ΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ! ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: “ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ LOCKDOWNS ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ” – ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΕΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ

    Κοινοποίηση:
    ΣΔΩΣΔ

    Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων δήλωσε σήμερα πως το γεγονός ότι «κάθε εβδομάδα χάνουμε περίπου 120-150 Έλληνες κάθε εβδομάδα από τον κορωνοϊό» είναι «καλύτερα από το να χάναμε 300», υποστηρίζει επίσης ότι τα lockdowns και η χρήση μάσκας για προστασία από την Covid-19 φταίνε για το ότι… συνεχίζουμε να αρρωσταίνουμε!

    «Έχουμε πολλές ιώσεις, έχουμε παραπάνω απ’ ό,τι είχαμε συνηθίσει τα δύο προηγούμενα χρόνια, γιατί τα μέτρα που παίρναμε (εκτεταμένη χρήση μασκών, lockdowns, κλπ.) μείωναν τη μεταδοτικότητα των ιώσεων του αναπνευστικού, γιατί στόχος ήταν να μειωθεί η μεταδοτικότητα του κορωνοϊού, που είναι πολύ πιο μεταδοτικός. Αυτό όμως οδήγησε τα δυο προηγούμενα χρόνια σαν να μην έχουμε ανοσία στον πληθυσμό για τους κοινούς ιούς και τη γρίπη, άρα να είμαστε ακόμα πιο επιρρεπείς στο να κολλήσουμε», σημείωσε σε δηλώσεις του σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο καθηγητής Πνευμονολογίας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

    «Υπάρχει λύση για τη γρίπη, το εμβόλιο της γρίπης. Και πρέπει να το αγκαλιάσουν οι Έλληνες λίγο παραπάνω. Ο κόσμος δεν έχει πάει όσο έπρεπε να έχει πάει. Την πρώτη χρονιά του κορωνοϊού ο κόσμος φοβήθηκε και έκανε 4 εκατ. εμβόλια για τη γρίπη, τώρα δεν έχουμε φτάσει καν το 1 εκατ., είμαστε πολύ χαμηλότερα», πρόσθεσε.

    Απαραίτητος ο εμβολιασμός με την επικαιροποιημένη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19

    Αναφερόμενος, κατόπιν, στην επικαιροποιημένη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, ο πνευμονολόγος τόνισε ότι εμβολιάζονται 6.000 άνθρωποι την ήμερα, κάνοντας λόγο για ένα απογοητευτικό νούμερο. «Όποιος έχει νοσήσει ή εμβολιαστεί και έχουν περάσει τρεις μήνες, πρέπει να εμβολιαστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται με το επικαιροποιημένο εμβόλιο» είπε σχετικά ο κ. Βασιλακόπουλος.

    «Σε άλλα κράτη υπήρξε σοβαρή αύξηση των κρουσμάτων, εμείς είχαμε καλό καιρό, όμως ήδη αυξάνεται το ποσοστό από τα “μεταλλαγμένα παιδάκια” του Όμικρον 5, το (υποπαραλλαγή) BQ.1.1 έχει φτάσει το 20%. Η μόνη σοβαρή προστασία για να αντιμετωπίσει τον Όμικρον 5 είναι το επικαιροποιημένο εμβόλιο», πρόσθεσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Αυτά να τα βλέπουν αυτοί μας χλευαζαν κάποτε, αλλά τους πίστεψαν.
      Ελπίζω τώρα όσοι ζουν από αυτούς να κατάλαβαν επιτέλους τι συμβαίνει και ευκαιρία είναι πριν μας αφήσουν χρόνους να πάνε να τους πάρουν στο κυνήγι, γιατί αυτοί είναι οι υπεύθυνοι που φτάσαμε ως εδώ,!
      Αλλά επειδή όμως ο βαθιά νυχτωμένος δεν ξυπνάει ακόμα και οι ειδικοί του να του πούνε την αλήθεια, απλά κοιμάται στον ύπνο του δικαίου και πιστεύει ότι δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα…. Θα ήταν μια λογική εξήγηση, διαφορετικά τι περιμένουν

    2. Ρε, προσέξτε τον τύπο, είναι σχιζοφρενής…..

    3. Απαιτείται μπόλι και για τον πιθηκοιό, πως το ξέχασε; Δεν λέγανε οι ακαταδίωκτοι ότι είναι …επικίνδυνος; Μπόλι μπόλι πιθηκομπόλι!

