ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ : ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ Λ@ΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ – ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ – Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ “ΜΠΑΡΟΥΤΙ”, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ “ΚΑΓΚΕΛΑ”…(ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    63

    Εκρυθμη είναι η κατάσταση στη Λέσβο, καθώς ξεσηκώθηκαν περίπου 2.000 λ@μετανάστες και διαμαρτύρονται ζητώντας να φύγουν από το νησί.

    Η ένταση ξεκίνησε από το δρόμο όπου επί τρεις ημέρες πάνω από 10.000 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν στήσει αυτοσχέδιο υπαίθριο καταυλισμό μετά την πυρκαγιά της Τρίτης που έκαψε το ΚΥΤ της Μόριας.

    Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα οι μετανάστες φωνάζουν προς τους αστυνομικούς «Θέλουμε να φύγουμε, αφήστε μας ελεύθερους».

    Από το πρωί πάντως κλούβες των ΜΑΤ που έφτασαν στο νησί από την Αθήνα έχουν περικυκλώσει τα σημεία, στα οποία βρίσκονται οι μετανάστες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η εγκατάσταση σκηνών σε έκταση του Ελληνικού Δημοσίου στην περιοχή του Καρά Τεπέ προκειμένου να δημιουργηθεί ένας πρόχειρος καταυλισμός για να μετεγκατασταθούν οι μετανάστες.

    65 64 63 62 61

    Φωτο : (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    56 Σχόλια

    1. 27/8/20
      “ΕΡΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΡΑΥΓΩΝ”
      -Ετοιμαζονται! Ετοιμαζονται να φυγουν!
      Θα εκπλαγειται ποιοι θα ειναι αναμεσα τους.
      Καποιοι που θα τους ψαξετε σας την εχουν στημενη..Προσοχη

    2. ο Ηλιας Κασιδιαρης την καταδικασε την δολοφονικη αποπειρα κατα του Χιου ,
      πριν κανα μηνα σε τηλεοπτικη εκπομπη που κανει καθε Δευτερα βραδυ στις 22,00

      1. ΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ‘ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ’ ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΕΝΟ ΥΦΟΣ… ΜΙΛΑΜΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ Η ΚΑΜΠΑΝΙΛΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

    3. Σε φουσκωτά του τζάμπο… Και απέναντι…. Από εκεί που ήρθαν.. Τόσο απλά

    4. Απλά τώρα που είναι διασκορπισμενοι τους καθαρίζετε σιγά σιγά και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Γιατί αν δεν το κάνετε τώρα θα σας κουβαλησουν άλλους τόσους.
      Τόσο απλά

    5. να μου το θυμαστε, οτι οι πολιτικαντηδες μας θα την παθουν οχι απο τους ελληνες που ειναι προβατα αλλα απο τους μεταναστες που εχουν στα οπα οπα!

    6. Τι τους κρατατε αφηστε τους να φυγουν στον αγυριστο
      απο κει ου ηρθαν η στην Ευρωπη οχι ομως στην ηπειροτικη Ελλαδα η σε αλλα νησια
      αντιταξτε τους τα οπλα και μην τους αφηνετε να πλησιασουν σε Ελληνικο εδαφος
      ως ποτε θα ειμαστε η χοματερη των αποβλητων ανθρωποειδων της Ευρωπης

      1. Εσυ νομίζεις πως θέλουν να πάνε στην Ευρώπη; Εκεί αν δεν πάρουν άσυλο, που είναι δύσκολο, θα μπουν σε ένα αεροπλάνο και θα γυρίσουν στην χώρα τους. Εδω θέλουν να μείνουν! Σε ποια άλλη χώρα παίρνουν 400 ευρώ το μήνα, έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και κατοικία;

    7. Μην ξεχνάτε αποστάσεις και μάσκα και πριν βάλετε φωτιά αντισηπτικό..

