ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ! ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ- ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ;

    Κοινοποίηση:
    sxoleio

    Όταν έκλεισαν τα σχολεία η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, έλεγε ότι αιτία ήταν οι “βόλτες” των γονιών. Τώρα, λέει ότι προτεραιότητα είναι να επιστρέψουν τα παιδιά στα σχολεία. Προφανώς τώρα δεν κολλάει ο κορωνοϊός, ή ακόμα καλύτερα τα παιδιά θα πηγαίνουν μόνα τους στο σχολείο.

    «Περιμένουμε να δούμε τα επιδημιολογικά στοιχεία, να ακούσουμε τις εισηγήσεις των ειδικών και να προχωρήσουμε σε αποφάσεις», σημείωσε, νωρίτερα σήμερα, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στην ΕΡΤ.

    Όπως ανέφερε, η προσπάθεια που γίνεται είναι να ανοίξουν τα σχολεία το συντομότερο. «Προτεραιότητά μας είναι να ανοίξουν τα σχολεία, καθώς τίποτα δεν υπάρχει που να υποκαθιστά τη διά ζώσης μαθησιακή διαδικασία», επεσήμανε.

    Πάντως, η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες που πραγματοποιείται καθολική τηλεκπαίδευση. «Παρά τα τεχνικά ζητήματα των πρώτων ημερών, τα μαθήματα προχωρούν κανονικά και καλύπτεται η ύλη καθημερινά», υπογράμμισε η κ. Κεραμέως.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Θα σας πω εγω, γιατι κοπτεται, να τα ανοιξει! Διοτι, η τηλεκπαιδευση, εχει παει κατα διαολου και εχει δημιουργησει, μεγαλο μπαχαλο! Μην ακουτε, τις μ@λακιες, της Ξεκολιαρεως! Θυμοσαστε, την προταση Πιερρακακη, να μην σερφαρουμε στο ιντερνετ, κατα τις ωρες 9 – 18? Μηπως πηρατε ειδηση, το τι συμβαινει, αυτες τις ωρες αιχμης;
      Γιατι εγω, πηρα!

    2. Δεν τα εχουν χαμενα..αυτο ειναι το σχεδιο..πληρης συγχυση,σε προκαλουν για να αντιδρασεις..οσο παει ζοριζει το πραγμα..και οταν θα αντιδρασεις πιστευω θα πεσει ο 30% με πραγματικη θνησιμοτητα πλεον κ ολο το παιχνιδι θα γινει εκει..εκει να δουμε ποιοι θα εχουν τα @ να αντισταθουν..ακομα ειναι νωρις..ευχη και κατατα σας δινω…μην αφησετε κανεναν να ψηφισει την κουλη την αδερφη που θα καει στην κολαση…μετρημενα τα ψωμια σου γουρλοματη…

    3. Τα παιδιά έχουν λαλήσει μέσα στο σπίτι και με δήθεν τηλεκπαιδευση. Κράτα ένα 6 χρόνο πάνω στην καρέκλα τρεις ώρες να κάνει μάθημα μπροστά σε μια οθόνη! Μεγάλο λάθος. Να κάτσουν μέσα οι ηλικιωμένοι να σωθούν.

    4. Μαλλον ξεχασατε απο το πολυ ΜΜΕ-μυαλοπλυσιμο!
      Οσοι εχετε-ειχατε παιδια δημοτικου-γυμνασιου, τα προ-Covid χρονια, ποσες ιωσεις σας κουβαλουσαν στο σπιτι απο τον Οκτωβριο ως το Μαρτιο? Ιωσεις που μετεδιδαν πανευκολα και σε σας τους γονεις!

    5. Αυτή ακόμη στο υπουργείο είναι??? ρε θα τρελαθούμε τα καταστήματα δεν τα ανοίγουν λόγο του ιού,, στα σχολεία δεν έχει κορονοϊό δεν κολλάει δλδ ,,,… Θα μας πεθάνουν όλους αυτό μάλλον είναι το σχέδιο!!!

    6. Ή παραισθήσεις έχει ή μας δουλεύει. Μάλλον το δεύτερο. Θα έχει την τύχη του μαλα-κούλη και αυτή.

