ΤΑ “ΓΝΩΣΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ” ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ – “ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΤΗΚΕ” ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΗ “ΦΩΤΙΑ” ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ – ΣΤΑΘΜΟΣ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΥΡΕ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ

    Κοινοποίηση:
    βνω

    Λίγο μετά το ιστορικό διάγγελμα του Πούτιν, υπάρχουν οι αναμενόμενες αναφορές για μαζική φυγή νέων Ρώσων που υποτίθεται δεν θέλουν να πολεμήσουν στην Ουκρανία. Μόνο ένας χαζός θα προσπαθούσε να κάνει κάτι τέτοιο αφού είναι γνωστών ότι μετά την διαταγή επιστράτευσης, κλείνουν όλες οι πύλες εξόδου μίας χώρας.

    Το ίδιο θα γίνει και στην Ελλάδα αν υπάρξει σύρραξη με την Τουρκία και ο Μητσοτάκης διατάξει επιστράτευση. Κανείς δεν θα μπορεί να φύγει και ειδικότερα οι άνδρες από 18-65 χρονών.

    Κι όμως, τα fake δημοσιεύματα έχουν σαρώσει το Διαδίκτυο με μεγάλες ιστοσελίδες να “τσιμπούν” μεταδίδοντας κιόλας ότι οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες έχουν σταματήσει να πωλούν εισιτήρια σε άνδρες από 18 εώς 65 ετών. Εισιτήρια θα μπορούν να πωληθούν μόνο κατόπιν έγκρισης από το υπουργείο Άμυνας της Μόσχας. Το αυτονόητο δηλαδή.

    Τα δημοσιεύματα από τα γνωστά άγνωστα σκοτεινά μέρη της Ευρώπης και της Αμερικής κάνουν λόγω ακόμα και για αποκλεισμό των πτήσεων από τη Μοσχα προς τις πρωτευουσες της Γεωργίας, της Τουρκίας και της Αρμενίας, που δεν απαιτούν την κατοχή βίζας για τους Ρώσους.

    300.000 Ρώσοι καλούνται στα όπλα σε έναν πόλεμο που από τη πρώτη στιγμή γέρνει προς τη Ρωσία. Εξέλιξη όμως που παρά τη φθηνή προπαγάνδα, αποτελεί δυσάρεστο γεγονός καθώς έναν πόλεμο κανείς δεν το επιθυμεί. Ειδικά όσοι τον έχουν ζήσει. Οι μανάδες που κλαίνε πάνω από τα ουκρανικά και τα ρωσικά φέρετρα έχουν σημασία και όχι η διαχείριση και κατασκευή ψευδών ειδήσεων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ !!!ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΗΓΕΤΗ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΩΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ !!!!ΠΟΥΤΙΝ ΤΑΡΑΞΕΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΑΜΗΝ !!!!!

    2. Μπορεί και να μην υπάρχει πια ανθρωπότητα!!!

    3. …για όσους δεν έχουνε καταλάβει αν γίνει πυρηνικός πόλεμος η ανθρωπότητα θα γυρίσει 2000 χρόνια πίσω…

      1. Παπαρια θα γινει! οχι πυρηνικος πολεμος…….οταν λεει ο πουτιν για πυρηνικα λεει για συμβατικα πυρηνικα χαμηλης ισχυος ισα ισα να ισοπεδωσει ενα χωριο στην ουκρανια.
        Τον εχεις για βλακα τον πουτιν??…να χτυπησει την ιδια του την χωρα αυτο με τον αερα,χωμα παει παντου.

    4. Κυριε ημων Ιησου Χριστε ελεησον μας! Βλαδιμηρε πατα τα τα τιμημενα! Ουτως η αλλιως εδω πουφτασε το πραμα σε λιγους μηνες δεν θα μας βγαινει παρ εκτος κι αν παμε στη…. ζουγκλα με το Ταρζαν!
      Πουστηδες Νεοταξιτες απανταχου της γης, βωθροτομαρα @

    5. Ο Πούτιν έπρεπε να έχει χτυπήσει στην κηδεία της Ελισάβετ όλη την Αγγλία! Που θα ξαναβρεί τέτοια ευκαιρία να έχει όλα τα λαμόγια μαζεμένα !

    6. ΣΩΣΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΑΪΤ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ Η ΜΟΥΦΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΗΡΥΞΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ , ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ

    Comments are closed.