ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ – ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΡΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ: “ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ – ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ” – ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

    Κοινοποίηση:
    κουλης

    Για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς και τα επόμενα βήματα στους εμβολιασμούς μιλά αυτή την ώρα από το βήμα  της Βουλής
    ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της σχετικής, προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή.
    Δείτε την ομιλία του:


    Κατά την έναρξη της ομιλίας του, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για ένα ακόμη κρίσιμο δίμηνο στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, εκφράζοντας την ελπίδα ότι αυτό θα είναι και το τελευταίο. Επικαλούμενος την γλώσσα των αριθμών, ο πρωθυπουργός υπεραμύνθηκε της συνολικής προσπάθειας της χώρας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

    Είπε ακόμη ότι, με βάση τα διαθέσιμα εμβόλια, η Ελλάδα βρίσκεται στην 5η καλύτερη ευρωπαϊκή θέση ως προς το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις, ενώ, επικαλούμενος και τα στοιχεία του ECDC, τόνισε ότι η Ελλάδα βρίσκεται λίγο πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, όσον αφορά στα τεστ που διεξάγονται ανά χώρα.

    «Η διαχείριση της πανδημίας είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ» επέμεινε, εξηγώντας ότι η κριτική για τη διαχείριση δεν μπορεί να γίνεται με βάση «φωτογραφίες της στιγμής». Η εικόνα καταστροφής είναι ψέμα, υπογράμμισε.

    Οι περιορισμοί που επιβάλλαμε τις τελευταίες έξι εβδομάδες ενέτειναν την κούραση του κόσμου και έφεραν τη χαλάρωση, αναγνώρισε ο πρωθυπουργός, και αναφέρθηκε όχι μόνο στις σχεδόν 700 διαδηλώσεις, όπως ανέφερε, αλλά και στα κορωνοπάρτι και άλλα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν και μαρτυρούν τη χαλάρωση των πολιτών το τελευταίο διάστημα.

    Η στάση μας αναπροσαρμόζεται, με βάση την ευέλικτη πολιτική που ακολουθήσαμε από την αρχή, εξήγησε, αναφερόμενος στο νέο μείγμα μέτρων που εφαρμόζει η κυβέρνηση στη μάχη κατά της διασποράς του κορωνοϊού. «Δεν μιλάμε για άνοιγμα, αλλά για αναπροσαρμογή δραστηριοτήτων» παρατήρησε, για να επισημάνει: «Περισσότερη ελευθερία σημαίνει και περισσότερη υπευθυνότητα. Τώρα, οι συνωστισμοί θα είναι αδικαιολόγητοι. Και με τον ίδιο τρόπο, με τον οποίο οι περιορισμοί μειώθηκαν, μπορεί να επανέλθουν».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Συγγνώμη ρέ παιδιά, αυτός τήν 1η δόση ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι τήν έκανε τά Χριστούγεννα μπροστά στίς κάμερες, τήν 2η δόση ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ;;;

    2. Ψοφήστε όλοι σας, σιχάματα νεοδημοκράτες.

      1. Έχει πολύ μέλλον μπροστά του ο Μητσοτάκης.
        Τρεις τετραετίες χαλαρά όσο και να σκούζετε.

    3. Μεγάλος ηγέτης ο Μητσοτάκης.
      Παραδεχθείτε το.

    4. Αφου δεν εξεγειρόμαστε εναντίων των 300 κρυφοεβραιων τυράννων, σαδιστων, γενοκτονων του ελληνικού κοινοβουλιου, να τους πνίξουμε στο αίμα, καλά μας κάνουν. Ο καθένας έχει βολεύτει στο ψευτομισθουδακι που του πετανε και δεν ενδιαφέρεται ούτε για την πατρίδα, ούτε για την θρησκεία που με μίσος πολεμάνε, ούτε για την πείνα και την καταστροφή του διπλανού του.Αλλά να έχετε υπόψη ότι όλους θα σας πάρει η μπάλα ακόμα κι είσαστε βολεμενοι. Αν διαλυθεί το κράτος θα διαλυθούν όλα και δε θα υπάρχει επιστροφη.

