ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ! Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ukarine-800x450

    Δικαστήριο της Μπρέντα διέταξε την πρόωρη απελευθέρωση δύο Ουκρανών, ώστε να μπορέσουν να πολεμήσουν τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

    Οι δύο Ουκρανοί, ηλικίας 27 και 29 ετών, ήταν υπό κράτηση εδώ και έξι μήνες για κατηγορίες περί λαθρεμπορίας ανθρώπων.

    Και οι δύο άνδρες είναι από το Λουτσκ, μια πόλη στη βορειοδυτική Ουκρανία. Τον περασμένο Σεπτέμβριο συνελήφθησαν σε ένα γιοτ, αφού προσπάθησαν να περάσουν λαθραία μια ομάδα Αλβανών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    Ο δικηγόρος υπεράσπισης των δύο ανδρών είχε προηγουμένως ζητήσει από το δικαστήριο να επιτρέψει την απελευθέρωσή τους, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να υπερασπιστούν τη χώρα τους από την εισβολή.

    Το δικαστήριο ενέκρινε την αποφυλάκισή τους, κρίνοντας ότι η κατάσταση ήταν «ειδικών και σοβαρών περιστάσεων» και σημειώνοντας ότι οι δύο άνδρες «επέμεναν» να πάνε στην πατρίδα τους για να πολεμήσουν.

    Ωστόσο, οι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι υπό διάφορους όρους.

    Πρέπει να αποφύγουν να διαπράξουν άλλα αδικήματα, να επιστρέψουν για να καθίσουν στην προφυλάκισή τους, αν τους ζητηθεί από το δικαστήριο, και, αν απαιτηθεί, να εκτελέσουν τις ποινές τους, αν το δικαστήριο αποφασίσει ακόμη να τους καταδικάσει.

    Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι αποφάσισε να απελευθερώσει κρατούμενους για να πολεμήσουν τον πόλεμο κατά της Ρωσίας.

    «Στο πλαίσιο του στρατιωτικού νόμου, Ουκρανοί με πραγματική πολεμική εμπειρία θα απελευθερωθούν από την κράτηση και θα μπορέσουν να αντισταθμίσουν την ενοχή τους στα πιο καυτά σημεία της σύγκρουσης», δήλωσε ο Ζελένσκι.

    euractiv.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Το μεγάλο μπουρδέλο η Ευρώπη των Ναζί. Τα “δανεικά” τους ξαναγυρίζουν την ίδια ώρα πίσω. Με τέτοια φορολογία στην Ελλάδα τολμάνε και λένε πως μας κάνουν χάρη αυτοί που έγιναν πλούσιοι πατώντας επί πτωμάτων. Δεν χρωστάμε, μας χρωστάνε οι Ναζί. Να διαλυθεί επιτέλους αυτό το έκτρωμα μαζί με όλο το σόϊ της Κούλας που απο τις πολλές μίζες έχει σκάσει στο χρήμα και συνεχίζει την απληστία του.

    2. Βλαδιμηρε ο πουστενσκυ σε απειλει! Βαλτου κανα διμετρο λουκανικο μπας και ηρεμησει και διαπραγματευτει! Τωρα τουχει ανεβει η αδρεναλινη επειδη ο παππους σκαει μυτη Ευρωπη! Μετα…. ομως!? Ουτε να φανταστω τη τυχη του δεν θελω!

    3. Εδώ ό Στρατηγουκος Φράγκος, ό πολλά βαρύς, κατηγορούσε τον Πούτιν χθές στα κανάλια! Καί μιλαγε υπερ τής δημοκρατίας…
      Όι Ολλανδοί σας πειραξαν?

    4. Ο Πούτιν τα έβαλε με την νέα τάξη πραγμάτων με τους άθεους με του αφυλλους με όλους αυτούς που μας θέλουν ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ…..
      ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΊΣΕΙ……Και να αφανίσει και όλους τους προδότες που πρόδωσαν και άφησαν τους λαούς να πεινάσουν και να κρυώσουν για χάρη συμφερόντων……να τιμωρήσει τα αμερικανάκια και τους σκατοαγγλους και τους ναζί που αιματοκύλισμα τον λαο

      1. Μιλάς για πείνα στην πλούσια Ευρώπη και γελάνε και τα τσιμέντα! Πήγαινε να δεις πως ζει ο μέσος Ρώσος και τι πείνα πέφτει στην Ρωσία και μετά τα λέμε! Ο κοντός δικτάτορας και πρώην καγκεμπιτης έχει στείλει πάντως την γκομενα του σε βίλα στην Ελβετία! Σιγά μην την κρατήσει στην φτωχή και παγωμένη Ρωσία! Χαχαχαχα

    5. Θα του κλασουν τα αρχ@@ια όλοι οι Ευρωπαίοι του Πούτιν.

    6. Στο ζατομιρ τα ξημερώματα τουλάχιστον 100 μισθοφόροι της δύσης είδαν τα ραδίκια ανάποδα! Εντωμεταξύ στις άδειες από κόσμο συγκεντρώσεις που κάνουν οι δυτικοί υπέρ των ουκρανών, ανεμίζουν και σημαίες των π@υστηδων. Βλαδίμηρε γ@@@@@ τους.

    7. Ο Έλληνας πρέσβης είναι ένας λαπάς , που τον διόρισε ο πατέρας του επειδή είχε γνωστούς στη Νέα Δημοκρατία

    8. Οι Ολανδοι ειναι η χειροτερη φαρα του πλανήτη!!
      Ουστ ζωα!!

    9. Έτσι αλληλοστηρίζονται οι νεοταξικές κυβερνήσεις. Ο Πούτιν προσπαθεί να ρίξει το νεοταξικό καθεστώς του Κιέβου και τρέχει όλος ο δυτικός κόσμος να το στηρίξει. Ο Κούλης και πόλεμο θα κάνει με τη Ρωσία αν διαταχθεί.

    Comments are closed.