ΣΦΑΓΗ ΣΕ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΝΕΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΪΒΑΖ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ – ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ – ΓΙΑΤΙ;

    Κοινοποίηση:
    όπλο

    Η ιστοσελίδα pronews.gr, κάνει μια αναδρομή στις δολοφονίες αλλά και στις απόπειρες που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια. Από το 2017 ως και σήμερα από τη δολοφονία του Βασίλη Γρίβα, την απόπειρα στον Στέφανο Χίο και την εκτέλεση εν ψυχρώ του Γιώργου Καραϊβάζ. Αναρωτιέται για τις κινήσεις της αστυνομίας όλα αυτά τα χρόνια…

    Διαβάστε το άρθρο:

    “Εικόνα «Κολομβίας» της εποχής του Πάμπλο Εσκομπάρ με αίμα και διαφθορά σε όλα τα επίπεδα των εξουσιών δίνει τα τελευταία τρία χρόνια η χώρα με δολοφονίες εννέα ατόμων του υποκόσμου ή και του παρακράτους (γιατί η σχέση του υποκόσμου με το παρακράτος είναι απίστευτα διαπλεκόμενη και υπαρκτή στην Ελλάδα).

    Όλα ξεκίνησαν με την δολοφονία του Βασίλη Γρίβα το 2017. Ακολούθησε μπαράζ δολοφονιών: Το 2018 η δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι. Τον Μάιο του 2018 η δολοφονία του Σπύρου Παπαχρήστου, πρώην ΕΚΑΜίτη  με κύκλο πελατείας, κορυφαίους οικονομικούς παράγοντες.

    Ακολούθησε η δολοφονία του Γιώργου Λίτσα. Μετά η δολοφονία του Μανώλη Καραγιάννη  «Καράφλα» ή «Νταίζη» ή «Σαμπρέλα» στις 26 Ιουνίου στο Παλαιό Φάληρο και της «σκληρής» του υποκόσμου της “Bellamafia” Κατερίνας Αναγνωστάκη μέσα στο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά.

     Ακολούθησε η δολοφονία του 52χρονου Π.Σ. με το παρατσούκλι «Κάβουρας» ή «Παναής» στα Ταμπούρια του Πειραιά, για τον οποίο η ΕΛΑΣ δεν έδωσε ποτέ το όνομά του στην δημοσιότητα.

    Τα τελευταία χρόνια, ο «Παναγής» είχε συνδεθεί με ένα «βαρύ» όνομα της νύχτας, το οποίο άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να εκτελέσουν το 2018 στην Ακτή Κονδύλη, στον Πειραιά. Είχε προηγηθεί η δολοφονία της φίλης του, η οποία ήταν γνωστή ως «Bella mafia». Επίσης, το όνομά του είχε ακουστεί στην Ασφάλεια για δύο δολοφονίες που είχαν γίνει το 2018 στο πλαίσιο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών που ακολούθησε τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου.

    Τέλος του 2019 η δολοφονία του Δημήτρη Μάλαμα (του ταμία…) μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ είχε συνοδεία τριών αστυνομικών!  Μπαρ που φέρεται να είχε στην ιδιοκτησία του, στο κέντρο της Αθήνας, έχουν καταγραφεί να επισκέπτονται αρκετοί αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

    Ηδη από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, ο Μάλαμας ήταν στενός συνεργάτης του ΕΚΑΜίτη Σπύρου Παπαχρήστου, όπως προείπαμε τον Μάιο του 2018 έξω από ταβέρνα στην Παλλήνη.

    Τελευταίος στην λίστα, ο 56χρονος Δημήτρης Καπές ή Καπετανάκης, που δολοφονήθηκε ακριβώς ένα χρόνο, μετά τον Μάλαμα στα Βριλήσσια, τον Δεκέμβριο του 2020!

    Στις 27 Ιουλίου 2020 ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, γλιτώνει από δολοφονική επίθεση εναντίον του, έξω από το σπίτι του, με βαριά τραύματα στο στήθος και τον λαιμό, καθώς μπλοκάρει το όπλο του εκτελεστή του.

    Και σήμερα δολοφονείται ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, βετεράνος του αστυνομικού ρεπορτάζ.

    Για όλο το παραπάνω μακελειό, δεν έχει συλληφθεί από την αστυνομία ούτε ένας, έστω ύποπτος! Τέτοιο μακελειό και στοχοποίηση δημοσιογράφων κι εκδοτών και ούτε μία σύλληψη! Γιατί; Ποιοι καλύπτουν, ποιους;”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Zητουν δικαίωση οι ψυχές της Μαρφην οι ψυχές ΦΟΥΝΤΟΎΛΗ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    2. Να ρωτησω και εγω κατι ο Καραιβαζ απο πυ έχει ριζες καταγωγη?
      Και σε ποιο κόμμα ηταν ψηφοφορος?
      Μια σαφη απαντηση δωστε για να μαθουμε.

    3. κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά Στέφανε. Αυτά τα ζώα δεν έχουν συναισθήματα. Επικοινωνήστε με όλες τις ξένες πρεσβείες και ενημερώστε τους για τη θλιβερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.

    4. ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΟΚΟ ΟΛΟΙ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ

    5. Και που ξέρουν πως ο Στέφανος λέει ψέμματα για τους δολοφόνους αφού δεν ξέρουν ποιοι είναι???????? Άρα μια χαρά τους ξέρουν. Καρφωθηκαν μόνοι τους οι μ@λακες. Όπως επίσης για την κάλυψη που παρέχουν στον εκπαιδευμένο τύπο που έριξε από τη μηχανή τον αστυνομικό της Δίας και κρατάνε στην φυλακή κάποιον που όλα δείχνουν πως δεν έχει την παραμικρή σχέση. Όπως το παλλικαρακι που πήγε να δολοφονήσει τον Χίο που το στυλακι του δείχνει άτομο πλήρως εκπαιδευμένο.

