ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ – ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ

    Κοινοποίηση:
    Μικρούτσικος-big-brother-Ο-βασιλιάς-στο-θρόνο-του-860x520

    Περιπέτεια με τη δικαιοσύνη για τον γνωστό παρουσιαστή, Ανδρέα Μικρούτσικο, που συνελήφθη την Πέμπτη (04.02) στο Περιστέρι σε τυχαίο έλεγχο για χρηματική ποινή που δεν είχε πληρώσει μετά από καταδίκη σε βάρος του.

    Το κατώφλι του Εισαγγελέα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων πέρασε την Πέμπτη ο γνωστός παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος.

    Ο παρουσιαστής συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης σε τυχαίο έλεγχο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή του Περιστερίου.

    Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητό του, στο οποίο ήταν οδηγός ο ίδιος και συνοδηγός η σύντροφός του.

    Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης, που αφορά σε καταδικαστική απόφαση για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής δεν είχε εμφανιστεί στη δίκη, ενώ σε βάρος του είχε επιβληθεί χρηματική ποινή που δεν την είχε πληρώσει.

    Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου απολογήθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

    Η προηγούμενη ενημέρωση μας για το θέμα

    Μαζί με τον παρουσιαστή συνελήφθη και η σύντροφός του για παλιές καταδικαστικές αποφάσεις

    Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή του Περιστερίου ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος και σύντροφός του Ελένη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης. Το ένταλμα που αφορούσε τον κ. Μικρούτσικο σχετιζόταν με ερήμην καταδίκη για δυσφήμιση, ενώ όσον αφορά τη σύντροφό του το ένταλμα είχε να κάνει με οικονομικές παραβάσεις.

    Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σταμάτησαν το όχημα του παρουσιαστή για τυπικό έλεγχο. Μέσα από το τερματικό της αστυνομίας κατά τη διάρκεια εξακρίβωσης στοιχείων διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και των δύο.

    Όπως προέκυψε τόσο ο κ. Μικρούτσικος όσο και η σύντροφός του δεν είχαν πληρώσει το πρόστιμο προκειμένου να σβήσει η ποινή τους με αποτέλεσμα να εκκρεμούν σε βάρος τους τα εντάλματα σύλληψης. Οι ίδιοι φέρεται να αγνοούσαν ότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους δικαστικές αποφάσεις. Πάντως, το ζήτημα αναμένεται να διευθετηθεί και ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ώρες στο σπίτι του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Αυτος πως και την εχει γλυτωσει,και δεν εχει φαει καμια καταγγελια για παρενοχληση;Ηταν πασιγνωστο τοτε οταν ηταν στα πανω του, οτι το κρεβατι του αναστεναζε απο ανερχομενες τραγουδιαρες,ριαλιτοπαιχτριες κλπ

    2. καλα μας δουλευουν? εκρεμουσε λεει ενταλμα συλληψης και τον βρηκαν τυχαια? δεν μπορουσαν να τον βρουν στο πορνοκαναλο που παρουσιαζε και αυτος με το αλλο ρεζιλι την σκουπιδοεκπομπη μπραδερ πως διαολο την λεγανε . και δεν μπορουσαν να τον πιασουν και δεν γνωριζανε το σπιτι του αφηστε ρε παιδια την κοροιδια το κουρασατε

    3. Περαστικα του. Ελπιζω να μην του εβαλαν χειροπεδες?

    4. ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΘΑ ΤΟΥ Γ@@@@ΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ .

    Comments are closed.