ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ! ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ;;;

    Κοινοποίηση:
    koronoios-ellada-deutera

    Ποιος αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει; Σε αυτό το ερώτημα μόνο ένας εισαγγελέας μπορεί να απαντήσει με το να διατάξει έρευνα και να αναζητήσει τυχόν ευθύνες.

    Η καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου σοκάρει αφού μίλησε πριν λίγο για επιλογή ασθενών ανάλογα την ηλικία τους.

    Με πιο απλά λόγια, η μάνα μας, ο πατέρας μας, η γιαγιά μας και ο παππούς μας που είναι μεγάλοι σε ηλικία και προσβλήθηκαν από κορονοϊό ας πάνε στο δι@ολο.

    Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Γιαννάκος, μετά το πέρας της επίσκεψής του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, τα νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη έχουν “γονατίσει” και το σύστημα έχει ξεπεράσει τα όρια του.

    «Δεν ξέρω τι λένε τα λύματα αλλά τα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλονίκης έχουν γονατίσει. Γίνεται επιλογή ασθενών στις ΜΕΘ, αλλά το κριτήριο είναι ηλικιακό. Γι’ αυτό βλέπουμε στις ΜΕΘ ότι έχει πέσει ο μέσος όρος ηλικίας. Δεν υπάρχουν ΜΕΘ και είναι αναγκασμένοι οι γιατροί να επιλέγουν ποιος θα μπει και ποιος θα μείνει εκτός. Πλέον όλες οι ΜΕΘ έχουν γεμίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    “Δίνουμε μάχη στα τελευταία αυτοσχέδια χαρακώματα, σε πρόχειρες ΜΕΘ. Πάνω από 700 υγειονομικοί νοσούν στη Θεσσαλονίκη, και 1.000 στην Κεντρική Μακεδονία” τονίζει ο κ. Γιαννάκος, ενώ στη συνέχεια προσθέτει πως “τα νοσοκομεία αναστενάζουν από έλλειψη προσωπικού”.

    Σημειώνεται πως κατά την διάρκεια της εφημερίας στο Ιπποκράτειο έγιναν συνολικά 76 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό, ενώ οι 25 κλίνες ΜΕΘ είναι όλες καλυμμένες. Επίσης, αυτή τη στιγμή, νοσηλεύονται 250 ασθενείς σε απλές κλίνες.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Κασιδιαρη ρεεεε.τα απολειφαδια του πασοκ βλεπω να σταματησιυν να πληρωνονται και οι τις μεταπολυτευσεως ψηφοφοροι νδ φεραν την καταστροφη στους νεους κανοντας τοσο ζημια στην χωρα που δεν λεγετε…τωρα ηρθε η ωρα τους με τους αλογιστους μισθους και την ανευθηνοτητα τους….το καλοκαιρι σαβατοκυριακα αφηναν τα κλιματιστικα αναμενα να βρουν τα γραφεια δροσερα… Την δευτερα .τωρα γινετε διαλογη….ειμαι και γω στην διαλογη…δεν εμεινε τιποτα για τους νεους μας και αδειασε η πατριδα μας απο αυτους και μας φορτωθηκαν οι ισλαμοπιθικοι….η μαλακιες πληρωνονται….ραγια…

    2. αφηστε τα αυτα..υποκριτες ολοι σας…ταχα μας νοιαζεστε για τους γερους….να ψοφησουν…ολη μερα κοβουν βολτες…ιδιως οταν εχει καλη μερα…προ της καραντινας εβγαιναν εξω 2 φορες την εβδομαδα και τωρα ειναι ολη μερα εξω..περπατημα..καθε μερα σουπερ μαρκετ…και κατα αλλα εχουμε καραντινα…κατα αλλα φταινε οι νεοι …. βλεπετε πολλους νεους εξω;;;;;;; για ρωτηστε απο τα κρουσματα ποσοι ειναι 65+;;;;;;;;;;; μηπως ειναι η πλειοψηφια;;;;…ξερω ξερω υπαρχουν οι ασυμπτωματικοι….αλλα για οσους δεν ξερουν συμφωνα με ερευνες αυτοι δεν μεταδιδουν τον ιο!!!!!!