    8. Φωναζετε αλλα ολα τα ΜΜΕ προπαγανδα υπερ των λαθραιων, μας δειχνουν συνεχεια τα παιδακια για να τους συμπαρασταθουμε αλλα οτι οι ιδιοι βαζουνε τις φωτιες,οτι δεν σεβονται τη χωρα που τους φιλοξενει αν και δεν τους καλεσε να ερθουν τσιμουδια,οτι οι ανθρωποι αυτοι δεν εχουν καμμια σχεση με τον δυτικο πολιτισμο και ουτε ποτε θα αποκτησουν γιατι τα ΜΜΕ δεν λενε οτι το ισλαμ ποτε δεν θα ενσωματωθει σε χριστιανικο κρατος γιατι μεσα στο κορανι μας θεωρουν απιστους και οταν αυτοι θεωρησουν οτι ειναι περισσοτεροι απο τους ντοπιους θελουν να εφαρμοζεται η ΣΑΡΙΑ,

    9. η φραου μερκελ και ο ερντογαν εχουν μυστικο σχεδιο να φουλαρουν την ελλαδα με μουσλιμ και ναγινουμε μειονοτητα και ειτε με την συνθηκη του δουβλινου ειτε με εκβιασμο με τα ευρωπαικα κονδυλια κρατουσε και τον τσιπρα και τωρα τον μητστακη, και υπαρχουν και τα λαμογια με τις μκο που τρωνε πολυ χρημα και ειναι μεσα και πολιτικα προσωπα, για αυτο δεν ακουμε απο κανενα κομα να λεει να μεταφερθουν στην ευρωπη ή απελαση. αλλα τι λενε θα φτιαξουμε αλλη δομη στο καρα τεπε και θα μας στειλουν οι ευρωπαιοι λεφτα, και για να καμψουν τις αντιστασεις του κοσμου μιλανε για ανθρωπισμο, ποιον ανθρωπισμο ρε γελοιοι αφου οι λαθρο θελουν να φυγουν για την ευρωπη γιατι τους κρατατε με το ζορι,, ρε..ουστ προδοτες του κερατα γκρεμοτσακιστειτε απο εδω και παρτε μαζι σας και τους λαθροκατσιαπλιαδες……

    10. Εσύ που γνωρίζεις από το διεθνές δίκαιο για πες μας τη λέει! Γιατί μου φαίνεται ότι φοράς άσπρη κάλτσα με σκαρπινι.

    11. Κούλη στείλε τους στη Μέρκελ. Αφού εκεί θέλουν να πάνε. Φορτωτική και δρόμο.

    12. Στο καταλληλο σημειο στήνονται οι σκηνες πισω απο το πεδιο βολης
      Στηνονται λοιπον στη απεναντι πλευρα ελευθεροι σκοπευτες και οτι κινειται εκτελειται. Ετσι μια και παει ο στρατος κανει και την εκπαίδευση του.

    13. Στα φουσκωτά και στον αγύριστο. Να πάτε απέναντι να φάτε γλυκό ψωμί. Στο τέλος θα πουν να πάρουν από δυο τρεις στα σπίτια τους οι ντόπιοι και αν αρνηθούν μπορεί και να τους πλακώσουν. Βγάλτε κουρκουμπίνες και όποιος ζυγώσει να τσούξει. Βρήκαν τον αρχιηλίθιο λαό και κάνουν τα σκέρτσα τους.

    14. ΕΚΑΝΑ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΗΘΕΛΑΝ, ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ. ΚΟ-ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ.

      1. Tο πως εχουν μαζευτει τοσοι πολλοι ανθελληνες στην Ελλαδα και με δικαιωμα ψηφου, με ξεπερνα !!

    15. Πισω απο τις διαμαρτυριες των πιθηκοειδων κρυβονται οι ευρωπαοιι αληταραδες των μκο Φορτωμα σε πλοια πρωτα των ευρωτσογλανων και μετα των λαθρομεταναστων και εγκλεισμος ολων σε ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ νησια
      Ολοι αυτοι θα μολυνουν μας μολυνουν με κορονοιο αφου η κατασταση ειναι πλεον εκτος ελεγχου

    16. Βλέπεις τα δελτία των ειδήσεων και συνέχεια προβάλλουν τα παιδάκια. Και δώστου τα παιδάκια για να τα λυπηθούμε. Εδώ η Ελλάδα έδιωξε 500.000 Ελληνόπουλα και τα έστειλε μετανάστες στα 4 σημεία του ορίζοντα γιατί δεν είχε να τα ταίσει και η ανεργία είχε πάει 30% και θα ταίσουμε το κάθε μουλόσπερμα της Ασίας και της Αφρικής? Τι μας δείχνετε τα παιδάκια? Να ψοφήσουνε όπως ψοφάγανε και ψοφάνε και τα Ελληνόπουλα από την πείνα. Όταν η πουτ@να η Μέρκελ έλεγε “να ψοφήσουν οι Έλληνες” ήταν καλά? Να ψοφήσουνε και οι λαθρομετανάστες. Δεν έχουμε να ταίσουμε τα δικά μας παιδιά και θα ταίζουμε τα ξένα.

