Σ.ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΚΡΟΥΕΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΒΙΛΑΕΤΙ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Κοινοποίηση:
    othomanoi2

    «Σε 10 χρόνια κινδυνεύουμε να ζούμε σε μία χώρα, που δε θα μιλούν ελληνικά και δεν θα είναι Χριστιανοί, θα γίνουμε βιλαέτι της νέο-Οθωμανίας, που οραματίζεται ο Ερντογάν», είπε μιλώντας στον Focus FM 103,6 o στρατηγικός αναλυτής, Σάββας Καλεντερίδης.
    Μιλώντας στην εκπομπή «Διπλός Ελληνικός» με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογου, ο κ. Καλεντερίδης εκτίμησε, ότι «ανοίγοντας τα σύνορά της η Ελλάδα αυτοχειριάστηκε, για να μην πω έκοψε τα κάκ@@λά της. Τη γεωπολιτική ισχύ, που είχαμε λόγω της συμμετοχής μας στην ΕΕ την απωλέσαμε, γίναμε ο αποδιοπομπαίος τράγος. Στο μεταναστευτικό μείναμε μόνοι και κινδυνεύουμε», ανέφερε ο κ. Καλεντερίδης.

    «Η αποτρεπτική ισχύς της Ελλάδας δεν είναι ίδια με αυτή, που ήταν πριν 10 χρόνια», συμπλήρωσε και χαρακτήρισε «εξαίρετο αξιωματικό» τον διοικητή της 114 πτέρυγας μάχης, που παραιτήθηκε λόγω των ελλείψεων στο στράτευμα και τους χειρισμούς στο μεταναστευτικό. «Βλέπει, ότι έρχονται κατά πάνω μας και το μεταναστευτικό και οι διεκδικήσεις της Τουρκίας, δεν θέλει να είναι συνένοχος και ως κραυγή αγωνίας δήλωσε, ότι παραιτείται», κατέληξε ο κ.Καλεντερίδης.
    Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σάββα Καλεντερίδη στον Focus FM 103,6, εδώ:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Κάποιος να μας σώσει ρε παιδιά! Ας βρεθεί ο ένας να κάνει την αρχή και θα τον ακολουθήσουμε. Ξυπνήστε επιτέλους, χανόμαστε!

    2. Στέφανε…
      με όλο τον σεβασμό που έχουμε στο πρόσωπό σου,
      θέλουμε να σου πούμε και να σε παρακαλέσουμε
      οτι έφτασε η ώρα “ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ” την κατάσταση. !!-.!!-.!!-.!!
      ————ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΑΒΟΥΜΕ————–
      Φτάνει πια… χορτάσαμε απο προδότες…. Ως εδώ και μή παρέκει… !!!!!
      Πολύ σύντομα ——“ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ”—– !!-.!!-.!!-.!!-.!!-.!!
      κάτι πρέπει να κάνουμε…. είναι η τελευταία μας ευκαιρία σαν Έθνος !!!!
      σ΄ευχαριστώ..

    3. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΟΜΩΣ …ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ Μ..ΛΑΚΑΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ……………………………………

    4. ο Καλεντεριδης τα λεει στα απλα ελληνικα, αλλα ποιος ακουει και καταλαβαινει τι λεει? γιατι το το λεει? και τι αντιδρασεις πρεπει να υπαρχουν……. μια ζωη τα ιδια…..

    Comments are closed.