ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΕΚΡΕΣ ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ – Η ΚΑΤΑΚΟΙΤΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ Η ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    rodos-kakokairia-768x465

    Η κακοκαιρία Γηρυόνης χτυπάει τη Ρόδο, η κατάσταση είναι δύσκολη και οι αρμόδιες υπηρεσίες συνιστούν εξαιρετική προσοχή σε όλους όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο εντός ή εκτός της πόλεως Ρόδου.

    Τραγικό θάνατο βρήκε η 75χρονη η οποία την ώρα της μεγάλης νεροποντής βρισκόταν μέσα στο πλημμυρισμένο σπίτι της στην Iαλυσό.

    Σύμφωνα με το dimokratiki.gr γυναίκα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο της Pόδου, περί τις 18.00 όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός της επήλθε από ανακοπή, την οποία υπέστη όταν πλημμύρησε η υπόγεια κατοικία της.

    Η άτυχη 75χρονη είχε χρόνια προβλήματα υγείας και ζούσε κατάκοιτη.

    Στο σημείο κλήθηκαν και έφθασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη ηλικιωμένη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία σοκ στην Ρόδο – Το σπίτι στο οποίο πνίγηκε η 75χρονη κατάκοιτη (ΦΩΤΟ)

    Nεκρή εντοπίστηκε στην Kω, σήμερα το πρωί μια κολυμβήτρια η οποία αγνοώντας τις κακές καιρικές συνθήκες πήγε για μπάνιο στη θάλασσα και πνίγηκε.

    Όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ μια γυναίκα, χειμερινή κολυμβήτρια, θέλησε να απολαύσει το μπάνιο της αψηφώντας τα υψηλά κύματα. Ωστόσο, φαίνεται πως παρασύρθηκε από τα κύματα και έχασε τη ζωή της.

    Δείτε τι συμβαίνει στην Ρόδο!

    Δρόμοι και σπίτια έχουν πλημμυρίσει και στην Ιαλυσό ενώ ακόμη και στην πόλη της Ρόδου η κατάσταση κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη με το νερό να έχει φτάσει στο ένα μέτρο σε κεντρικούς δρόμους σύμφωνα με τη Ροδιακή.

    Ανακοίνωση εξέδωσε και ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης συνιστώντας στους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσει λόγω της κακοκαιρίας “Γηρυόνης” που χτυπάει την Ρόδο αυτή την στιγμή.


    Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

    “Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο, ο Δήμος Ρόδου, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους, για να μην θέσουν σε κίνδυνο την ζωή τους.

    Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης”

    Κλειστά και αύριο τα σχολεία
    Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο τα σχολεία της Ρόδου εξαιτίας των έντονων αυτών καιρικών φαινομένων.Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

    Με απόφαση του Δημάρχου Ρόδου (στάλθηκε στην Α΄/θμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου) αύριο Τρίτη 26-11-2019 όλα τα σχολεία του νησιού της Ρόδου (Α΄/θμιας & Β΄/θμιας Εκπ/σης) θα είναι κλειστά λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. που μπορεί να πάει τώρα σε οικογένειες προσφύγων

    Comments are closed.