      1. Τι ξερο ψωμι ρε φαφουτη? Με δανεικη μασελα θα το φας?

    17. 10 αστυνομικοί σε χιλιάδες κόσμο. Μια μπουκιά θα τους κάνουν.

    18. Εσείς που γράφετε για απελάσεις,επαναπροωθήσεις κλπ,δεν ξέρετε την τύφλα σας από Διεθνές δίκαιο.Είναι ήδη σε ευρωπαΐκό έδαφος και δεν πρόκειται να φύγουν από εδώ ούτε σε 1 αιώνα.Το μεγαλύτερο ποσοστό εξ αυτών θα παίρνουν ένα προσωρινό επίδομα έως ότου πάρουν ταξιδιωτικά έγγραφα για να συνεχίσουν στην Ευρώπη.Το κρίμα είναι ότι υπάρχουν και κάποιοι σύριοι που έχασαν τα σπίτια τους στο πόλεμο,είναι πραγματικοί πρόσφυγες αλλά δυστυχώς καίγονται από τους πολλούς που ήρθαν στην Ελλάδα μόνο για οικονομικούς λόγους.Τελικά,από όλο αυτό το αλισιβερίσι,μόνον ο τούρκος βγαίνει ωφελημένος.Τα παίρνει χοντρά και απο την Ε.Ε για να τους φρενάρει δήθεν και από τους μετανάστες για να τους περάσει στη ζούλα απεναντι.

    19. Το καλό είναι πως διαδηλώνουν κατά ομάδες των 8 ατόμων και με αποστάσεις λόγω κορονοιου!!!!
      Ααχαχαχα α ρε πρόβατα του Κουλη και των λοιπών κομμάτων..
      Ε ε έρχονται!!!
      Τα Νέο Συριζακια του Κουλη σας περιμένουν στις πόλεις τους για τσάι και συμπάθεια..

    20. Να τους πάνε σε ξερονήσι, καίνε πρώτα τον καταυλισμό, μετά όμως κάνουν τους κακομοίρηδες. Αρκετά, αυτοί από τα πληρωμένα ΜΜΕ, ας τους πάρουν σπίτι τους.

    21. Καθημερινές συκοφαντικές αναφορές εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη
      και των ΕΛΛΗΝΩΝ για την Πατρίδα
      από τα χρυσοπληρωμένα ΜΜΕ του Συστήματος.
      Η ραγδαία άνοδος του κόμματός μας μέσα στην κοινωνία,
      έχει προκαλέσει πανικό στα παπαγαλάκια του πολιτικού κατεστημένου.

      Από την μία πλευρά έχουν επιβάλλει πλήρη αποσιώπηση
      για όλες τις δυναμικές και μαζικές πολιτικές μας παρεμβάσεις.
      Και ταυτόχρονα ανακαλύπτουν συνεχώς “Νύχτες των Κρυστάλλων”
      και “πογκρόμ κατά αλλοδαπών” με… άρωμα Κασιδιάρη (!!!).
      Ενώ θεωρούν ότι κρυβόμαστε πίσω από τις πολυπληθείς (και ακομμάτιστες) συγκεντρώσεις
      ενάντια στα παράλογα μέτρα και τα lock-down της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

      1. Καμία αναφορά ο Κυρ Ηλίας για την δολοφονική απόπειρα κατά Χίου θα κάνει ποτέ ή θα χαλάσει το νεοσύστατο image;

        1. @james είσαι καλα??? να χασει την καμπανιλε και την περιουσια της??

      2. Που την είδες την ραγδαία άνοδο ρε γίδι? Πιωμενος εισαι?

        1. ρε ζομπι του ΚΚΕ στις αλλες εκλογες θασαι εκτος βουλης

    22. Και μεις να φύγετε θέλουμε ρε μ@λακες. Πάρτε βάρκες και γυρίστε στην Τουρκία. Σας κάλεσε κάποιος στην Ελλάδα? Πίσω στις χώρες σας.

    23. Ας πάρουν τις βάρκες τους και τα σωσιβια τους και ας ξαναγυρίσουν στην Τουρκία !!!

    24. ΜΚΟ τους ξεσηκώνουν , γιατί τις ανεχόμαστε ακόμα ????

    25. Να τους πάνε όλους σε βραχονισηδες και μετά να πετάξουν από πάνω βομβαρδιστικα και να ρίχνουν ναπαλμ.

    26. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣEI!!!

