ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ “ΦΟΥΣΚΩΜΑ” ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!

    Κοινοποίηση:
    sotiris-tsiodras

    Ο Σωτήρης Τσιόδρας σήμερα προσπάθησε να αποποιηθεί κάθε ευθύνη σχετικά με τον τρόπο καταγραφής των θανάτων από κορωνοϊό, «ρίχνοντάς» την ευθύνη στον ΠΟΥ.

    Τις προηγούμενες μέρες αποκαλύφτηκε πως καταγράφονταν ως «θάνατος από κορωνοϊό» οποιοσδήποτε πέθαινε και ήταν θετικός στον ιό, ακόμα κι αν πέθαινε από άσχετη αιτία.

    Αυτό προκάλεσε την μήνη της επιστημονικής κοινότητας η οποία κατηγόρησε πως τα νούμερα φουσκώνονταν επίτηδες με σκοπό να δικαιολογηθούν τα απαγορευτικά μέτρα.

    Ο κ. Τσιόδρας σημείωσε πως οι οδηγίες του ΠΟΥ σχετικά με την ταξινόμηση των θανάτων με συγκεκριμένα κριτήρια είναι σαφείς. Οποιοσδήποτε θάνατος με θετική PCR (μοριακό έλεγχο για τον κορωνοϊό) δεν θα πρέπει να αποδίδεται σε άλλη αιτία χωρίς ξεκάθαρη αιτιολόγηση.

    Βέβαια ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως ασθενής με εγκεφαλική αιμορραγία καταγράφηκε ως… θάνατος από κορωνοϊό.

    Ο κ. Τσιόδρας έιπε πως για να μην εμπίπτει στη λίστα των θυμάτων κορωνοϊού κάποιος ασθενής θα πρέπει να βγει αρνητικός στον ιό, να περάσει καιρός και τότε ο θάνατός του να αποδοθεί σε άλλη αιτία.

    «Αν είχαμε το ελεύθερο να κρίνουμε κατά το δοκούν, τότε θα καταγράφαμε λιγότερους θανάτους και δεν θα τηρούσαμε τις ευρωπαϊκές οδηγίες» επανέλαβε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

    Όμως στη συνέχεια ο λοιμωξιολόγος αποκάλυψε πως πολλές χώρες της Δυτικής Ευρώπης δεν ακολούθησαν το πρωτόκολλο αυτό!

    «Δεν πρόκειται για επινόηση δικιά μου. Η επιστημονική κοινότητα της χώρας ακολουθεί τις ευρωπαϊκές οδηγίες, την επιστημονική πρακτική, δεν εξυπηρετούμε καμιά σκοπιμότητα»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Που εισαστε ρε οταν μας χωνανε τα μνημονια να βγειτε σε καμια διαδηλωση;;;
      Βγεστε, σουλατσαρετε οπου γουσταρετε, μπουκαρετε στο μετρο, ακουμπειστε παντου, ξυστε μετα την μυτη σας για να αποκτησετε ανοσια και μετα δεν θα σας τρυπησουν με το εμβολιο
      Οταν τρυπανε τους αλλους εσεις θα κανετε χαβαλε.
      Μου γινατε ολοι Τσε Γκεβαρα με το πληκτρολογιο

    2. Δεν εξυπηρετούμε κάποια σκοπιμότητα λέει.Απλά είμαστε δούλοι του διεθνισμού.Αφαιρούμε παράνομα και αντισυνταγματικά τις ελευθερίες των Ελλήνων πολιτών,καταργούμε το Πάσχα,εισάγουμε στα κρυφά λαθροπιθήκια και δημιουργούμε ζήτηση για το σφράγισμα με το τσιπάκι.Απλά,σιωνιστικά και ξάστερα με πεντάλφα.

    3. ρε αμορφωτε γρηγοριε βγαλε το σκασμο που θα μας κανεις και κηρυγμα. ο λογος σου ειναι γεματος μίσος, εσυ επικαλεισαι δηθεν το χριστο και βρωμας δηλητηριο. ουστ θρησκοληπτοι

    4. Δεν εξυπηρετείτε καμιά σκοπιμότητα;;;;;;;
      Την ηθική, την επιστημονική σας ακεραιότητα, τον όρκο σας, την ΑΛΗΘΕΙΑ που τα βάζετε όλα αυτά; Σκυλάκια της Ευρώπης γίνεστε; Το καμπανάκι που λέγετε συνείδηση το θάβετε για να γίνετε αρεστοί στις σκοπιμότητες της Ευρώπης και του ελεγχόμενου ΠΟΥ;

      ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!!!

