ΑΠΟΦΑΣΗ – ΣΟΚ: ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ 250.000 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

    Κοινοποίηση:
    deipanooo-696x406

    Ένας στους τρεις δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου ηλεκτρικής ενέργειας “πετάχτηκε” από το ευνοϊκό πλαίσιο λόγω των αυστηρών κριτηρίων που θέσπισε από πέρυσι η κυβέρνηση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από τα στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεση των αρμοδίων υπηρεσιών δικαιούχοι πια του ΚΟΤ είναι περί τους 450.000, όταν στο τέλος του 2017, σύμφωνα με τη ΡΑΕ, ήταν 693,487 οικιακοί καταναλωτές..

    Πηγές αναφέρουν ότι περίπου 240.000 με 250.000 νοικοκυριά δεν εμφανίζονται στο ΚΟΤ, πράγμα που σημαίνει ότι υπέβαλαν τις σχετικές αιτήσεις και το σύστημα τους απέρριψε λόγω μη εκπλήρωσης των εισοδηματικών και άλλων περιουσιακών κριτηρίων.

    Σημειώνεται ότι με βάση τα κριτήρια που θεσπίστηκαν, το ΚΟΤ διακρίνεται σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη εντάσσονται όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις χορήγησης του Εισοδήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στη δεύτερη εκείνοι που έχουν συγκεκριμένα όρια ετήσιου συνολικού πραγματικού ή τεκμαρτού εισοδήματος.

    Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι ένα μονοπρόσωπο νοικοκυριό θα πρέπει να έχει εισόδημα ύψους έως 9.000 ευρώ.

    Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος δεν θα πρέπει να ξεπερνά ετησίως τα 13.500 ευρώ.

    Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη και ένα ανήλικο ή μονογονεϊκή με δύο ανήλικα μέλη θα πρέπει να έχει εισόδημα έως 15.750 ευρώ.

    Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και δύο ανήλικα ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη να έχει εισόδημα έως 18.000 ευρώ κ.α.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. φέρτε τις συντάξεις πίσω….θέλω αίμα και θάνατο

    2. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΜΗ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΗΜΕ?? ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΙΟΓΙΔΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ.

    3. Θα πιάσουμε και δεύτερη δουλειά για να πληρώνουμε την ΔΕΗ παιδιά εκεί πάει το πράγμα ε ρε Έλληνες πάει η αξιοπρέπειά σας , ο καραγκιόζης ο ψεύτης σας δούλεψε ψιλό γαζί σας έχει για ηλίθιους και εσείς περιμένετε τις εκλογές γιατί ; για να βγάλετε τον μισότρελο ηλίθιο της παράταξης των προδοτών βλαχολαμόγιων ν.δ…..

    4. ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΒΙΣΜΑΤΩΣΕΙ ΤΣΑΜΠΑ Ο ΚΑΣΣΙΔΗΣ

    5. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΑΝΑΜΜΕΝΑ. ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΙΑ,ΝΔΟΥΛΕΣ,ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ,ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΙΑ. ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΕ ΚΕΡΙΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

    Comments are closed.