    5. Αυτό το χέρι όπως το έχεις να σου ξεραθεί ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ της φακλανας Ντόρας κολεθρο

    6. Προτιμώ ένα ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λάθη. Παρά τους μασόνους της ΝΔ και την συμμορία των απατεώνων. Κλείνουν τις μικρές επιχειρήσεις. Προς το παρόν δεν κάναν μαζικές απολύσεις κρατάν το προσωπικό στην Εργάνη για τα 534€. Μετά μόλις ανοίξουν, όσοι μπορέσουν να ανοίξουν θα στείλουν τον κόσμο στον ΟΑΕΔ.

      1. Αυτες οι προτιμησεις φερανε τη ΝΔ στη κυβερνηση βρε κακομοιρη.
        Εντωμεταξυ… μασονοι, συμμορια απατεωνων…
        Τον Συριζα περιγραφεις;

      2. ολοι ιδιοι ειναι οσοι μπαινουν εκει στη βουλη δε μπαινουν αν δε εχουν μηιθει στην μασονια

    7. Δύο εκατομμύρια εμβολιασμοί έως τον Μάρτιο έλεγε τον Ιανουάριο η Κορη του Χρυσου και της Μητσοτακεναςωπου κυβερνά. Κωλοσογο!

    8. Μετά την μεγαλειώδη ομιλία του Θεέ μου να πάρω κι εγώ την αμαρτία μου να ψοφήσει πριν το Πάσχα!

    9. OI MΑΓΑΖΑΤΟΡΕς ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ??? ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ??

      1. ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΜΑΙΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΛΟΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥ… Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ……………..

      1. Προσεχε μην σκισεις κανα καλσον που θα κανει εκλογες ο δρακουλας

        1. Δεν ειναι εκτιμηση μαστορα,ειναι πληροφορια!!!! Στις 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ……!!!!!!!!

      2. ΝΑΙ, ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ….. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ Γ@ΜΙΑ ΣΟΥ!

    10. ΕΛΑ ΤΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΕΙΜΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΝΝΟΜΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΡΤΗΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΣΧΑ…………ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΙΓΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΑΙ…….

    11. Χουντοκούλη μιας που έρχονται εκλογές μην βάζεις τα χουντοτσιράκια σου χουντονουδούληδες να παίρνουν τηλέφωνα τον ελληνικό λαό γιατί θα φας τεράτια πούτσα στον κώλο σου και θα πονέσεις πολύ κάθαρμα που απαγορεύεις τα πάντα.
      Βάλε το lockdown στον κώλο σου χουντοκούλα λούστρα!!!!

    12. Κάποιος φίλος γράφει ποιο κάτω γιατί ενώ είναι πατέρας 5 παιδιών δεν του δίνουν το επίδομα παιδιού ενώ στα λαθρο αμέσως δίνουν επιδόματα. Γιατί πολύ απλά ίσως τα μισά ονόματα λαθρο που παίρνουν τάχα επιδόματα δεν υπάρχουν! Έχει γίνει κάποιος έλεγχος να δούμε εάν τα χρήματα πάνε όντως σε λαθρο ή είναι υπαρκτα πρόσωπα? Η αρμόδια ευρωπαϊκή επιτροπή το έχει ψάξει το θέμα? Γιατί περίεργα ακούγονται πως μεγάλα ποσά που προορίζονται για μετανάστες καταλήγουν σε περίεργους λογαριασμους. Στέφανε δύσκολο αλλά υπάρχει τρόπος να μάθουμε εάν ευσταθεί αυτό που ακούγεται έντονα τελευταία?

