ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΣΤΟ ΑΡΤ! ΟΙ “ΜΠΑΤΙΡΗΔΕΣ” ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ – ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ “ΦΑΜΠΡΙΚΑ” ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

    Κοινοποίηση:
    MAKELEIO KAMPOURHS

    Για ακόμη μια φορά αποκαλυπτικός ο Στέφανος Χίος! Ο δημοσιογράφος τόνισε τις “εγκληματικές ενέργεις” στο επιχειρησιακό κομμάτι στη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι και στοίχισε την ζωή σε 100 ανθρώπους.

    “Ο κόσμος παρακολουθεί τηλεοπτικά υπο-προιοντα και κάποιοι κυκλοφορούν ελεύθεροι”, ανέφερε.

    Ο Στέφανος Χίος εξέφρασε τον θυμό, την αγανάκτηση και την απελπισία των συγγενών των θυμάτων στο Μάτι αλλά και των πολιτών, οι οποίοι δεν αντέχουν άλλο από τις εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση, όπως επίσης ανέφερε τα πολλά τηλεφωνήματα στην εφημερίδα Μακελειό όπου οι πολίτες κυριολεκτικά βράζουν από την πολιτική αναλγησία που επικρατεί στην χώρα μας. “Φοβάμαι ότι ο κόσμος θα ξεσπάσει, θα έχουμε ιστορίες” είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή “Στη Φόρα” και τον Φίλιππο Καμπούρη.

    Ο Στέφανος Χίος σχολίασε επίσης την “επιστροφή” του Πέτρου Κωστόπουλου, τις παράνομες ελληνοποιήσεις των Λαθρομεταναστών με την υπογραφή  Σύριζα, μήπως και πάρουν καμιά ψήφο παραπάνω.

    Δείτε το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΝΟΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΚΑΝ,
      ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ. ΔΙΟΤΙ, ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ, ΠΙΟΤΕΡΟ ΘΟΛΩΝΟΥΝ, ΤΑ ΝΕΡΑ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΗΡΕΜΟΥΝ.

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=232648490761248&set=a.102545557104876&type=3&theater&notif_t=feedback_reaction_generic&notif_id=1535504403339824

      «Η ενημέρωση της ΓΑΔΑ ήταν αποκλειστικά από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο», επισημαίνεται σε έγγραφο που τέθηκε υπόψη της εφημερίδας, σημειώνεται στο δημοσίευμα.
      Επίσης, ως μοναδική επικοινωνία αναφέρεται η κλήση πυροσβέστη στο «100» για εγκλωβισμένα άτομα σε σπίτι στον Νέο Βουτσά.

      Mπαλάκι ο ένας στον άλλον! – Αξιωματικοί ΕΛΑΣ: Μέχρι 18.10 η Πυροσβεστική δεν είχε επικοινωνήσει με την Αστυνομία! (ΒΙΝΤΕΟ)

      Την Πυροσβεστική υποδεικνύουν ως αποκλειστικά υπευθυνη για την τραγωδία στο Μάτι οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε απόψε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Αστυνομίας Γιάννης Κατσιαμάκας.

      «Η Πυροσβεστική δεν μας έδωσε καμία ενημέρωση ούτε για την επικινδυνότητα όυτε για την κατεύθυνσή της πυρκαγιάς. Μέχρι τις 18.10 το απόγευμα που πέρασε την Λεωφόρο Μαραθώνος δεν είχαμε καμία ενημέρωση» είπε συγκεκριμένα ο Γιάννης Κατσιαμάκας και πρόσθεσε ότι αν μας είχαν ειδοποιήσει νωρίτερα θα είχαν οι κάτοικοι περισσότερο χρόνο αντίδρασης και θα είχαν ειδοποιηθεί να εγκαταλείψουν τα σημεία που τελικά εγκλωβίστηκαν.

      Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του είπε ότι λόγω του πολύ μικρού χρονικού διαστήματος που είχαν οι άνθρωποι στο Μάτι, ήταν φύση αδύνατο να βγούν ταυτόχρονα όλοι στη Λεωφόρο Μαραθώνος και σημείωσε ότι δεν ήταν δυνατόν να υπήρχε αστυνομικός σε κάθε πάροδο. «Υπήρχαν στα κύρια σημεία» σημείωσε.

      Δείτε τις δηλώσεις του

      https://youtu.be/9XhX4Nuflvw

      https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/m%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BF-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%91%CE%BE%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF/

      Εκκένωση μέσα στις φλόγες! Το σχέδιο του δήμου Αθηναίων που έσωσε τα παιδιά στις κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα

      https://thecaller.gr/callers-choice/ekkenosi-stis-floges-sxedio-dimou-athinaion-pou-esose-ta-pedia/

      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ, ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ Thodoris Psyrris
      ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΤΩΝ ΤΡΟΛΛΑΚΙΩΝ, ΠΡΟΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ.

      ΤΕΛΟΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖΖΖΖΖ

    2. ΑΙΓΙΑΛΟΣ

      2014

      Κομισιόν: Ο νόμος για τον αιγιαλό είναι μνημονιακή δέσμευση και θα εφαρμοστεί άμεσα

      https://kanaliena.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%8C%CE%BD-%CE%BF-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5

      2011

      Με αγωγή ο Σημίτης διεκδικεί ιδιωτική παραλία στον αιγιαλό των Αγίων Θεοδώρων!

      http://newpost.gr/parapolitika/88527/me-agogi-o-simitis-diekdikei-idiotiki-paralia-ston-aigialo-ton-agion-theodoron

    3. ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ

      ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είναι μόνο οι ακτές μας.Πιέζουν αφόρητα και για τους αρχαιολογικούς χώρους!

      http://olympia.gr/2014/06/04/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%b7-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%b9/

      ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ : Ξεπουλούν άρον άρον την δημόσια περιουσία

      http://kostasxan.blogspot.gr/2012/01/blog-post_1516.html

      ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Η κυβέρνηση Παπανδρέου μεταβίβασε την περιουσία της Ελλάδας!

      https://kostaslinardos.wordpress.com/2011/11/28/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA%E2%80%8F/

      Δείτε τι έδωσαν με μια διυπουργική απόφαση στο ΤΑΙΠΕΔ

      http://justiceforgreece.wordpress.com/2014/08/11/εγκλημα-χωρισ-τιμωρια-δείτε-τι-έδωσαν-2/#more-15502

      ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

      Mαζί μας έχουμε τον κ.Krall ο άνθρωπος ο οποίος στη Γερμανία είναι στέλεχος σε μια μεγάλη εταιρεία, και όπως ίσως έχετε ακούσει, κατήρτισε ένα πρόγραμμα με το όνομα Eureka. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο προβλέπει ότι περίπου 125 δις. (τόση θα ναι η αξία τους) περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδος, θα τεθούν σε ένα ειδικό ταμείο, με βάση το οποίο η Ελλάδα θα μπορέσει να ξεπληρώσει το χρέος της. Μπορείτε να εξηγήσετε στον κόσμο με απλά λόγια πως θα δούλευε αυτό το σχέδιο και πως φτάνετε (γιατί είναι πραγματικά εξωφρενικό για μας αυτό το ποσό) στα 125 δις?

      Markus Krall — Eμπνευστής σχεδίου «ΕΥΡΗΚΑ»

      Αυτό που κάνει το Eureka είναι το εξής: Παίρνει όλη την Ελληνική κρατική περιουσία μέσα σε ένα μεγάλο ταμείο και από αυτό το μεγάλο ταμείο βγάζουμε τα πράγματα τα οποία δεν θα ιδιωτικοποιηθούν π.χ Αρχαιολογικούς χώρους, πολιτιστικά αγαθά και πράγματα της ασφάλειας του κράτους.

      http://folders.skai.gr/main/theme?id=252&locale=el#sthash.bB6vmlZT.dpuf

      Αυτά που αποκαλύπταμε το 2011…Τώρα τα «ανακαλύπτουν» όλοι…

      http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2013/08/2011_25.html

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ή ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ Ή ΠΠ

      2011

      ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ said

      Μαΐου 23, 2011 στις 10:53 πμ

      O Γιουνκερ μιλησε για Treuhand.. οτι γραφω απο πανω !!

      Τι ειναι αυτο?? Χρηματοοικονομικα και Νομικα ο ορος χαρακτηριζει εταιριες/τραστ/ιδρυματα/πληρεξουσιους μεσω των οποιων ο Εντολεας αποκρυβει Νομιμα και Ηθικα το ειδοδημα του !!

      Treuhand Bank ηταν και στο Λιχτενσταιν, οπου οι Γερμανοι εκρυβαν τα λεφτα τους!
      και πολλοι αλλοι !!!

      ειναι “προιον” υπηρεσια, η οποια προτεινεται σε σακουλοφορους αλλα και σε καθεναν περασει το κατωφλι τους.. εχτε ακουσει για Trust Funds, Foundations, Power of Attorney.. ισως… αν δεν εχετε μαθετε !!! οτι μαθαινει κανεις του κανει καλο παντα !!! 😉

      ΠΠ

      Για ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=27336&Itemid=172

      TREUHAND ΣΤΑΖΙ και ΤΑΜΕΙΟ-TREUHAND A.E. ή ΕΛΛΑΔΑ TREUHAND S.A.?

      Αυτο και ενα αλλο άρθρο μου του Μαιου 2011. Εγω μόνος μου και οι άλλοι στη μαύρη νύχτα.

      ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ said Αυγούστου 25, 2013 στις 7:53 μμ

      http://olympia.gr/2011/07/04/treuhand-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B6%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BF-treuhand-a-e-%CE%AE-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-treuhand-s-a/

      Αυτο και ενα αλλο άρθρο μου του Μαιου 2011. Εγω μόνος μου και οι άλλοι στη μαύρη νύχτα.

      ΠΠ

      http://olympia.gr/2013/08/25/335663/

    4. Στο Υπουργειο Πολιτισμου, δημιουργηθηκε, στο προσφατο παρελθον, Ειδικο Τμημα, το οποιο και θα διαχειριζεται, καθε τι Αρχαιο. Μαλιστα, θα αποφασιζει, για το ποια ευρηματα, απο τις ανασκαφες, θα γνωστοποιουνται. Το απο ποιους, θα στελεχωνεται, δεν εγινε γνωστον, τουλαχιστον σε μενα. Υποψιαζομαι ομως, το ποιοι κρυβονται, απο πισω. Το ειχα διαβασει, στο περιοδικο, του Τραγκα.

    5. Και ο Λαλιωτης, το ειχε, μετατρεψει. Ειχε γινει, θεμα.

    6. ποιοι μπατιρηδες; οι μισοι καναλαρχες στη λιστα forbes ειναι

    Comments are closed.