    7. Ειναι οτι τους ανεχομαστε! Ολες τις συνεπειες θα τις πληρωσουμε εμεις! Αυτοι οι αχρηστοι υπουργοι θα παρουν προαγωγη σε καμια ΕΚΤ για την καταστροφη που εφεραν! Κριμα για τα παιδια και αγραμματα και με ψυχολογικα προβληματα!

    8. Τώρα που κατάλαβε ότι έρχεται το πολιτικό της τέλος, άλλαξε γνώμη για το ιικό φορτίο των παιδιών η κυρία υπουργός. Άλλαξαν και τα “επιστημονικά δεδομενα” ως δια μαγείας.

    9. Τι φαρμακο πήρε ο αρχιεπισκοπος οσοι δεν εχουν προσβαση πεθαίνουν????? Και δεν έχουν εξουσια???

    10. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ/ΓΚΕΗΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

    11. Όχι ρε να μην ανοιξετε τίποτα για να ακουστεί ακόμα πιο βαρύς ο γδουπος οταν ο κόσμος σας ρίξει στα τάρταρα όπως τον ρίχνεται εσείς κάθε μέρα με τις αψυχολογητες ενέργειες σας,αλαζόνες, άσχετοι που ούτε σαν ανειδικευτοι εργάτες δεν θα βρίσκατε δουλειά κάτω από άλλες συνθηκες

    12. Βρε άνθρωπε μου οι δήθεν επιστήμονες είπαν ότι τα παιδιά έχουν χαμηλό ιικο φορτίο, δεν μεταδίδουν τον ιό δηλ εύκολα. Και γιατί να κλείστουν τα παιδιά σπίτι χωρίς σχολείο και να μην κλείστουν οι παππούδες τους, να μην έρχονται σε επαφή μαζί τους που ότι μόρφωση ήταν να πάρουν την πήραν απ τη ζωή τους, γιατί να πηγαίνει πίσω η ζωή των παιδιών ξέρεις τι ζημιά τους κάνει όλη αυτή η ιστορία;

    13. Όταν θα σας πουν πως για να επεστρεψει το παιδί στην σχολική αίθουσα θα πρεπει να εχει εμβολιαστεί, με μητρώο και αποδεικτικό, τότε να δω τι θα κανετε με τα νεαρά πειραματόζωα της phizer με τις ευλογίες της Αγίας Οικογενείας, τους ΒΟΡΓΙΕΣ! Θα πειθαρχήσετε ή θα αντιδράσετε; Πρώτα τα παιδιά για να στειρωθούν και σειρά έχουν οι γέροι για να ανασανουν και τα ταμεία από τις καταβολές συντάξεων! Πληθυσμό νέο έχουμε να μας αντικαταστήσει, τους λάθρο!

    14. Οταν σε ενα θιασο ο καθενας κανει και λεει οτι θελει ο θιασος αυτος διαλυεται.Ετσι και η νδ εχει διαλυθει αλλα ακομα δεν το καταλαβαν η κανουν πως δεν το καταλαβαν.Ο θιασαρχης δεν λεει καμια φορα οτι φτεει αυτος για την καταντια του θιασου αλλα ριχνει τις ευθυνες στους αλλους οπως ακριβως κανει μια μαργιονετα των γερμανων στην Ελλαδα.

    15. Δηλαδή θέλουν να ανοίξουν τα σχολεία μέσα στο Δεκέμβριο για μία δυο εβδομάδες με ποιο σκοπό; Τα σχολεία είναι χώροι υπερμετάδοσης του ιού. Αν θέλουν να κοπάσει ο ιός προ του Ιανουαρίου δεν πρέπει με τίποτα να ανοίξουν (αν λένε αλήθεια για τον ιό).

    16. Ανοίξτε τα σχολεία ηλιθιοι και ανίκανοι της κυβερνήσεως θα σαλταρουν τα παιδιά στο σπίτι το ίδιο και οι γονείς τους, με την οθόνη μάθημα δε γίνεται, αλλά τα παιδιά τα θέλετε αμορφωτα έτσι σας βολεύει. Χωρίς παρέες, απομονωμένα και ακοινωνικοποιητα, αυτα τα παιδιά ονειρεύεστε για το μέλλον.

    Comments are closed.