      1. Αδελφέ.
        Σε πληροφορώ πως τα πρόσωπα και υπάρχουν και υπαρκτά είναι.
        Στήσε την μια μέρα στην ομόνοια στο κέντρο και στα στενά όπου υπάρχουν ΑΤΜ και δές τα πιθήκια να σηκώνουν τα 50αρικα γεμάτα χαρά
        Το θΕΜΆ είναι ότι τα περισσότερα από αυτά που παίρνουν οι ΜΚΟ καταλήγουν στις τσέπες των προέδρων και αυτά είναι λεφτά σου και λεφτά του λαού.

    13. Απο οσα εχει πει ως τωρα, αυτος ο νεαρος Εβραιος με το λαμπρο μελλον στους δουλους του, θα κρατησω αυτο: ” Περισσότερη ελευθερία σημαίνει και περισσότερη υπευθυνότητα”

    14. Αυτό το παπαρομπασταρδο ούτε το ποτήρι με το νερό μπορεί να πάει στο έδρανο, ρε μακακα και οι άλλοι μέσα εκεί στο μπουρδελοσας βαλτετο καλά στο σκατιαρικο κεφαλισας, 400 χρόνια σκλαβιά ειχαμε και όμως ζήσαμε, εεε οχι ρε κερατά δεν θα μας πεθάνεις εσυ κολοπεδαρα,

    15. προδοτης πατηρ προδοτης υιος στους γερμανους και το κωλοχαρτο του ειναι siemens και ο σωρος προδιδε τους ομοιους του εβραιους στους ναζι και ο πατηρ τουτου προδιδε τους ελληνες στους γερμανους πως αποκτηθηκαν ολα αυτα τα λεφτα απο τον μισθο τους? και που δουλεψανε αφου επαγγελμα δηλωνουν παρασιτα

      1. Πάντως η Αυριανή τότε που είχε βγάλει το θέμα με το πατέρα Μητσοτάκη και τους Γερμανούς ανασκεύασε,παραδέχτηκε ότι η περίφημη φωτό ήταν μοντάζ και ζήτησε και δημοσίως συγνώμη !!!?
        Ο δε πατήρ Μητσοτάκης ειχε πει πως ήταν διερμηνέας των Γερμανών λόγω της γνώσης που είχε με τη γλώσσα και ότι χάριν της θέσεως αυτής έσωσε πολλούς κρητικούς από εκτέλεση…..

    16. Αυτός όχι πρωθυπουργός έπρεπε να ήταν αλλά ούτε καν στη Βουλή σαν βουλευτής δεν έπρεπε να υπάρχει. Δυστυχώς τα κοπάδια στην Ελλάδα καλά κρατούν.Ο λαός αυτός είναι άξιος της τύχης του και θα χαθεί από μονος του με τα μυαλά που κουβαλάει.

    17. Ο Covid για τον Μιστοτάκη ήταν θείο δώρο. Χωρίς Covid ποιον θα κατηγορούσε για τα αποτελέσματα της ανικανότητας του;
      Τώρα για όλα θα φταίει ο Covid. Όσο πιο πολύς ο εγκλεισμός τόσο καλύτερη η δικαιολογία για την καταστροφή της Ελληνικής κοινωνίας. Καταστροφή που έτσι και αλλιώς θα έρχονταν και χωρίς πανδημία, αλλά με προθυπουργούς τύπου Μιτσοτακη- Τσίπρα κλπ.

