ΣΟΚ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ! ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Κώστας-Παντελέων-365x244

    ΣΟΚ στο Λουτράκι: Απίστευτο είναι το περιστατικό που συνέβη πριν απο λίγη ώρα στο πάρκο Μάτση Λουτρακίου.

    Οπως έγραψε το πρωί το loutrakiblog.gr ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης στο πάρκο και οι εργασίες κατασκευής του ανοιχτού θεάτρου 810 θέσεων.

     

    Με ανάρτησή του στο facebook ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Παντελέου, γράφει:

    Καλό μήνα με έργα σε εξέλιξη σε όλο το δήμο μας…

     

     

    Ενας νεαρός δημότης Λουτρακίου,  o οποίος εργάζεται με 8μηνη σύμβαση στο δήμο και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γ.Καραπανάγου “Αλλάζουμε Μαζί”,  σχολίασε κάτω από την εν λόγω ανάρτηση:

    Φτιάξε ενα λάκκο και μπες μέσα Κωστάκη θα φερω το φτυάρι να σε θαψω Κωνσταντίνος Παντελεου ξέρεις ότι είναι πολύ άθλιο αυτό που συμβαίνει με το πάρκο της Δεξαμενής.

     

    Μετά από λίγο ο δημότης εμφανίστηκε στο πάρκο με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του αντιδημάρχου.

    Κινήθηκε προς το μέρος του να τον χτυπήσει. Εργάτες που βρίσκονταν εκεί, τον απώθησαν ενώ ένας φίλος του αντιδημάρχου και τον έσπρωξε και τον πέταξε στο έδαφος.

    Εκείνος, μόλις σηκώθηκε, έβγαλε ένα σπαθί (!!!) που είχε κρυμμένο στο πίσω μέρος του παντελονιού του και έτρεξε προς το μέρος του αντιδημάρχου να τον σφάξει (!!!!!).

    Ολοι πάγωσαν ! Φώναζε στον αντιδήμαρχο “ξέρω που μένεις, θα έρθω να σε βρώ”, απειλώντας και την οικογένειά του….

    Αφού όσοι βρίσκονταν στο σημείο τον ακινητοποίησαν και τον απώθησαν για δεύτερη φορά, προλαβαίνοντας το κακό, ο αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου, σοκαρισμένος, κάλεσε την αστυνομία.

    Ο δημότης συνελήφθη και ο αντιδήμαρχος υπέβαλλε μήνυση. Με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κορίνθου αφού σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του.

     

    Ακούστε τι δήλωσε για το πρωτοφανές περιστατικό, σοκαρισμένος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων θεοδώρων κ. Κώστας Παντελέου


    loutrakiblog.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. τι σπαθι είχε και χώρεσε στο παντελονι ?κατανα ειχε?και μεσα στο βιντεο γιατι ακουγοντε μπακακακια?

    2. Δεν ακούσαμε όμως τι έχει να πει και ο δράστης…. Δεν είναι λίγοι οι λεχριτες δήμαρχοι που θέλουν σφάξιμο …

    3. εχει σαλεψει ο κοσμος και οι κυριοι υπευθυνοι ειναι αυτοι που κυβερνανε ας φαμε ολοι μεταπολιτευση

    4. ΘΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΟΠΟΥ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΚΟΣΗ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ.ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΗΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΗ.ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΟΠΟ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΖΙΛΙΚΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ.ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΘΟΛΩΣΗ ΤΟ ΜΙΑΛΟ. ΕΧΟΥΝ ΛΕΕΙ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΟΝΕ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΖΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΟΤΑΜΑΣ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΙΑ

      1. ετσι ακριβως ειναι φιλε. και επιπλεον θελουν να βαλουν κεραιες 5g για να μας ξεπαστρεψουν με καρκινο και ασθενειες που θα τις βαφτιζουν κουραδοιους.

    5. Αυτός πρέπει να ήταν η μετενσάρκωση κάποιου Σταυροφόρου!! Που ξέπεσε από το κακό Κάρμα του στο Δήμο Λουτρακίου!!

      1. Κακο καρμα και Λουτρακι δεν παιζει..κακο καρμα και πακισταν,αλγερια,τυνησια,σομαλια και μπαγκλαντες μαλλον ειναι πιο πιθανο..

    6. Να μάθουμε περισσότερα.Το ότι δεν αντέδρασε, παρά ένας μόνο, δε σημαίνει ότι ο αντιδήμαρχος έκανε καλά με την ανάπλαση του πάρκου.Αν ήταν σαν το Μπακογιάννη κιόλας… φτιάχνουμε, γκρεμίζουμε

    Comments are closed.