“ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ” ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ “ΑΝΑΠΗΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ”, Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ…

    Κοινοποίηση:
    marinakis-koulis

    Φαίνεται ότι ο έλεγχος στα ΜΜΕ του Ομίλου Μαρινάκη, έχει χαθεί από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη τους. Τον ίδιο τον μεγαλοεφοπλιστή και χρηματοδότη ο οποίος εν γνώσει ή εν αγνοία του, πληρώνει “ερπετά” και “σαύρες” για να γράφουν εναντίον μας και εναντίον των αναγνωστών μας.

    Δεν εξηγείται διαφορετικά, η “ιδεολογική” και “δημοσιογραφική” θέση που έχει πάρει τόσο το διαδικτυακό τους μέσο όσο και εφημερίδες του Ομίλου, που μέσω διεστραμμένων γραφίδων που αναζητούν ακόμα το σεξουαλικό τους φύλο, έχουν αναλάβει το ξέπλυμα αλλά και την υπεράσπιση ανώμαλων και παιδεραστών. Κακοποιών στοιχείων που σύμφωνα με ρεπορτάζ- τόσο στο μακρινό όσο και στο πιο κοντινό παρελθόν- έχουν αναλάβει εργολαβία , την καθαγίασή των καταγγελόμενων ως βδελυρών τους πράξεων.

    Είναι πράγματι θλιβερό, να βλέπεις δημοσιογραφικούς ομίλους , επιχειρηματιών που δωρίζουν σπίτια σε σεισμόπληκτους, την ίδια ώρα να συνηγορούν και να υπερθεματίζουν φρικιαστικές και ανατριχιαστικές ενέργειες. Είτε για να πουλήσουν εξυπηρετήσεις στο αμαρτωλό περιβάλλον του Μαξίμου, είτε για να δημιουργήσουν αθέμιτες αντιπαραθέσεις, λειτουργώντας ως δόλιοι παρακρατικοί προβοκάτορες. Κάτι που δεν έπαψαν να κάνουν καθ όλη τη διάρκεια του σκοτεινού και ύποπτου βίου τους.

    Όλο το ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας.

    Ως υστερόγραφο, διαβάστε και το παρακάτω. Δεν προέρχεται από εμάς αλλά από άλλο διαδικτυακό μέσο.

    “Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον όμιλο Μαρινάκη, προφανώς λόγω του άγχους τους να διαφυλάξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη και να την ξεπλύνουν από το σκάνδαλο Λιγνάδη. Είναι τέτοιο το άγχος τους, που πηγαίνουν σαν άλογα κούρσας στον αγώνα υπεράσπισης του πρωθυπουργού, χωρίς να βλέπει ο ένας τι κάνει ο άλλος.

    Ενδεικτικό αυτό που συμβαίνει με Τα Νέα. Στα Νέα ο Γιώργος Παπαχρήστος επιτίθεται σε όσους υποστηρίζουν ότι ο Λιγνάδης ήταν καθηγητής ορθοφωνίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Προφανώς αγνοεί ότι ο άνθρωπος που έκανε το γεγονός αυτό γνωστό στο πανελλήνιο, είναι ο Νίκος Μουρατίδης, βασικός συντελεστής εφημερίδων που πρόσκεινται στον όμιλο.

    «Να οργανωθούμε παιδιά», που λέει και η γνωστή ελληνική ταινία.

    (από το newsbreak.gr)

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ρε παιδιά τι σχέση μπορεί να εχει ο Μαμιδακης με τον Κούλη?

    2. Καταντια και Σηψη

      Ρε Ελλαδιτσα πως καταντησες ετσι ? Εμποροι ναρκωτικων και ανωμαλοι πολιτικοι να σε διοικουν.

      Ποτε θα γινει η πραγματικη απελευθερωση ? 200 χρονια και ακομη σκλαβωμενοι εχουμε μεινει.

    3. Προστατευει και κουκουλωνει το κυκλωμα παιδεραστιας της Κουλας ο χοντρος γαυρος? Ειλικρινα τετοια ηθικη καταπτωση δεν την περιμενα, οι μεγαλεμποροι ηρωινης νομιζα οτι εχουν καποιες αρχες.

    4. Σε λίγα χρόνια θα δείτε τον πρεζεμπορα και στα τυπικά ως πρωθυπουργό, τώρα μέχρι στιγμής είναι στα παρασκήνια κουνάει την μαριονέτα δεξιά κ αριστερά.

    Comments are closed.