    18. Αγαπητοι φιλοι. Ολο και περισσοτερο ακουω τον κοσμο τωρα τελευταια να λεει: “Δε με νοιαζει τι θα αποφασισουν. Βαρεθηκα, κουραστηκα. Ας κανουν οτι θελουν”. Αυτο φιλοι ειναι το λαθος μας. Μας εχουν οδηγησει τοσο καιρο με αυτη τη χουντικη κατασταση που ζουμε να λεμε οτι δεν ενδιαφερομαστε για το τι θα γινει. Αυτο θελουν και σε λιγο θα το πετυχουν. Οχι φιλοι. Δεν πρεπει. Δεν πρεπει η κουραση να μας αποστασιοποιησει απο το προβλημα καταπατησης των ατομικων μας ελευθεριων, της ανυπαρκτης δημοκρατιας στον τοπο που τη γεννησε και της αλλοτριωσης της ζωης μας και των μελλοντικων γενεων. Οσους ακουτε να τα λενε αυτα ξυπνηστε τους γιατι η εισπνοη του χνωτου μας απο το φιμωτρο που μας πνιγει εμποδιζει την οξυγονωση του εγκεφαλου. Αλοιμονο εαν τους κανουμε το χατηρι.

    19. Μεγάλη διάσταση έχει πάρει το θέμα με την Σακελαροπουλου που έβαλε τους αρχηγούς όπλων της πατρίδας μας και τους στρατιώτες να δίνουν τιμές στον γκομενο της. Η πλάκα με τα μμε που αναφέρουν τον τύπο αυτόν ως… σύντροφο της Σακελαροπουλου, άλλοι φίλο της κτλ. Φοβούνται να πούνε την αλήθεια. Η Σακελαροπουλου ξεφτιλισε τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας και βεβηλωσε τους πεσόντες του 21 ανακυρησοντας ως επίσημο τον επιβήτορα της. Δηλαδή φτάσαμε στο σημείο να δίνουν τιμές οι αρχηγοί όπλων σε αυτόν πού πηδαει την Σακελαροπουλου. Σηψη παρακμή ξεφτίλα. Στην επόμενη εθνική επαιτειο να πάει ο μενιος στην εξέδρα των επίσημων όλες τις γκόμενές που έστελνε στα ακριβά ξενοδοχεία να τις πηδανε υπουργοι και βουλευτές. Σύμφωνα με αυτά που βγαίνουν στο νετ κάτι τέτοιου παίχτηκε. Οι γυναίκες των υπουργών και των βουλευτών να προσέχουν όταν περνάνε κάτω από πόρτες να μην βρουν τα κέρατα τους στα κουφώματα.

