ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ! ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ, ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΟ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ – ΣΠΕΥΔΕΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    apostolakis_tsipras

    Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες
    Επι ΣΥΡΙΖΑ χάθηκαν τα βαριά Αντιαρματικά, χειροβομβίδες και πυρομαχικά από τη Λέρο!

    Όλοι τωρα αναρωτιούνται στα χέρια ποιανού είναι;
    Στα χέρια εγχώριων τρομοκρατών της αριστεράς;
    Τα πούλησαν στο εξωτερικό σε διαφορές εμπόλεμες ζώνες;
    H μήπως έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποιες ασκήσεις και απλά δεν έχει καταγραφεί η χρήση τους;

    Η σοβαρότατη υπόθεση απασχολεί τόσο τους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, όσο και τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής που σπεύδουν στη Λέρο.

    Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες το απόγευμα όταν το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε την απώλεια στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

    Συγκεκριμένα μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην μονάδα την Δευτέρα το απόγευμα (09-09-2019) διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού. Πιο συγκεκριμένα έλειπαν αντιαρματικά και εκρηκτικά, που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονταν στη Μονάδα.

    Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πως αυτό το στρατιωτικό υλικό έκανε φτερά από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου.

    Του περιστατικού έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές, ενώ έχει διαταχθεί προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών της απώλειας του στρατιωτικού υλικού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Λέρο σπεύδουν κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής και των εγκληματολογικών ερευνών της Αστυνομίας.

    Ο Πλοίαρχος Μιχαήλ Λαμπίρης ΠΝ, εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΝΟ, έκανε την εξής δήλωση:

    «Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι απογευματινές ώρες της Δευτέρας 09 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια γενόμενων ελέγχων, διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

    Νέα καταμέτρηση στη μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού

    Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίς το πρωί ξεκίνησε νέα καταμέτρηση προκειμένου να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των εκρηκτικών που χάθηκαν.

    Στη συνέχεια θα γίνει σύγκριση με την προηγούμενη απογραφή και όλα τα στοιχεία θα φτάσουν στα χέρια των αξιωματικών που χειρίζονται την έρευνα.

    Πηγές του Πολεμικού Ναυτικού, αναφέρουν ότι γίνεται έλεγχος σε όλα τα πλοία, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο διαχειριστικού λάθους.

    Η κλοπή 280 τόνων πετρελαίου

    Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που χάνεται οπλισμός από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου.

    Πριν από δύο χρόνια η συγκεκριμένη υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού, είχε απασχολήσει τις αρμόδιες Αρχές, μετά την κλοπή 280 τόνων πετρελαίου.

    Σημειώνεται ότι η απώλεια του στρατιωτικού υλικού διαπιστώθηκε χθες το απόγευμα (09-09-2019) σε καταμέτρηση κατά τη διάρκεια παράδοσης-παραλαβής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Βάτραχος με βάτραχο διαφέρουν. Άλλο Κερμιτ και άλλο κομαντο. Όπως κ τα παράσημα. Ο Σεφερλής όταν σατίριζε τον Θεοχαρη ήταν γεμάτος… Κρητικος με Κρητικο διαφέρουν. Το 41 κατι μπαρμπαδεσ .. με μαγκούρες σκότωναν ναζί αλεξιπτωτιστές. Και άλλοι δεχόταν λαθρο, έκαναν τουμπεκα στον τουρκο και πρόδιδαν τη Μακεδονία.

    2. Κανεις δεν γραφει για την ευθυνη του διοικητη της μοναδος εγκαταστασεων οπου χαθηκαν. Ποιος ειναι κε Χιο? Τον εχουν συλλαβει?

      1. Ο Αποστολάκης έχει την ευθύνη..όλοι οι άλλοι απλώς εκτελουν διαταγές.

    3. ΞΕΥΤΙΛΕΣ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΆΖΕΤΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΦΡΟΥΡΟΥΝΤΑΙ. ΤΌΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΑΦΥΛΑΚΤΟ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ..ΠΡΟΔΙΣΙΑ..ΣΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΉ. ΕΧΕΤΕ ΚΆΝΕΙ ΕΘΝΙΚΆ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

    4. Κοίτα καρνάβαλοι. Έβαλε παντού αυτοκόλλητα και τενεκέδια και βγήκε βόλτα ο δημόσιος υπάλληλος. Κοίτα ρε που πάνε τα λεφτά μου.

    5. Γιατι δεν κανουν ελεγχο σε ΟΛΑ τα στρατοπεδα να δουμε τι υπαρχει και τι οχι???

    6. Βουτάς τα καραβάνια του Δημοσίου που κοπροσκύλιαζαν εκεί και τα πετάς στον δρόμο. Και τους χρεώνεις στο Α.Φ.Μ τους το υλικό που χάθηκε. Αυτή είναι η λύση. Τα άλλα είναι φαμφάρες. Από τη μια πλευρά του νησιού χάνουν οπλα τα ζώα τα αγράμματα οι καραβανάδες και απ’ την άλλη λιάζονται οι λαθρομετανάστες, μία χώρα καφενείο. Κι’ ο άλλος απέναντι πήρε S-400!