    6. ..ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ Τ’ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ
      ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ.

    7. Στη μπανανια των βαλκανιων, την χωρα του κουλη, του παραμυθα τσιπρα, του τσιοδρα και της παγωνη απο το πρωι μεχρι το βραδυ σου λενε για το εμβολιο. Καθημερινα δολοφονουνται σνθρωποι και αυτοι εκει. Για το εμβολιο. Τυχαιο; δεν νομιζω. Ειναι πολλα τα λεφτα απο τα εμβολια. Σε συνδυασμο με την μπιζνα των φιλανθρωπων μκο για τους μεταναστες ανησυχους νεαρους(που λεει και ο κουλης για αυτους που καψανε την μορια) μπορειτε να καταλαβετε οτι το μονο που τους νοιαζει ειναι οι μιζες και οχι τα συμφεροντα του λαου. Σημερα ο κουλης πηγε με την κουστωδια του στην καλλιθεα για το εμβολιο, γιατι δεν πηγαινε στο κολωνακι που μενει η στον αγιο παντελεημονα να το προμηθευτει; αλλα να παει μονος του βραδυ στον αγιο παντελεημονα να δει απο κοντα την πολυπολιτισμικοτητα. Μονος του χωρις 50 αστυνομικους που τους πληρωνει ο εξαθλιωμενος ελληνικος λαος. Να παρει και τον παραμυθα τσιπρα και τον πρωην μακεδονομαχο αδωνι που τωρα υπερασπιζεται τον τσιπρα για τις πρεσπες και να πανε μονοι τους σε φαρμακειο στον αγιο παντελεημονα να παρουν το εμβολιο. Θα με πουμε ψεκασμενο αλλα δεν τολμανε να πανε οι μεγαλοι δημοκρατες.

    8. Στέφανε μπράβο ρε συ…βλέπω το βιντεο σου για τον καραιβαζ.Όταν θες κάνεις πολύ δυναμικό ρεπορταζ.Όσα στοιχεία έχεις βγάλτα στη φόρα. Και πρόσεξε τον εαυτό σου γιατί σίγουρα στην έχουν κι εσένα στημένη.

    9. έχει παταχθεί ο νατιβισμός και ο πληθυσμός αντικαθίσταται γρήγορα, έχει κάνει δηλαδή πολλά από αυτά που είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση….

    10. Όσο κι αν τά παίρνω στο κρανίο με τόν Χίο πολλές φορες,..
      Ο Στέφανος Χίος, έχει καί θά έχει μία πατριωτική αντίληψη τών πραγμάτων. Έχει αποκαλύψει ιστορικές αλήθειες ενάντια στην “καθιερωμένη αλήθεια” πού μας επιβάλλουν να μαθαίνουμε! Αυτό, σέ συνδυασμό με το καυστικό πολιτικό ρεπορτάζ πού κανει, τόν καθιστά ως Νο1 εχθρό τών αντιδραστικών.
      Ο Καραϊβαζ, δεν είχε-τουλαχιστον δεν τό έδειξε εμφανώς- καμμία πατριωτική αντίληψη! Συνήθως, ότι έχουμε στην καρδιά μας, βγαίνει στο στόμα μας.
      Οι σχέσεις του με την νύχτα, επίσης είχαν απασχολήσει…
      Υπάρχει τεράστια διαφορά ήθους μεταξύ των δύο ανδρών.Η μόνη ομοιότης είναι η επίθεση με όπλο!
      Το κίνητρο είναι διαφορετικό.
      Ο Χίος αγωνίζεται υπέρ πίστεως και πατρίδος μεσα από τό λειτούργημα του. Ο Καραϊβαζ, στυγνός επαγγελματίας, χωρίς τόν συναισθηματικό δεσμό αίματος με τά ιδανικά τών προγόνων μας!
      Η ημέρα με την νύχτα!!!
      Όταν η Αστυνομία λειτουργούσε αποτελεσματικά,
      ηταν “φασιστική”! Έτσι, οι ομοϊδεάτες του Καραϊβαζ μεταπολιτευτικά την ξεδοντιασαν για νά γίνει “δημοκρατική”!! Έβλεπες εναν σακάτη νά ζητιανευει κι ήταν άνθρωπος της ασφάλειας πού ψάρευε πληροφορίες κι οτιδήποτε μπορούσε να ωφελήσει τίς Αρχές.Την ίδια τακτική δηλαδή της KGB!
      Η Αστυνομία ήξερε καί τί σωβρακο φοράς!
      Τώρα, έχει την τύφλα της… Το πολύ πολύ,να συλλάβει το πέος της!!!
      Greekman

      την ξεδοντιασαν

    11. Να προσθέσουμε την δολοφονία Γκιόλια και Τσαλικιδη…

    12. Στέφανε σχετικά με την απόπειρα εναντίον σου, δεν θα γίνει ποτέ καμία σύλληψη….εντολή άνωθεν….

      Το ίδιο και με τον Γιώργο….το παρακράτος σε όλο του το μεγαλείο.

      Ζήτω η δημοκρατία !!!! Μετά σας έφταιγε η Χούντα…..ζώα…

    13. Εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ κανείς την επέμβαση των αστυνομικών αρχών! Αν είναι τόσο σάπια η κατάσταση, καλύτερα μακριά κι “αγαπημένοι”…

    Comments are closed.