ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ – ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ 10.000 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ! ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    tourkia-paidia

    Δραματικές ώρες ζουν Τουρκία και Συρία μετά τον καταστροφικό σεισμό. Η νεότερη καταμέτρηση ανεβάζει σε 8.364 τον αριθμό των νεκρών στις δύο χώρες. Δεκάδες χιλιάδες είναι οι τραυματισμένοι, ενώ οι εκτιμήσεις για τον τελικό απολογισμό είναι τρομακτικές, με κάποιους να μιλούν ακόμη και για 20.000 νεκρούς.

    Η αγωνία για τους χιλιάδες ανθρώπους που παραμένουν εγκλωβισμένοι και παγιδευμένοι στα κτίρια που έχουν καταρρεύσει, μεγαλώνει.

    Εχθρός των χιλιάδων διασωστών που δίνουν τη μάχη, σκάβοντας κυριολεκτικά μέσα στα χαλάσματα για να εντοπίσουν επιζώντες είναι εκτός από τον χρόνο και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, καθώς βρέχει και χιονίζει, ενώ όσο πέφτει η νύχτα το κρύο γίνεται ολοένα και πιο τσουχτερό. Οι συνεχείς δε μετασεισμοί κάνουν το έργο τους ιδιαιτέρως επικίνδυνο.

    Τα μέγιστα καταβάλλει και η ελληνική αποστολή έρευνας και διάσωσης, στην επαρχία Χατάι της Αντιόχειας. Μάλιστα για Τουρκία, αναχωρεί τις επόμενες ώρες και δεύτερο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.

    Συγκλονίζουν οι εικόνες των εγκλωβισμένων παιδιών στα συντρίμμια των κτιρίων που κατέρρευσαν στην Τουρκία και τη Συρία από τον τρομοκρατικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ.

    «Τουρκική ομάδα έρευνας και διάσωσης προσπαθεί να βοηθήσει και να δώσει νερό σε ένα μικρό αγόρι από τη Συρία (Mohammad) που εγκλωβίστηκε κάτω από τα ερείπια στην Αντιόχεια της Τουρκίας».

    Σοκ και δέος προκαλεί βίντεο από τα συντρίμμια πολυκατοικίας στη Συρία, που κατέρρευσε μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, που προκάλεσε τον θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους στη χώρα όπως και στην Τουρκία.

    Ένα νεαρό αγόρι που έχει εγκλωβιστεί στα συντρίμμια πολυκατοικίας στη Συρία, μετά τον ισχυρό σεισμό, περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί ενώ γύρω του ακούγονται και άλλες φωνές.

    Το νεαρό αγόρι βιντεοσκοπεί το σημείο που βρίσκεται εγκλωβισμένο, ενώ η πολυκατοικία στην οποία διαμένει έχει καταρρεύσει.

    «Δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτό το συναίσθημα»
    Ο νεαρός ενημερώνει με βίντεο που ανάρτησε στα social media σε τι κατάσταση βρίσκεται, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να ανασυρθεί ζωντανός.

    «Δεν ξέρω αν θα ζήσω ή θα πεθάνω. Δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτό το συναίσθημα κάποιου που το περνά αυτό κάτω από τα συντρίμμια. Όπως βλέπετε είμαι κάτω από τα συντρίμμια. Υπάρχουν περισσότερες από δύο ή τέσσερις οικογένειες και οι γείτονές μας. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Κουνάει», είπε ο νεαρός.
    Μάλιστα, την ώρα που πραγματοποιεί την βιντεοσκόπηση, ακούγονται και άλλες φωνές δίπλα του, πιθανότατα από άλλα μέλη της οικογένειάς του ή από γειτονικό διαμέρισμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Οπλα για μιζες ξέρουν να παίρνουν οι πολιτικοι, να κλεβουν, αλλά εδω τιποτα. Στον αγύριστο

    2. Τέλος και το «ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ» – «Βόμβα» από την Εκκλησία της Αγγλίας
      Προχωράνε τα πράγματα…
      Η Εκκλησία της Αγγλίας εξετάζει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την φράση «Πάτερ ημών» από την αρχή της προσευχής και να δώσει οδηγίες στους κληρικούς να απέχουν από την χρήση αντωνυμιών όταν μιλούν για τον Θεό, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Telegraph.

      Η αιδεσιμότατη Joanna Stobart, εφημέριος στην επισκοπή Guildford, έγραψε

      «Παρακαλώ, θα μπορούσε η Λειτουργική Επιτροπή να ενημερώσει για τα βήματα που γίνονται για την ανάπτυξη πιο περιεκτικής γλώσσας στην εξουσιοδοτημένη λειτουργία μας και για την παροχή περισσότερων επιλογών σε όσους επιθυμούν να μιλήσουν για τον Θεό με μη έμφυλο τρόπο και ενώ πολλές από τις προσευχές αναφέρονται στον Θεό χρησιμοποιώντας αντωνυμίες αρσενικών;».

      Η έκθεση σημειώνει ότι ο επίσκοπος του Lichfield, ο ιερέας Michael Ipgrave, απάντησε: «Μελετούμε την χρήση της έμφυλης γλώσσας σε σχέση με τον Θεό εδώ και αρκετά χρόνια, σε συνεργασία με την Επιτροπή Πίστης και Τάξης».

    3. Που είναι αυτοί που θα βρισουν θα βγάλουν την χολή τους!
      Πως γίνεται να δέχεσαι τέτοια μηνύματα μακελειέ, πως γίνεται και δίνεις λόγω σε αυτά τα δίποδα άαιμα φαντάσματα που ορμάνε μαζικά βρίζοντας σαν τις ύαινες!

      1. ΚΑΚΟΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

    Comments are closed.