ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ! ΤΑ ΣΑΡΩΣΕ ΟΛΑ: “ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ – ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΟΚΚΑΛΗ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Untitled-1

    Δείτε τι είπε ο Στέφανος Χίος στον Φίλιππο Καμπούρη…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Στεναχωρήθηκε είπε…που θα τους μιλούσε στα Ελληνικά!!!, γιατί λέει ήθελα να τους δείξει το πάθος που τον …διακατέχει μιλώντας άν μπορούσε στη γλώσσα τους!!! Ωραία λοιπόν μάθετε όλοι εσείς οι δήθεν…αλληλέγγυοι Πακιστανικά, πάρτε όλους αυτούς, και πηγαίνετε στο Πακιστάν να τους οργανώσετε και να τους βοηθήσετε όπως θέλετε!!!

    2. Πατριώτη και Έλληνα Στέφανε Χίο.Είσαι ένας αγνός πατριώτης και ένας αληθινός δημοσιογράφος.Οι αλήθειες που λές ενοχλούν ειδικά τα καθάρματα της κόκκινης χούντας του πολιτικού αλήτη Τσίπρα.Στέφανε θα σε διαβάζουμε και θα σε στηρίζουμε για πάντα.Στις εκλογές θα ξεσκίσουμε τα πουσταριά, τους πρεζάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ.Οι Ισλαμιστές Πακιστανοί δεν φτάνουν για να νικήσουν τους Έλληνες.Τους αλλοδαπούς Ισλαμιστές λαθρομετανάστες τους ξεπετάνε τα μέλη, οι πουτάνες γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ.

    3. “Τά όνειρα δέν έχουν σύνορα”λέει ο άθλιος Βίτσας στούς υπάνθρωπους καί βάρβαρους
      πακιστανούς.(τό θάλασσα δέν έχει σύνορα λέει τό Τσίπρας).Θέλουν νά κάνουν τούς
      βάρβαρους ασιάτες έλληνες.Ούγκου ούγκου.Οί συριζαίοι πρέπει νά σουβλιστούν ζων-
      τανοί πρός γνώση καί συμμόρφωση.
      Γιάννης

    4. ΣΚΤΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ τους βρωμερούς και τρισάθλιους αριστερούς όλες οι βρώμες είναι στα αριστερά σκτα και κατάρες στο ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζει να καταστρέφει την Ελλάδα

    5. Αυτα που δειχνει η εκπομπη, για τις “ελληνοποιησεις” εχουν σκοπο να ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ τους Ελληνες απο την ιδια τους την πατριδα.

      Οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΚΙ 2 ΔΚΑΕΤΙΕΣ…… αλλα ακουγανε τα τσιτατα των κομμουνιστων απο ΟΛΟΥΣ περι “νεοναζι” κι “φασιστες”¨… Ετσι δεν ειναι δημοκρατακια μου, εεες;;;

      αλλα ειχαμε τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ τους δημοκρτατες που ελεγαν τα ΗΛΙΘΙΑ περι αλληλεγυης κι “μεταναστες”….

    Comments are closed.