουν από τον αέρα με 0 λειτουργικό κόστος σε τιμές αερίου.

      Αυτό λέγεται ΑΠΑΤΗ.

    7. Nαι Μακελειο,”οι κακομοιροι οι νεοελληνες” που δεν εχουν να πληρωσουν το ρευμα των Μαφιοζων,αλλα τους ψηφισανε στις 25 Ιουνιου και μαλιστα με 40% !
      Κοψτε το πιο αυτο το παραμυθι και μην το αναπαραγετε και σεις.
      Οι “κακομοιροι νεοελληνες” ξαναψηφισαν τη Μαφια και με 41% παρολα οσα περασαν την πρωτη τετραετια.
      Κλαιγονται αλλα το γουσταρουνε το γαμ…
      Δεν υπαρχει καμμια λυπηση για εναν εντελως ηλιθιο και ραγια λαο,αφου ψηφιζει μαφιοζους και λαμογια,ειναι αξιος της τυχης του και να του παρουνε και τα σωβρακα.
      Εχω εντελως βαρεθει ν’ακουω αυτο το παραμυθι,για τον δηθεν αφελη και κακομοιρο νεοελληνα,που ταχαμου δεν ευθυνεται ποτε και για τιποτα,αλλα να ψηφιζει πενηντα χρονια τους μαφιοζους και απατεωνες,ξερει…
      Αφου ψηφισατε τη Μαφια, θα υποστειτε τις συνεπειες,μοκο τωρα και πληρωστε τα χαρατσια των λαμογιων που ψηφισατε.
      Τους ηλιθιους τους γαμ… και καλα τους κανουν.

    8. Τι κρίμα που τόσες ανεμογεννητριες δεν συνέβαλαν στην μείωση του κόστους παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας…

      1. οι ανεμογεννήτριες είναι για να σωθεί ο πλανήτης, πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά σώζεις τον πλανήτη

        1. Ποιος πλανήτης θα σωθεί όταν καταστρέφεται η πανίδα και χλωρίδα τεράστιων εκτάσεων για να τοποθετηθούν αυτά τα εκτρώματα, τρως το παραμύθι αμάσητο. Τρελά κέρδη για τους ολιγάρχες που τις στήνουν για να πληρώνεις εσύ κατά πολύ ακριβότερα την ενέργεια κορόιδο!

      2. Το ρεύμα από ανεμογεννήτριες είναι το πιο ακριβό ρεύμα που μπορεί να παραχθεί γιατί κάθε 10 χρόνια θέλουν αντικατάσταση, ενώ δεν παράγουν ρεύμα συνέχεια. Την ίδια ώρα που πληρώνουμε το ρεύμα που παράγουν από τον αέρα με τιμές φυσικού αερίου, ενώ έχουμε πληρώσει με επιδότηση και την ανεμογεννήτρια, και την εγκατάστασή της και το έδαφος που αυτή μπαίνει. Αφού έχουν κάψει το δάσος και το βουνό.

      3. Ωραίο το κόλπο με τις ανεμογεννήτριες, αλλά το ξύλο θα το φάει ο ηγέτης, κούλα

    Comments are closed.