    5. Μετά τον Αριστείδη και τον Κολοκοτρώνη σειρά έχει ο Τσιόδρας.

    6. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
      ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΧΤΡΑΟΛΕΣ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙ…
      Θα ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΤΛ
      ΧΕΙΡΟΚΡΩΤΗΣΤΕ. ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…..

    7. Σώπα ρε τσιοδρα που μετά το τόσο κλάμα που έριξες μπροστά στις κάμερες, θα μας πεις κιόλας ότι δε εξυπηρετείς καμία σκοπιμότητα.
      Το ίδιο θέατρο συνεχίζεις να κάνεις και τώρα με αυτά που μας λες.

    8. λοιπον …ακουγαμε τους εδω και λεγανε για θανατους κρουσματα,πανικος στο ισιωμα…ακουγαμε και καποιους απο το εξωτερικο κορυφαιους επιστημονες οπως πχ ο κυριος Ιωαννιδης και αλλους να χτυπιουντε και να λενε το αντιθετο..τα ειχαμε χασει..ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο…απο την αλλη ποτε στα καναλια δεν βγαλανε κοποιον οπως ο κυριος Ιωαννιδης να πουνε την δικη τους αποψη..οποτε ολοι σχεδον αρχιζαν να βλεπουν οτι κατι δεν παει καλα..εγω στην καραντινα λοιπον προσεχα πολυ..αλλα ειχα μεσα στο αμαξι ενα μπλοκ μεγαλο..και εσβηνα και εγραφα μετακινησεις…σουπερ μαρκετ..χαρτακι με ωρα..μετα για να μην παω σπιτι,παλι γραψιμο μεσα στο αμαξι για να παω φουρνο,αλλο χαρτακι για τραπεζα…δηθεν…αλλο χαρτακι για συνεργειο να δω το λαστιχο που δηθεν χανει αερα …αλλο χαρτακι για σωματικη ασκηση…ολη μερα γυρνουσα σαν το σκυλο…και κανονιζα εκει που βρισκομουν να βαλω και την αναλογη ωρα υπολογιζοντας περιπου την αποσταση που ημουν απο το σπιτι..ειχα βεβαια τη μασκα και προσεχα..και τελικα σκαει η …μεγαλη κανοναααα!!!
      …οι περισσοτεροι περιμεναμε οτι δεν ειναι οπως τα λενε καπου στη μεση λεγαμε…αλλα εδω ουτε καν στο 10 απο τα εκατο δεν ηταν η ολη υποθεση…
      τωρα θα τα παρουν στο κρανιο οι νεοταξιτες και θα παρουσιαζουν εκατονταδες κρουσματα για να μας κλεισουν μεσα…εεε κι εγω εκατονταδες χαρτακια θα γραφω ολη μερα στο αμαξι..θα κονομησουν τα βιβλιοπωλεια αλλα δεν πειραζει χαλαλι τους..και που ειστε…πoτε sms για εξοδο
      …ολοι οι αλητηριοι κρυβονται πισω απο τις γραβατες ,τα λαμε κουστουμια,τα σκαρπινια,τις γοβες τα σκουλαρακια τα ξοπλατα,…βδελες της νεας ταξης πραγματων…

    9. Αυτή τη χώρα την κυβερνάνε κλικες και συμμορίες.

    10. Αφήστε ρε τον άνθρωπο να κάνει τήν δουλειά τού,επιστήμονας είναι δέν είναι μπετατζής.
      Στο τέλος θα μας βαρεθούν και θα την κάνουν όλοι γιά έξω,θα μείνουμε με τούς πολάκηδες εδώ και πολύ μας είναι.

      1. Ποσο! Μα ποσο γελοια ειστε, τα Τρολλια – Καρακολια! Μα καλα! Πως γινεται, η επιλογη σας; Βασει του χαμηλου σας, IQ? Νομιζεις τωρα, εσυ ο Βλαξ, οτι εισαι ικανος και οτι εχεις, τα προσοντα, να μας μεταπεισεις! Εισαι, Αξιολυπητος! Πραγματικα!

      2. …σωστά, “δεν είναι μπετατζής”: αυτός δεν κάνει ούτε για να κουβαλάει ντενεκέ σε οικοδομή ! !
        Επιστήμονας σου λέει ο άλλος, που εφαρμόζει την πλήρη παραπλάνηση και διαστρέβλωση επειδή έτσι του ,….είπανε.

