ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΕΝΟΨΕΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ – ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΕΙΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ “ΠΑΡΑΜΥΘΙ” – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ “ΚΟΝΟΜΑ” ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

    Κοινοποίηση:
    astynomia-eurokinissi

    Πυρετώδεις είναι οι συσκέψεις στην Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της ΔΕΘ, που θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το επόμενο Σαββατοκύριακο.

    Μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» είναι οι αρνητές του εμβολίου, που έχει γίνει γνωστό ότι προετοιμάζουν μεγάλες συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, πέραν αυτών που πραγματοποιούν τα συνδικάτα.

    Η αστυνομία θα δημιουργήσει τείχος κατά των αντιεμβολιαστών, προκειμένου να μην χαλάσουν το “παζάρι” της ελληνικής κυβέρνησης με τους Εβραίους για τα εμβόλια. Με βάση τον νυν προγραμματισμό, 5.500 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός, ενώ περιπολίες θα πραγματοποιούν δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της ομάδας «Δράση».

     Παράλληλα θα επιστρατευτούν ελικόπτερα drones και παρατηρητές σε ταράτσες, ενώ στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται αναρτήσεις στο διαδίκτυο και καλέσματα μέσω των social media.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Ρε νεοφερμένε στο Δημ Ταξης
      βάλε στο παιχνίδι και το ΝΑΤΟ
      εδω γύρω τριγυρνάνε…….αντε μη παθει
      ο Λελές τίποτα

    2. Πρέπει να γίνουν και συγκεντρώσεις στην Αθήνα και παντού. Δεν πρέπει να πάνε όλα τα εβραικα μπατσόχοιρα Θεσσαλονίκη ώστε να επιβάλλουν τα σχέδια του εβραιοτουρκου ξεφτίλα Μητσοτάκη.

    3. Οι μασόνοι έπιασαν την εξουσία και τώρα εφαρμόζουν σχέδιο εξόντωσης στα πρόβατα.
      μεγάλοι βοηθοί σε αυτό . οι αστυνομικοί, οι δικαστικοί , οι λαθρομετανάστες , οι ακροαριστεριστές .

    4. Και θα γίνει ότι έγινε και με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία! Δακρυγόνα που θα πνίξουν όλη τη ΔΕΘ και τη Θεσσαλονίκη μαζί!

    5. Οχι δημοκρατία αλλά μπατσοκρατία η καλύτερα χουντοκρατία του αποφασήζουμεν και διατάζουμεν , όταν σου επιβάλουν κάτι δια της βίας τι είναι αυτό ρε παιδιά δημοκρατία ? , καταργούνε συντάγματα , βάζουν δικαστές να λένε υπέρ του εμβολιασμού , σου απαγορεύουν να κυκλοφορείς σου επιβάλουν να φοράς μάσκες να μην εκφράζεσε να μην αντιλέγεις τα του καίσαρα να μην έχεις ατομικά δικαιώματα κατά τα άλλα έχουμε δημοκρατία

    6. παλι τα μπατσακια θα φυλαξουν τα προδοτικα ανθελληνικα αφεντικα τους.
      μπραβο

    7. Αστυπαρανομία, όχι αστυνομία. Ανήθικοι, συνειδητά ξεπουλημένοι και ορκισμένοι εχθροί του πολιτη. Φυλακες παλιατσων, αρχιμαφιοζων και ψυχανωμαλων, διαταραγμενων πνευματικα πωλητικων. Στον αγυριστο.

    8. Δεν καταλαβαίνω τι φοβούνται;
      1. Η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις με 33-34%
      2. Είναι ο Νο1 κατάλληλος προθυπουργός με βάση τις δημοσκοπήσεις
      3. Όλοι (δεξιοί, αριστεροί, αναρχικοί) συμφωνούν με τα μέτρα για τον ιό και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
      4. 6.000.000 πολίτες έκαναν εθελοντικό εμβολιασμό δηλαδή το 66,6% των ενήλικων στην Ελλάδα
      Γιατί να θέλει κάποιος το κακό ενός ανθρώπου με τόσο μεγάλη αποδοχή και στήριξη, που έχει βοηθήσει τόσο πολύ τους κατοίκους της Ελλάδας;
      Ή μήπως αυτή είναι η εικόνα που αγοράζεις με 20.000.000€ από τα ΜΜΕ γιατί ο λαός θέλει να φύγεις;

      1. Ακόμα στα 20 είσαι. 20 για το μένουμε σπίτι, 18 για την εκστρατεία μπολιασματος, 21 από τις άδειες που τους χάρισαν για πέρσι, και ένα νέο 20 που ετοιμάζεται, αν δεν έχει δωθεί ακόμα, είμαστε στα 80…

    9. Ο ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΙΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ..ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!!! ΑΙΣΧΥΛΟΥ “ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ”…

    10. ΤΟΥΣ Η.Π.Α.-ΑΓΓΛΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ..ΕΣΥ..ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ???

