ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ – ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΩΣ ΤΑ ΡΑΦΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΣΟΥΠΕΡ

    Μια απίστευτη καταγγελία μάς κάνει αναγνώστης, ο οποίος εργάζεται για χρόνια σε επιχειρήσεις και μεταφορά εμπορευμάτων σε σούπερ μάρκετ. Διαβάστε τα βρώμικα παιχνίδια που παίζονται για να ξέρετε και εσείς:

    “Για να μπει προμηθευτής σε μια αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ πχ με περιπου 20 κωδικούς εμπορευμάτων, δίνει προμήθεια περιπου 120 χιλιάδες ευρώ για 5 Χρόνια και κάθε μήνα προμήθεια επι των πωλήσεων που κάνουν τα προϊόντα του. Αυτο το εφαρμόζει κάποια Ελληνική αλυσίδα μάρκετ. Βέβαια άλλες αλυσίδες έχουν άλλη πολιτική αλλά όλες κοντά στον ίδιο παρονομαστή εργάζονται.

    Και αυτά που λένε ότι έχουν κέρδη μόνο 5% είναι μ@λακίες. Κάτω από 30% το λιγότερο κέρδος δεν παίζει. Σε προϊόντα που έκανα για χρόνια διανομη παίζουν στο ράφι με κοντά 50% κέρδος.

    Γ@μανε τους προμηθευτες πιέζοντας τους, και λεγοντας τους οτι θα βάλουν άλλη εταιρεία με ίδια προϊόντα και μετα γ@μ@νε και τους καταναλωτες.

    Αφου ειμαστε νουμερα και έχουμε πρωθυπουργούς και υπουργούς σαν και αυτους καλα να πάθουμε”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ολες οι Αλυσιδες παρομοια πραγματα κάνουν αλλα να μην ακουμε μαλακιες απο καναλια και υπουργους οτι δουλευουν με 5% το πολυ. Ολα τα δοιηκιτικα μελη πινουν τους προμηθευτες δωσε τοσα και ας πουλας σαβουρα και ολα αυτα κατω απο το τραπεζι μαυρα

    2. Στο μπακάλικο ΟΧΙ στους πουστηδες των Super Market για ψώνια κορόιδα.

    3. Πολλα σουπερ μαρκετ εχουνε εταιριες στην γωνια δεν βαζουν τα προιοντα στο ραφι τους…γιατι πολυ απλα θελουνε περισσοτερο κερδος και εκβιαζουνε με αυτο τον τροπο.

    4. Ετσι ακριβως Nantia.Απορω πως χαζεψε τοσο πολυ ο ελληνας.Αραγε ποσοι ελληνες εχουν ελληνικο καθαρο DNA ;;;

      1. εσυ εχεις?

    5. Τιμες κοιτατε μονο? Κοιταχτε και τη ποιοτητα λιγακι στα παραμενοντα στα…ραφια προιοντα προτου αναγκαστικα οδευσουν στα…σκουπιδια! ….επισιτιστικη κριση μονο για τον ανθρωπο ελλειψει φραγκων οχι για τις γατες και τα σκυλια που δεν πληρωνουν… φπα στους καδους απορριματων!

    6. Ο φιλος του Αδωνι,ο Γιαννακης του Διαμαντη.1,99 κτψμ φασολακι,δικο του,πριν 12 μερες,2,36 σημερα,και ηταν συνεχεια στο καλαθι.Τουςηφισατε,δεν τους ψηφισατε,προσπαθειτε να βρειτε αλλοθι για την μαλακια ψηφο,αυτο λεγεται αιχροκερδεια με τις πλατες της κυβερνησης-μαφιας,σας αρεσει δεν σας αρεσει.

    7. ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΙΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΑΓΩΓΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ. Η ΔΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ !!

    8. Όλοι μέτοχοι στην αισχροκέρδεια , με θύμα τον καταναλωτή ο οποίος την ηλιθιότητά του (μιλάμε για τόσο πρόβλημα ) προτιμά να τον κλέβουν ακόμα και να δολοφονούν το παιδί του παρά να τους διωξει απο τη βουλη

    9. 1ον έκπτωση επί τζίρου 36%
      2ον 8 εως 10% για καλή θέση στο ράφι. 3ον 5% για μεταφορά από την αποθήκη στα Σ/Μ. 4ον 3% για φύλαξη στην αποθήκη τους. 5ον 150 ευρώ τον μήνα για να παρακολουθείς της πληρωμές από το σύστημα τους. 6ον 800 έως 1000 ευρώ για κάθε καινούριο Σ/Μ που ανοίγουν,άσχετος αν τα προϊόντα δεν θα τα έχουν μέσα. Για να κάνουν προσφορά σε πιέζουν να τους κάνεις έκπτωση 30% για όσο θα ισχύει η προσφορά,και πριν λήξει με το 30% θα σου πάρουν μια πολύ μεγάλη παραγγελία,η οποία θα πουληθεί κανονικά. Και τέλος ο αγοραστής που θα σου δείχνει τις παραγγελίες θα σου πει για να σου παραγγέλνω θέλω και ένα ποσό μαύρο σε κάθε πληρωμή που θα έχεις.(κοιτάξτε με τι jeep κυκλοφορούν) Και με όλα αυτά περίμενε καημένε προμηθευτή να πληρωθείς στην καλύτερη 6 μήνες εάν δεν έχεις πάει ακόμη φυλακή.Στεφανε του τροφοδοτούσαν και καταστραφικά.

    Comments are closed.