        Τσάπα πιάνει τουλάχιστο;….για τα χωράφια, κάνει ……;

    11. Εδωσε ο γκουρλοματης 20.000.000€ στα καναλια για να περασουν την τρομοκρατια και τον φοβο στους πολιτες δειχνοντας Ιταλια, Ισπανια και ΗΠΑ…κι ο Τσιοδρας…”αυτο λεει ο ΠΟΥ”.
      Ρε Τσιοδρα…επιστημονας εισαι…δεν εχεις δικη σου κριση;
      Εχετε ρημαξει την οικονομια της χωρας.
      Αντε να χαθειτε …σας σιχαθηκε ο κοσμος…

    12. Μήν ενοχλείτε, παρακαλώ, τούς εισαγγελείς καί γενικά δικαστικούς λειτουργούς διότι εισίν άκρως απορροφημένοι καί αφοσιωμένοι πρός ……μηχανοραφία !!!!!! καί στοιχειοθεσία δικογραφιών ……. σοβαρών υποθέσεων !!!!! όπως δίωξη κάποιας ηλικιωμένης χηρούλας η οποία …… ετόλμησε νά …..παρανομήσει καί παραβεί !!!!!! τάς αντιχρίστους αποφάσεις τού κατηραμένου νεονέρωνος, τού βρωμοκακομούτσουνου χαλιαμπάλια καί τού νεοαϊνστάϊν τσκόρδα, ανάπτωντας ένα κηρίον εις Ιερόν Ναόν καί άλλη εις νεκροταφείον καί κάποια άλλη …..τολμηρότερη !!!!!! φοροφυγάς η οποία πωλούσε 2 τερτίλια πρός εξασφάλιση ενός ξεροκόμματου άρτου καθώς καί κάποιου Ιερέως ο οποίος ….. ετόλμησε νά προβεί εις κωδωνοκρουσία !!!!! Μήν ενοχλείτε λοιπόν τούς απησχολημένους εισαγγελείς εκ τών οποίων μέγα μέρος ευρίσκεται παρακολουθούντες μέ ……κατανυκτική ευλάβεια !!!!!! τάς δαιμονομασωνικάς μυσταγωγικάς συνάξεις. Εξ’άλλου, ανθρωπισταί ……εισαγγελείς!!!!! εισίν αφοσιωμένοι πρός υπεράσπιση τών ΜΚΟ καί λαθροκανίβαλων οι οποίοι, ως ……συνειδητοί επενδυταί !!!!!! επιδίδονται εις …..επενδύσεις ρημάζοντας καί καταστρέφοντας χιλιάδας ελαιόδενδρα, φονεύουν, βιάζουν, πυρπολούν, λεηλατούν καί αφανίζουν ό,τι δήποτε ευρεθή εις τό πέρασμά των, οπότε κάποιος πρέπει νά τούς συμπαρασταθεί εις τό ……επενδυτικό των έργον!!!!!! καί νά απαιτήση νά δικαιωθούν !!!!!! (πάντα εις βάρος τού Ελληνικού λαού). Οπότε ένεκα ……. φόρτου εργασίας τών εισαγγελέων !!!!!! δέν τούς μένει διαθέσιμος χρόνος πρός υπεράσπιση τών δικαιωμάτων τών καταπιεζομένων καί δεινοπαθούντων Ελλήνων (πολιτών 2ας κατηγορίας κατ’αυτών). Όστις ομιλεί περί δικαιοσύνης εις τήν Πατρίδα,εστί τό ολιγότερον (όχι αφελής αλλά) εγκεφαλικώς ανάπηρος καί διανοητικώς ανώμαλος.Ουδείς εκ τού εισαγγελικού καί δικαστικού κλάδου έχει υγειά αισθητήρια ακοής ίνα ακούει τήν φοβεράν διαταγή Τού Θεού μου λέγοντος :::: «Δικαιοσύνη μάθετε οι ενοικούντες επί τής Γής» (Πρ.Ησαΐα ΚΣΤ’2….10…, ΜΕ’9, ΝΣΤ’1, Ψαλμ.Β’10….,Ε’3, ΚΒ’3….., ΝΖ’1….12…, Σ.Σολ.Α’1, ΣΤ’2…5…, Θ’1…4…., Πρ.Ζαχ.Η’16-17, Πρ.Σοφ.Β’3…., Παροιμ.Α’2…3…, Β’20, Ποιμαντική Αγ.Νεκταρίου 232).