      1. Πού το άκουσες αυτό; αυτά τα λέγανε και τα κάνανε οι συριζαίοι.

    27. Ποιοι λέγανε ότι η φωτιά μπήκε επιτηδες για να έχει πάτημα η κυβερνηση να τους μεταφέρει ενδοχώρα;

    28. ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΑΠΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ…ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΙ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΜΚΟ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ,ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!ΑΜΗΝ!

      1. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ

    29. Ας προσέχατε μαλακες όταν τους υπό δεχόσασταν με λουλούδια κ τους ταϊζετε!!!
      Φώναζε τότε ο χιος αλλά εσεις τον λέγατε φασιστα !!!φατε σκατα τώρα !!!!

    30. ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ??? ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΩΡΤΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΡΑΒΙΑ

    31. Με λίγα λόγια αυτό που μας λέτε είναι ότι οι κάτοικοι της Λέσβου θέλουνε τους λαθρομετανάστες τζιχαντιστές να τους στείλουν στην ενδοχώρα.
      Ότι το χειρότερο.

      Είναι ντροπή και αίσχος αυτών των ανθρώπων που ακόμα και στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν κόμματα υπέρ της λαθρομετανάστευσης και της πολυπολιτισμικότητας σήμερα να θέλουν να διώξουν τους αγαπημένους τους λαθρομετανάστες από τον τόπο τους.
      Για του λόγου το αληθές καλό θα ήταν εκεί στο Μακελειό να μας θυμήσετε τα εκλογικά αποτελέσματα των τελευταίων τριών εκλογικών αναμετρήσεων να δούμε σε τι ποσοστό οι λέσβιοι υποστηρίζαν – ψηφιζαν τα κόμματα που θέλουν την πολυπολιτισμικότητα.

    32. Φορτωμα σε λεμβους και στα τσακιδια πισω απο εκει που ηρθαν.
      Και βαλτε τους να τις φουσκωσουν με το στομα μονοι τους προς γνωση και συμμόρφωση.

    33. Βάλτε τους στα καράβια και ξεφορτώστε τους στη Μακρόνησο.
      Ας τους ταΐζουν οι Γερμανοί με ελικόπτερα αν είναι φιλόζωοι

    34. βλακεία κάνανε τα ΜΑΤ που τους εμποδίζουν, αφήστε τους να μπουν στην πόλη να τσακίσουν τα κόκκινα κομμουνιστικά σκυλιά του δημοκρατικού τόξου…..ευκαιρία να πάρετε ρεβανς για το ξύλο που φάγατε…..

      1. «Είναι εκπληκτικό πόση ευφυΐα χρειάστηκε για να εξελιχθεί τόσο η τεχνολογία, ώστε να μπορεί ο κάθε ηλίθιος να έχει φωνή στο ίντερνετ»

    35. Και ο ΕΣ πάει σκηνές με ελικόπτερα,θαρρείς και είναι καμιά αποκομμένη εχθρική περιοχή,όπως στο πόλεμο του Βιετνάμ

    36. Μια Ναπαλμ σε ολο το αφγαναριό και καθάρισε το νησί !

    37. Δώστε τους βρε ένα γερο ξύλο με κλοτσιές, γκλομπιες και δακρυγόνα να ησυχασουν!

    38. Αφηστε τους να Ψοφησουν απο την Διψα και την Πεινα φτανει πια.
      Ποιος λοιπον μπορει να βαλει ταξη σε αυτο το μπουρδελο που αφηνει ολους αυτους τους βρωμιαρηδες χωρις καμια προφυλλαξη να δρουν ανεξέλεγκτα και απο την αλλη πλευρα να προσπαθουν να επιβάλλουν μασκες στα 5 – 7 χρονα ? Και μια ειδηση σε δημο της Θεσσαλονικης 27000 χιλιαδες μασκες που την Δευτερα θα μοιραζονταν σε μαθητες κριθηκαν ακατάλληλες και επικινδυνες. Δεν υπαρχει πια Εμπιστοσυνη σε κανεναν.

    39. Γιατί δεν πέφτουν δακρυγόνα και ξύλο?αααα ναι ρε δεν είναι Έλληνες…..είναι οι μαϊμούδες…..χτυπάτε ρε…..ρίξτε κανένα από τα ληγμένα ….σιγά ποιος έχει τα παπαρακια να δώσει την εντολή….ο Χρυσοχοΐδης η ο βουβαλακης?ααααχ συγνώμη Καραμαλακης.

    Comments are closed.