ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 3.500 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

    Κοινοποίηση:
    erdogan-thrace

    Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε την Τρίτη τρίμηνη κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς ο αριθμός των νεκρών από μια σειρά μεγάλων σεισμών στο νότο και στη γειτονική Συρία έφτασε τους 5.000.

    Συγκεκριμένα ο Τούρκος Πρόεδρος μιλώντας στο Κρατικό Κέντρο Συντονισμού Πληροφοριών σχετικά με τον σεισμό στο Καχραμανμαράς, είπε:

    «Δηλώνουμε 10 πόλεις όπου σημειώθηκε ο σεισμός ως ζώνες καταστροφής αποτελεσματικές στη γενική ζωή. Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι δραστηριότητες έρευνας και διάσωσης και οι επακόλουθες εργασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν γρήγορα, αποφασίσαμε να κηρύξουμε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, βάσει της εξουσιοδότησης που μας δίνει το άρθρο 119 του Συντάγματος. Θα ολοκληρώσουμε γρήγορα τις διαδικασίες της Προεδρίας και της Βουλής σχετικά με αυτήν την απόφαση, η οποία θα καλύψει 10 επαρχίες όπου σημειώθηκε ο σεισμός και θα διαρκέσει τρεις μήνες».

    Ο Ερντογάν ανακοίνωσε πως ο απολογισμός των νεκρών στην Τουρκία αυξήθηκε στους 3.549.

    Σε δήλωση που έκανε στο Κρατικό Κέντρο Συντονισμού Πληροφοριών, ο Πρόεδρος Ερντογάν κάλεσε τους πολίτες και τον επιχειρηματικό κόσμο που θέλουν να βοηθήσουν στην επούλωση των πληγών του σεισμού να κάνουν δωρεές στους λογαριασμούς της Προεδρίας Διαχείρισης Καταστροφών και Έκτακτης Ανάγκης (AFAD) και είπε: Δεν θα χρεωθεί προμήθεια για μεταφορές που γίνονται σε λογαριασμούς τουρκικής λίρας και ξένου νομίσματος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Ρε Χίο μας δουλεύεις έβγαλες εικόνα τον Σουλτάνο σε άρθρο με φόντο την Θράκη και δικά μας νησιά;Τι Κασιδιάρης και τι Χίος η Ελλάδα δεν έχει σωτηρία.
      Ρε κανένας λοχίας τρελαμενος δεν υπάρχει;

      1. Μηπως η φωτο ειναι μια πραγματικοτητα που αγνοειται απο τους ελλαδιστανικους;;; Οπως και το αιγαιο;;;;

    2. 22 ΡΙΧΤΕΡ ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΥΡΙΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ!!!

    3. Δηλαδή δεν θα έρθει ο Ερντοκλάν το βράδυ;Τζάμπα περιμέναμε;Είχαμε και σουβλάκια

    4. Ρε τι μικρός που εγινε τελικα ο ερντυ τοσο μικρος και τοσο ασημαντος οσο κι η πορεία του ολα αυτα τα χρόνια.
      Αλλα που να το καταλαβουν οι μπουνταλάδες οταν τους μοιραζει τσαι για να ξεχασουν την πεινα τους.
      Και παλι αυτον θα βγαλουν στις εκλογες εδω είμαστε

    5. Δεν νομίζω να γίνουνε εκλογές…. εάν κυρηξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 3 μήνες
      Ερώτημα η ανάγκη υπάρξεις τον σεισμολόγων πια είναι;;;; μόνο για να μετράνε….αυτό έτσι και αλλιώς τα μηχανήματα το κάνουνε.
      Εάν δεν μπορούνε να προβλεψουνε έναν σεισμό το 2023 γιατι το μετά το ξέρουμε και εμείς! το πριν είναι το πρόβλημα… πρόοδο δεν κάνει αυτή η επιστήμη.

    6. ΜΟΝΟ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΧΝΟΥΝ… ΜΟΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟ-ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΙΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΚΛΠ… ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΔΙΠΟΔΑ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ,,,

    7. Ο @@@ ζηταει δωρεες; Ντροπη του.Τοσο πλουτο που εχει μαζεψει γιατι δεν τον δινει στον λαο του; Αισχος ο @@@ ο μαυρος σκυλος.Ντροπη του με τοσα που εχει μαζεψει για τον εαυτον του να ζηταει δωρεες.Ο λαος του ηταν μες την γυφτια και αυτος μαζευε για το σπιτι του.Βρομοσκυλο!

    8. Ερντοκλαν “αλλαι μεν βουλαι ανθρωπων αλλα δε Θεος κελευει” ! Τοσο απλα ειναι τα πραγματα για σενα και τη κολλητη σου Κουλαρα του Αιγαιου! Βοηθεια σας ηγετισκοι της ΝΤΠ!

    9. κρίμα στο λαό, παντα φτωχοί την πληρώνουν! Προδότες σαν η δικοί μας εδω ευθύνονται για τα εθνικά θέματα και τα μαγειρέματα που κάνουν! Θα αναβληθουν η εκλογές Τουρκία ,του έκατσε του Ερντογάν, και βέβαια θα ρουφήξει κάποια δισεκατομμύρια απο τους πονοψηχους ευρώ πέος ναι οπως το γράφω!Ενω ο κουλ Κούλη παπαρουλης προδοτουλης κοιτά να ψηφίσει νόμο που να εκλέγεται μόνο αυτός!Ο κουλ κουλ προδοτουλ μαγειρεύει νομους που θα εκλέγεται μόνο αυτος.. Αν δεν αρπάξει ο λαος τα ρόπαλα και να τους πετάξουμε εξω απο την βουλή όλους δεν πρόκειται ποτε να αλλάξει κατι σε αυτην την δολια πατρίδα

      1. ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΡΙΧΤΕΡ. ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ

    10. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ή ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ
      ? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΓΙΑΤΙ????????

      1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ή ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ Ερντογάν ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΆΚΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΣΟ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ?

    11. Εντρογαν…ασε τους πολεμους και στειλε ολο το στρατο σου εκει κατω…!!!!

    12. Σκύλο μούρη ερντογαν για πολύ καιρό σε περιμένουμε να έρθεις νύχτα να κατακτήσεις τι χώρα μας αλλά εσυ φοβάσαι να κλάσεις να ξαλαφρώσεις και όχι να βγεις έξω τι νύχτα.

    Comments are closed.