    11. Ρε αυτός όταν έκανε προεκλογικό αγώνα μάζευε χιλιάδες κόσμο. Τώρα τον φυλάνε χιλιάδες αστυνομικοί;

    12. Τρυπήστε όλους τους μπάτσους και όσοι δεν κάτσουν σε αναστολή. Όχι μόνο οι υγειονομικοί. Αλήτες θα πέσετε.

    13. εύχομαι το τείχος αστυνομικών κατά πολιτών να έχει την ίδια κατάληξη με το τείχος ανοσίας που φτιάξατε μέσω εμβολιασμών…ΆΧΡΗΣΤΟΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΑΝΗΘΙΚΟΙ…ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…

    14. ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ , ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΓΙΑ ΤΡΥΠΗΜΑ.
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΛΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΡΥΠΙΟΙ Η΄ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
      ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ

    15. …οι συμμοριτο-μπατσοι και οι λαθροπροστατες θα φυλανε τον αρχηγο της καμορας!!!….τωρα ερχεται και η σειρα σας στο δηλητηριο!!!….θα σας στειλουν στα ταρταρα αυτους που προστατευετε!!!…μπατσακια του χιλιαρικου!!!

      1. Υπάρχουν και τα placebo, ξέρεις.. σύμφωνα με τις οδηγίες της εταιρίας, γίνεται διπλή τυφλή μελέτη κατά την χορήγηση. Άρα τα μισά είναι όρος.

    16. Κούλη όσοι και να σε φυλάγουν να ξερεις ερχεται Θεια Δικη. Είναι πολλα τα ανομήματά σου. Ειπες 13 σεπτεμβρη νεα μετρα, εμεις σου λεμε 14 Σεπτεμβρη του Τιμίου Σταυρού να προσεχεις. Μπορεί να δείς κανένα όνειρο. Μπορεί να πεθάνεις στον υπνο σου, δεν ξερω. Την παραβολή του άφρονος πλουσίου να διαβάσεις.

    17. Τη συμμορία και τα μάτια σας. Κατεβάστε και καταδρομείς. Α ρε τσίρκα.

    18. κατά τα άλλα έχουμε δημοκρατία και όχι δικτατορία!!!!

    19. Αστυνομικοί, οι μπράβοι του συστήματος και μεις που νομίζαμε ότι ήταν για να προστατεύουν τους πολίτες!!!
      Οι μεγαλύτεροι εχθροί των Ελλήνων, οι συνειδητοποιημένοι γενίτσαροι!!!

    20. Αφού οι δοσιλογοι οργανώνονται γιατι φοβούνται εξέγερση του ελληνικού λαού απέναντι στην δοτη γερμανοδουλη κυβέρνηση Μητσοτάκη, το ίδιο οργανωμένη πρεπει να είναι και η πάλη του λαού εναντίον των ξενοδουλων τυρρανων του. Πείτε μου τα πολλά τελευταία χρόνια, πότε και ποια απόφαση μιας κυβέρνησης πολιτικών ευνοουσε και ήταν υπέρ της πατρίδας και του λαού μας. Πείτε μου μόνο μια..

      1. ΤΟΥΣ Η.Π.Α.-ΑΓΓΛΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ..ΕΣΥ..ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ???

    21. ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Έτσι νομίζεις. Τους δολοφονούν με καρτέρι θανάτου έξω από τα σπίτια τους όπως έγινε με τον Στέφανο ή στημένα τροχαία που ονομάζονται, κάτω από περίεργες συνθήκες το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του!

    22. Όπως πάντα οι μπάτσοι οι λαδωμένοι από τον χουντοκούλη για να σκοτώσουν τους αντιεμβολιαστές με εντολή χουντοκούλη!!!@
      Πάντα οι μπάτσοι ήταν τσιράκια της κάθε νεοταξικής κυβέρνησης που με εντολές της κάθε κυβέρνησης σκότωναν και σκοτώνουν επί πληρωμή μόνο τον ελληνικό λαό!!!
      Οι μπάτσοι είναι υπέρ ισλαμοφασισμού, τζαμιών, χοτσπότ για λαθρομετσνάστες κοινώς υπέρ λαθρομεταναστών!!!!
      Οι μπάτσοι είναι υπέρ των εμβολίων θανάτου της ΝΤΠ που σκοτώνουν τον ελληνικό λαό!!!
      Οι μπάτσοι είναι δηλωμένοι εχθροί της Ελλάδος και του ελληνικού λαού και ποσοστού την ελληνική σημαία και είναι κατά της Χριστιανικής Ορθόδοξης Πίστης!!!!

    Comments are closed.