    13. Δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι !
      “μαϊμού” οι ερωτήσεις…

    14. γιατι τρωγεστε…ποιος σας εμποδιζει να βγειτε εξω να αγκαλιαζετε κοσμο να μοιραζετε χειραψιες..περαστε και μια βολτα απο την Σωτηρια να σουλατσαρετε γυρω γυρω για να βγαλετε τα αποθυμενα σας..κανενας δεν θα σας καρφωσει το εμβολιο αμα δεν το θελετε
      σκασιλα τους
      τωρα δεν εχουμε απαγορευση..μην ακουτε τον Τσιοδρα και κανετε οτι γουσταρετε
      αμα θελετε να αποκτησετε ανοσια βρεστε καποιον θετικο με την Κορονα και ριξτε του ενα φιλακι
      Μας εχετε τρελλανει με τα επαναστατικα σας κηρυγματα και τις θεωριες συνομωσιας απο τον καναπε με οπλο το πληκτρολογιο

    15. Ο/Η Σε άλλη χώρα θα ήταν ήδη προφυλακισμένος ο "αγαπημένος" Τσιόδρας λέει:

      Εισαγγελέας υπάρχει να ερευνήσει τα πεπραγμένα του κυρίου Τσιόδρα; Είναι δυνατόν να λέει έτσι χύμα αυτό το γλοιώδες ανθρωπάκι ότι φούσκωναν τα νούμερα πάνω στα οποία βασίστηκε μια ολοκληρωτική καραντίνα ανθρώπων και επιχειρήσεων και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός; Αχ ρε Τσιόδρα και δεν πρόλαβες να σπρώξεις το ρεμντεσιβιρ κακομοίρη

    16. “Δεν εξυπηρετούμε καμιά σκοπιμότητα“…….Μόνο την σκοπιμότητα της Νέας Εποχής και της Αντίχριστης παγκοσμιοποίησης……

    17. «Αν είχαμε το ελεύθερο να κρίνουμε κατά το δοκούν, τότε θα καταγράφαμε λιγότερους θανάτους και δεν θα τηρούσαμε τις ευρωπαϊκές οδηγίες»
      Τι λες ρε παπάρα; Ποιος δεν σε άφηνε να κρίνεις κατά το δοκούν; Κι εσυ γιατί είσαι κάθε μέρα στο γυαλί και μας πρήζεις με τις ειδήσεις και τους αριθμούς σου; Για να κρίνεις κατά πως θέλουν οι άλλοι ενώ πληρώνεσαι από εμάς;
      Τελικά οι σανίδες πρέπει να βραχούν αρκετά και να είναι ανθεκτικές

    18. Ξεχασατε τι χαμος γινοταν με τους ιατρικους επισκεπτες; Πεφτει μιζα για τα εμβολια. παγκοσμιος .Ασχημα ειναι να εισαι primeminister και να σε σκασουν 50 εκατομμυρια;

    19. Ότι τους λένε τα αφεντικά τους κάνουν για αυτό πρέπει να τιμωρηθούν .Εάν κ οπότε γίνουν εκλογές μαύρο σα το σκοτάδι τους είδαμε όλους ποιοι είναι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.τι θα βγει να πει το ζαβο ότι γέμισε την Ελλάδα μετανάστες οτιαπαγορευσε εθνικές κ θρησκευτικές εορτές ότι μας έκλεισε φυλακή ότι κατάστρεψε ότι είχε απόμεινει από την οικονομία ότι αύξησε τους μισθούς τους ότι γέμισε η Ελλάδα με οικογενειακές ΜΚΟ του μητσοτακεικου?αυτά είναι τα έργα κ οι ημέρες του Κούλη οποίος του ξαναδώσει ψήφο είναι το ίδιο συνυπεύθυνος.

    20. Τσιόδρας.”Αν είχαμε τό ελευθερο νά κρίνουμε κατά τό δοκούν,τότε θά καταγράφαμε λιγώτερους θάνατους καί δέν θά τηρούσαμε τίς ευρωπαικές οδηγίες”.Τί λές ρέ δουλοπρεπή ανάξιε ανθρωπίσκο;Φτάσατε σέ τέτοιο σημείο υπο-
      ταγής στήν Μέρκελ ώστε αυτή νά αποφασίζει πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν στήν Ελλάδα.Είναι πασίγνωστο ότι ο
      Κούλης ο γουρλομάτης είναι τό δουλάκι τής Μέρκελ αλλά τουτο δώ ξεπερνάει τά όρια τής σκλαβικής υποταγής.
      Γιάννης Λάκων