    20. διεμφυλικός, -ή, -ό (νεολογισμός) για άτομο με ταυτότητα φύλου διαφορετική από το βιολογικό φύλο του, για άτομο που αισθάνεται ότι το βιολογικό (ανατομικό) του φύλο δεν βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το φύλο που το ίδιο βιώνει..Ο αναρμοστος και ο υποτακτικος υποσχομενος αντιδρασης παιζοντας σε διπλο ταμπλο συγκλιση πατριωτης και προδοτικης προπαγανδας προς εξαπατηση των ηλιθιων. Ο αντιπροσωπος και οχι εκπροσωπος μιας λοβοτομημενης μαζας η οποια δεν δεχεται την καθαροτητα συλλογικου πολιτευματος και αληθειας παραμεριζοντας οσους την ενωχλουν για να μην χασουν τις κοματικες τους ταυτοτητες. Υποτακτικος ραγιας η αλλιως οοικηοθελος δουλος ο ανικανος που δεν εχει το πατρογωνικο και εθνικο αισθημα της επαναστασης αλλα της κομματικης διαμαρτυριας επεμφυμωντας δηθεν πολιτικες αντιπολιτευτηκες αντιδρασεις εντος κοινοβουλιου πεφτοντας στην ιδια παγιδα παλι με την ψηφο του. Το λεγομενο συνδρομο στοκχολμης να αγαπας τον βασανιστη και εξαπατηση σου εχει αιωνες δραση στην ιστορια του ανθρωπινου γενους. Η περιθωριοποιημένη, και κατ’ ουσίαν αμαθής αυτή μάζα, έχει την ψευδαίσθηση ότι δια της προβαλλόμενης ενώπιόν της αθλιότητας ψυχαγωγείται και ταυτοχρόνως ξορκίζει το κακό, που την απειλεί σε κάθε της βήμα. Απαίδευτη καθώς είναι, αδυνατεί να αποκρυπτογραφήσει τα φαινομενικώς ουδέτερα μηνύματα των προαναφερθέντων εκπομπών και παγιδεύεται στην επιτηδευμένη απλότητά τους· με αποτέλεσμα να καθίσταται θύμα των κυρίαρχων, οι οποίοι μέσω αυτών των μηνυμάτων τη χειραγωγούν. Οι διανοούμενοι, που είναι σε θέση να αποκωδικοποιήσουν τα μηνύματα και να της αποκαλύψουν την αλήθεια, είναι, σκοπίμως, κομμένοι από τα μέσα αυτά. Όμως, ακόμα και όταν προσφερθεί στη μάζα αποκωδικοποιημένο το μήνυμα και ολόκληρη η αλήθεια, που την αφορά, κατά κανόνα αρνείται να τα αποδεχτεί. Πρώτον, διότι η μάζα σπανίως εμπιστεύεται εκείνους που προσπαθούν να της ανοίξουν τα μάτια. Αντιθέτως, μιμείται καλλιτέχνες και ακολουθεί άνδρες ή γυναίκες που κατάγονται από «αρχοντική» γενιά και γενικώς πρόσωπα, που κατ’ αυτήν φέρουν τη «σφραγίδα της δωρεάς». Και δεύτερον, διότι η μάζα είναι από τη φύση της άτολμη και συντηρητική. Ακόμα και όταν οι συνθήκες τη μεταβάλλουν σε επαναστατική δύναμη, το χαρακτηριστικότερο γνώρισμα της μάζας είναι η συντήρηση· εκ της οποίας πηγάζουν η διστακτικότητα, ο φόβος για το άγνωστο, η εχθρότητα προς τις καινοτομίες και η δυσπιστία προς την Επιστήμη. https://www.youtube.com/watch?v=pyo982XqtMs&t=5s Ενας τοπος πεθαμενος με πεθαμενη κοινωνικη μαζα δεν ειναι δυνατον να αναστηθει.

    21. Της μάνας του και του πατέρα του ο πισινός είχε φαρδύνει και τώρα από ζήλεια θέλει να φαρδύνει και τον δικό του.
      Έχω εφτά ανήλικα παιδιά υπέβαλα αίτηση στις 05-03 για το επίδομα τέκνων και δεν μου καταβλήθηκε λόγω φόρτου εργασίας….ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΙΟ.
      Ρε μ@@νιά της λάσπης τους αλλοδαπούς τους βρωμά και όλην τη σαβούρα τολμάτε να της καταβάλετε τα επιδόματα με καθυστέρηση;;;;
      Ο μισθός σας ρε αχαϊρευτοι χαραμοφάηδες έχει καθυστερήσει μία ημέρα;;;
      Και μετά βγαίνουν οι μπουρδελοεταιρίες και μιλάνε για υπογεννητικότητα.
      Τελικά δεν το γλυτώνετε, θα σας το φαρδύνουμε το κωλαράκι….

    22. Μόνιμη τεχνοχούντα θέλουν.Πλανάται όποιος νομίζει ότι θέλουν να ανοίξουν και να επανέλθουν στην «κανονικότητα». Όπως είπε προχθές για την Ελλάδα 2.0,έτσι θέλουν και τον άνθρωπο 2.0,αυτόν που θα έχει μέσα του ψηφιακά πιστοποιητικά για να κάνει το οτιδήποτε.

    23. ΣΤΑ Α@@@@@Α ΜΑΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ .
      ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΣΧΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ .

    24. Είναι ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ και σαδιστής . Του εύχομαι τα χειρότερα .

    25. οι αριθμοί είναι διαχρονικά ο καλύτερος τρόπος να λες ψέματα

    Comments are closed.