    7. Γιατί ο Αποστολάκης έχει τοσα παράσημα???Που έχει πολεμήσει???Δηλαδή οι Αμερικανοί που έχουν πολεμήσει σε Ιράκ και Αφγανιστάν ποσά παράσημα πρεπει να έχουν???Ξέρω ο Αποστολάκης έδωσε την μάχη του γλειψιματος στον Πινόκιο Αλέξη μιλάμε για μεγαλό πόλεμο!!!

    8. Μ’αρέσει η φωτογραφία με τον πανηλίθιο και τον βαστάζο Αποστολάκη με τα παράσημα ταπετσαρία. Ξεκινάνε απ’το καπέλο και φτάνουν και στις κάλτσες. Λογικά αυτός πολέμησε μέχρι και στο πόλεμο της Ατλαντίδας. Έφυγε η μαρμάγκα του ψύριζα κι άφησε την Ελλάδα σε κατάσταση σοβιετίας του ’90. Λέτε να δούμε και τον μαλάκα να διαφημίζει πίτσες με τα αγγλικά των οπισθίων που μιλάει;;

    9. Μην λέτε ανακρίβειες.,τα πυρομαχαχικά τα χρησιμοποιήσαν οι κομάντος του βάτραχου αποστολάκη στις σκληρές μάχες που έδωσαν με τους τουρκους.Fredo espreso

    10. Κοινοβουλευτισμός κράτους προτεκτοράτου σημαίνει ξεφτίλα και αριστερά, κατάντια.

    11. Να μας ζήσουν τα κουμουνια! Να είναι καλά και 1000χρονα μαζί με τον αρχηγό τους και στον αγύριστο.

      1. Να μας ζησει και ο Εθναρχης που τους αναγνωρισε χωρις καμια προυποθεση .

      2. κουμουνια πράγματι λιγουργια τεμπελχαναδεσ διέλυσαν την πατρίδα διότι δεν πιστεύουν σε πατρίδα

    12. o τιτλος λεει οτι χαθηκαν επισυριζα δλδ πριν τις εκλογες και μεσα στο αρθρο δεν αναφερει κατι σχετικο παρα μονο οτι αυτες τις μερες εκαναν καταμετρηση υλικου κ βρηκαν την απωλεια….τι να πιστεψουμε τον τιτλο η το αρθρο;;

    13. Όταν λέμε κράτος μπουρδέλο εννοούμε μπουρδέλο στην κυριολεξία.

    14. ΨΑΞΤΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΚΑΜΠΟΥΛ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΝ ΕΙΝΑΙ Η 1η ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!

    15. Ο «καραγκιόζης» άκαπνος ναύαρχος που τα βρήκε τα παράσημα…; Πραγματικά άδικο για τα Ο.Υ.Κ που, έβγαλαν από τις τάξεις τους έναν τέτοιο συμμορίτη «στολάρχη» γιουσουφάκι των πολιτικών απατεώνων.!

      Από ότι δείχνουν τα πράγματα, η Ελλάδα έχει πολύ υποσχόμενο μέλλον στην αδελφοσύνη με τους Πακιστανούς και λοιπούς «αδελφούς»……….!!!

      Ντροπή και καλά ξεμπερδέματα…….!!!

    16. διπλα η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ??????

    17. Προσωπικά εκτιμώ και αγαπώ πολυ τον στρατό. Μάλιστα εκτέλεσα την θητεία μου στην Κύπρο.

      Αλήθεια, όσοι έχετε πάει στρατό, δεν Σας έκανε εντύπωση, πως ένα μεγάλο μέρος των αξιωματικών ήταν στα @@ τους, με νοοτροπία ΔΥ, με την χειρότερη έννοια???

      Ειδα με τα μάτια μου, πως Συμπληρώναν, χαρτιά όπως να ναι…. Και για εξοπλισμό κλπ.

      Προσωπικά δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι χάθηκε υλικό. Θεωρώ πολύ πιθανόν να έχει χάθει και άλλο!!!!!

    18. SE AFTIN TIN PERIPTOSI… TOUS EMBLEKOMENOUS DEN TOUS PROSTATEBI OUTE TO SINTAGMA OUTE I KAREKLA TOUS OUTE I POLITIKI TOUS ASILIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    19. 1. Υπουργός ήταν τότε ο ….. κουίζ ( εξεταστική )
      2. Πάντα τα αριστερά καθεστώτα πουλούσαν παράνομα τον πλούτο της χώρας και ότι άλλο έβρισκαν .. (βλέπε πρώην σοβιετική ένωση )ουράνιο μέχρι και υποβρύχια πουλήσανε έχουν βγει και ντοκυμαντέρ .
      3. Να χρησιμοποιήθηκαν και να μην έχουν καταγράφει αποκλείεται αυτά άλλου όλοι όσοι είναι και ήταν υπεύθυνοι .
      4. Να τα έχουν κλέψει Τούρκοι κουμάντο και να έχουμε ξεφτιλιστεί ξανά .

    20. ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ , ΡΕΜΑΛΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ

    21. ΕΔΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ;
      ΤΟ ΠΝ, ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΒΑΤΡΑΧΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΥΛΙΚΟΥ;

    Comments are closed.