    4. Πριν ανοίξει το στόμα του ο βολεμένος δεν αναρωτιέται γιατί τα μέτρα δεν σταμάτησαν τον κοβιντ που αυτοί ξέρουν καλά λένε. Μην όλα ήταν γρίπη;

    5. Καθηγητης ειναι ;;;; Εδω γελαμε.Αντε να πεσεις στα χερια του.Εχει καταλαβει οτι υπαρχουν προβατα,βλακες και ηλιθιοι και τα αμολαει ολα αυτα.Αυτος ποσες φορες τρυπηθηκε ;; Αχ τι κουτουρνιθια υπαρχουν και εκει πατανε τα διαβολικα πλοκαμια.

    6. ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ έρχεται και εσένα η ώρα σου μαζί με τους άλλους προδότες και λαθροπίθηκους.
      Το σύνθημα από τον Ερντογάν περιμένουμε πριν τις εκλογές.

    7. Τι έπαθες ρε.
      Έφτασε η λάβα μέχρι την Καλλιθέα;;

    8. Δεν βρεθηκε ομως καποιος γειτονας να τον γαμ@@ει δημοσια

    9. Αφού ρε ηλίθιε ψεύτη τα εμβόλια δημιουργούν τους νέους ιούς και οι εμβολιασμένοι τούς διασπείρουν στην ατμόσφαιρα.

    10. Καπτεν Χίος έσπασε η Αιτνα κάνει έκρηξης Σικελία το ηφαιστιο

      1. Να πας να το σβήσεις γρήγορα.

    11. Το τι ψηστήρι ρίχνουν οι γιατροί, μαζί και μιά διαφήμιση, να κάνουν οι ηλικιωμένοι το εμβόλιο της γρίππης και του πνευμονιόκοκου και τρέχουν όλοι τους γιατί σκιάζονται.

    12. Ο άνθρωπος είναι ακριβώς όπως τον περιγράφει ο δημοσιογράφος,τελειως γελοίος!! Με τις ηλιθιες συμβουλές του έστειλε κόσμο και κόσμακη στον άλλο κόσμο και στα τρελάδικο με ψυχολογικά προβλήματα.. Τόσοι ιατροί επιστήμονες, τα έλεγαν από την αρχή αλλά σαν εμμονικος που είναι, ακολούθησε μια γραμμή που ήταν τελείως λάθος για να μην παραδεχθεί ότι είναι άσχετος και επικίνδυνος.. Κρίμα για τους ανθρώπους που τον ακούνε!!

      1. Μη βρίζετε τους μ@λ@κες. Θα θέλατε ο θεός να σας κάνει έτσι;

    13. Εσένα πρέπει να σε κρεμάσουν ανάποδα κάθαρμα!

    14. Ένας ενας πηδάει απο το καράβι .ως συνηθως ο εισαγγελέας απούσα …

    15. Όποιος πιστεύει ότι ο Βασιλοβλακόπουλος θα του δώσει τις σωστές συμβουλές για την υγεία του, είναι άξιος της κακής τύχης του!

    16. Ρε αυτός που ονειρευόταν lockdown και ανοιγοκλεινε η σουφρα του από ηδονή.

    17. Βασιβλακόπουλε σε περιμένει άγρια τσαπού.
      ΔΕΝ την γλυτώνεις με τίποτε λέμε.

    18. τι ψηφίσατε ρε ; δεν ντρέπεστε καθόλου ; καμία τσίπα δεν έχετε ;

      1. Καλά αυτός δε παίζεται
        Πιστεύω ότι χάνει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ

    19. κ.καθηγητα επιβαλλεται η χρηση μασκας σε εσωτερικους χωρους γιατι καποιος συμπατριωτης λογω καιρικων συνθηκων και ενεργειακης ακριβειας εχει προβει σε υπερβολικη καταναλωση….φασολαδας!

    20. κρεμάλα στο ΚΑΘΑΡΜΑΑΑΑ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ,
      ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚ@ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΕ φραπεδιάρη βλακοελληναρά

    21. Μηπως φταίμε εμείς που τον παρακολουθούμε;;
      Ακόμα κι ο Βλασιβλακοπουλος καταλάβε ότι η πλειοψηφία των τηλεθεατών Πετσωμενων καναλιών είναι ηλίθια .
      Για να μη πω ότι όλοι είναι ΗΛΙΘΙΟΙ

    Comments are closed.