    21. Καί κατόπιν αυτό τό βδελυρό σύχαμα, ψευδοεπιστήμων τής ……κομπρέσας καί βεντούζας !!!!!! τολμά νά ανεβαίνει καί εις τό αναλόγιο νά προσποιήται τόν Ιεροψάλτη;;;;; Αλλά εδώ υπήρχαν καί υπάρχουν πατριάρχαι, αρχιεπίσκοποι καί λοιποί αρχιερείς, ιερείς, διάκονοι καί μοναχοί οι οποίοι έχουν καταπροδώσει τόν Ορθόδοξο Χριστιανισμό,βυθιζόμενοι άλλοι εις τήν επάρατον παναίρεση οικουμενισμού, άλλοι εις φιλαργυρία, γαστριμαργία, σαρκολατρεία έως καί ανωμαλίας!!!!!! Πόσο περισσότερο κατώτεροι αυτών;;;;;; Ορθώς θά έπραττε ο υποφαινόμενος, νά περιτύλιγε τήν μάπα του μέ τό πλέον δυσώδες σφουγγαρόπανο καί νά εκρύπτετω εις σπήλαιον διά τό υπόλοιπο τής αθλίας του ζωής ζητώντας έλεος εκ Τού Κυρίου μου Ιησού Χριστού αντί νά εξακολουθεί νά εμφανίζεται μέ περίσσειο θράσσος εις τό σατανοκούτι, διαιωνίζων τά ……. κακομοιρίστικα ψεύδη του !!!!!!! μετά από τό πλήθος τών αισχρών γεγονότων τής απώτερης καί προσφάτου αποκαλυφθείσης προϊστορίας του.

    22. ομολογουν ακολουθουν οδηγιες απο καπου για την ΝΤΠ η κοροιδια παει συννεφο απο δαυτους αναρωτιεμαι ρε παιδια στην ενημερωση στις 6 καθε απογευμα ενας δημοσιογραφος δεν ρωτησε τον χαρδαλια γιατι αφησε το κκε και ολους τους αλλους και αμεσως κυνηγησε το παρτυ στην αγ παρασκευη. κατα τα αλλα υπαρχουν κανονες σωστα αλλα με την σταση του δειχνει οχι για ολους . αλλα και οι δημοσιογραφοι δεν ρωτανε απο μονοι τους ειναι γραμενες απο καπου οι ερωτησεις το ιδι και στα καναλια γινεται δεν ρωτανε τιποτα καλα ποσα εχουν αρπαξει ολοι τους αυτο δεν ειναι δημοσιογραφια αλλα τσαρλατανισμος ο δημοσιογραφος πρεπει να λεει την αληθεια του αρεσει η οχι ειδαλως δεν ειναι δημοσιογραφος αλλα πουλημενο στρατιωτακι

    23. Καί κατόπιν αυτό τό βδελυρό σύχαμα, ψευδοεπιστήμων τής ……κομπρέσας καί βεντούζας !!!!!! τολμά νά ανεβαίνει καί εις τό αναλόγιο νά προσποιήται τόν Ιεροψάλτη;;;;; Αλλά εδώ υπήρχαν καί υπάρχουν πατριάρχαι, αρχιεπίσκοποι καί λοιποί αρχιερείς, ιερείς, διάκονοι καί μοναχοί οι οποίοι έχουν καταπροδώσει τόν Ορθόδοξο Χριστιανισμό,βυθιζόμενοι άλλοι εις τήν επάρατον παναίρεση οικουμενισμού, άλλοι εις φιλαργυρία, γαστριμαργία έως καί ανωμαλίας. Πόσο περισσότερο κατώτεροι αυτών. Ορθώς θά έπραττε ο υποφαινόμενος, νά περιτύλιγε τήν μάπα του μέ τό πλέον δυσώδες σφουγγαρόπανο καί νά εκρύπτετω εις σπήλαιον διά τό υπόλοιπο τής αθλίας του ζωής ζητώντας έλεος εκ Τού Κυρίου μου Ιησού Χριστού αντί νά εξακολουθεί νά εμφανίζεται μέ περίσσειο θράσσος εις τό σατανοκούτι διαιωνίζων τά ψεύδη του μετά από τό πλήθος τών αισχρών γεγονότων τής απώτερης καί προσφάτου αποκαλυφθείσης
      προϊστορίας του.

    Comments are closed.