    3. χαχαχαχαχα ακούγονται τετοια ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…
      και οι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ….ΑΧΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ

    4. Η silicon valley αποφασίζει κυβερνάει και οι λέσχες

    5. Καλά γιατί σας παραξενεύει!! Ακριβώς το ίδιο γινόταν και πριν τον κορωνοϊό! Πεταμένοι ήταν οι γέροντες, κυρίως αν ήταν πάνω από 80 και δεν έδιναν φακελάκι!! Όσο για εντατική είστε καλά; Ούτε πριν τον κορωνοϊό δεν τους έβαζαν εντατική για όποιο λόγο. Εδώ δεν τους έκαναν αξονικές σε περίπτωση εγκεφαλικών, τώρα ξυπνήσανε και νοικιαστήκανε για τους γέροντες; Η προπαγάνδα καλά κρατάει!!! Επειδή είχα υπερήλικες σε νοσοκομεία της χώρας και ήμουν με το πορτοφόλι φουσκωμένο, αλλά και γνώσεις λόγω επαγγέλματος έσωσα καταστάσεις, αλλά είδα στα διπλανά κρεβάτια και δωμάτια την κατάντια. Τώρα δήθεν ενδιαφέρονται! .Όποιος γνωρίζει δεν τους πιστεύει!

      1. έτσι ακριβός φίλε έχεις χρήμα μετράς δεν έχεις καληνύχτα

    6. Ενημέρωση Βόρεια Κορέα….Που να πει κανένα κανάλι και ιστοσελίδα ότι γίνεται επιλογή ασθενών για τα ΜΕΘ…Οι ηλικιωμένοι ψηφοφόροι της ΝΔ ατυχήσανε και μένουν εκτός ΜΕΘ
      Όλοι εκτός Μακελειού το αμίλητο νερό

    7. Πρέπει να τους τελειώσουμε πριν μας τελειώσουν. Τα ψέματα τελείωσαν. Σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, καρέκλες και αρπάξτε από έναν λαιμό ο καθένας

    8. Εχει δικιο ο Γιαννακος.Γι’ αυτο η προπαγανδα τους λεει οτι εχει κατεβει ο μεσος ορος ηλικιας.ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ.Αυτοι που δινουν απο το υστερημα τους στους νεους κοπροσκυλα που γεμιζουν τις καφετεριες με τα λεφτα των μαναδων πατεραδων παπουδων γιαγιαδων.Οι βολεμενοι νεοι γιαπηδες ψηφισαν τον μητσοτακη για να περνανε καλα.Ο μητσοτακης γλυτωνει και τις συνταξεις της πεινας απ αυτους που αποδημουν εις ΚΥΡΙΟΝ
      To bullying απο τους νεους στους γερους δεν το βλεπουμε μονο στις ΜΕΘ , αλλα σε καθε εκφραση της καθημερινης μας ζωης.Υπαρχει μισος απυθμενο απεναντι τους

    9. Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτυλισμενοι να ξεστομιζετε τέτοιες κουβέντες?????αυτός είναι ο σεβασμός που δείχνετε στους ηλικιωμένους αυτές τις αρχές σαν έμαθαν στα σπίτια που σας μεγάλωσαν οι παππούδες σας και οι γιαγιάδες σας????

    10. Εχει αρχίσει η εξόντωση τού Ελληνικού λαού.Ο γουρλομάτης εκτελει τία διαταγές τής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
      Μέ τά αναγκαστικά εμβόλια τού Μπίλ Γκέιτς,τά οποία δέν ειναι δοκιμασμένα,θά μάς αποτελειώσουν.Οτι θέλουν νά κάνου γενοκτονία μέ τα λίαν επικίνδυνα εμβόλια τό μαρτύρησε ό ίδιος ο Μπίλ Γκέιτς.”Δυστυχώς για νά εξελιχθεί ένα εμβόλιο είνα τό λιγώτερο πέντε χρόνια αναγκαία”.Αυτό σημαίναι ότι ό Εβραίος θά κάνει τίς αναγκαίες δοκιμές μέ τόν Ελληνικό λαό.Μάς κάνουν πειραματόζωα μέ τήν συναίνεση τού Κούλη τού γκαβού.
      Γιάννης Λάκων

    11. ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ . ΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ .Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΝΙΑΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

    12. μα αυτο θελουν να στειλουν τους μεγαλους σε ηλικια και με αυτον τον τροπο γλυτωνουν και τις συνταξεις οι παραμυθατζηδες

    13. λυπαμαι που το λεω, αλλα οποιο γεροντακι ψηφισε κουλη και μας τον σβερκωσε, να ψοφησει.

      1. ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΨΕΥΤΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

    Comments are closed.