ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ. Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, Ο 56ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    kataskopos-1280x720

    Συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Κομοτηνής ο 56χρονος μάγειρας του πλοίου σε εκτέλεση του εντάλματος που έχει εκδοθεί σε βάρος του από την ανακρίτρια Ρόδου για την υπόθεση κατασκοπείας. Ο 56χρονος μετά την απόλυσή του από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν είχε μεταβεί στην Κομοτηνή.

    Νωρίτερα, ο 35χρονος γραμματέας του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο συνελήφθη στη Ρόο, προκειμένου να δώσει κατάθεση σε προανακριτικό στάδιο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Ρόδου, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 35χρονος αρνείται την όποια εμπλοκή στην υπόθεση αυτή.

    Εναντίον και των δύο ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για τέσσερα αδικήματα και βάσει αυτών εκδόθηκαν και τα εντάλματα σύλληψής τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Δεν ειναι η πρωτη φορα που ” ελληνες” Ευρωβουλευτες ψηφιζουν αντεθνικα!!!!! Αυτους ψηφιζουν, αυτους εψουμε, να τους χαιρονται!!!!!!! Αν δεν ξυπνησουν καποιοι οταν πανε να ψηφισουν, μετα να μην απορουν!!!!!!! Φαντασου ψηφισαν υπερ των γκριζων λυκων!!!!!!! Αιδως Αργειοι!!!!!!!

    2. Έπεσε το κράξιμο της αρκούδας για να κάνουν για τα μάτια του κόσμου το αυτονόητο αφού θα τους χαιδέψουν. Την ίδια στιγμή οι Έλληνες ευρωβουλευτές τάσσονται με τους Γκρίζους Λύκους;

    3. Επιτέλους πιέζουμε λίγο αλλά εν αναμονή Χριστουγέννων ρε Κούλη?Μήπως δίνουμε αφορμή?

    4. αφου θα τους αφησουν γιατι τους συνελαβαν ετσι δεν κανανε και με τους αλλους?

    5. παλι καλα που δεν την κοπανησαν για την τουρκια…αντε να τους πιασεις μετα… να ευχηθουμε να πιαστουν και αλλοι… γιατι σιγουρα υπαρχουν πολλα δικτυα στα νησια και στην θρακη…

    6. Μέεεεεσα, για να παίρνουν σειρά και οι επόμενοι…

    7. Δηλαδή τους άφησαν για να αποκτήσουν διπλωματική ασυλία, μετά όμως τους συνέλαβαν. Ο θίασος Μητσοτάκη παίζει το θέατρο του παραλόγου, η Ελλάδα χάνεται καθημερινά.

    8. Πριν λίγο στην ευρωβουλή, βουλευτές της ΝΔ, σύριζα και κιναλ στήριξαν τους νεοναζι ισλαμοφασιστες γκρίζους λύκους!!!!!! Συμφώνησαν στην συνέχιση της χρηματοδότησης τους, δεν έβγαλαν τρομοκρατική οργάνωση τους νεοναζι τζιχαντιστες γκρίζους λύκους και θεώρησαν πως…. δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να επαναπροωθουμε λαθρομετανάστες τζιχαντιστες!!!! Οι μόνοι Έλληνες που αντιστάθηκαν και ψήφισαν υπέρ της πρότασης για να βγουν εκτός νόμου οι τουρκοι νεοναζι ήταν ο ευρωβουλευτής του Βελοπουλου, ο Λαγός και ο Κωνσταντίνου ενώ το ΚΚΕ δήλωσε παρών. Γ@μω το σύριζα, την ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και όλους τους γ@μημενους ρουφιάνους γερμανοτσολιαδες που ενήργησαν κάτω από τις εντολές της μερκελ και των Γερμανών. ΝΔ – σύριζα – κιναλ, μεγάλα μ@υνοπανα.

    9. επιτέλους αρχισε να λειτουργει η ελληνικη δικαιοσυνη.., να συληφθει και ο τουρκος προξενος ή να απελαθεί άμεσα και να σφραγιστεί το τουρκικο προξενειο, και σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να δοθουν πισω οι υπολογιστες και τα τηλεφωνα, ..γιατι ειναι και αποδεικτικά στοιχεια της δικογραφίας

    Comments are closed.