ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ – ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΟΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΣΤΟΥΣΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ – ΝΕΚΡΩΝ Ή ΑΣΘΕΝΩΝ!(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή1

    Στην Πάρμα της Ιταλίας έγινε πορεία όπου οι διαδηλωτές κρατούσαν τα πορτραίτα των θυμάτων του εμβολιασμού νεκρών ή ασθενούντων. Μια επικεφαλής της πορείας με μικρόφωνο ανάγνωσε τη μακροσκελή λίστα των θυμάτων.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Εδώ τα κυβερνητικά και έμμισθα τρολλ γιατι δεν σχολιάζουν;;;Που είναι οι ψεκασμένοι εμβολιασμένοι;;

    2. Εδώ αν κάνουμε πορεία πρέπει να κρατάμε τον τηλεφωνικό κατάλογο της πόλης μας. Όλα τα ζόμπι μπολιασμένα είναι.

    3. ΕΔΩ ΠΟΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    4. μπραβο τους στην ιταλια εδω στην ελλαδα που ειναι οι συγγενεις απο θυματων απο τα εμβολια

      1. Αντί να βγουν να διαμαρτυρηθούν για κάποιο λόγο έχουν σωπάσει κ δεν μιλάει κανείς είτε οι συγγενείς των θυμάτων ή όσοι επέζησαν από τις παρενέργειες, τους δωροδοκούν τους απειλούν είναι αναίσθητοι δεν ξέρω..

    5. Αναρωτήθηκε ο Λιαγκας, εγώ είμαι μ@λαξαε που έκανα το εμβόλιο και θέλω να το κάνω και στα παιδιά μου? Η απάντηση είναι ότι ναι, είσαι μ@λακας αλλά επειδή είσαι εσύ μ@λακας αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν και οι άλλοι. Καμία συγκέντρωση αλληλεγγύης στους μ@λακες μπορεί να γίνει, όχι όμως να γίνει και ο νορμάλ κανονικός κόσμος μ@λακας..

    6. Στο….δημοκρατικό Ελλαδισταν σύμφωνα με τον έγκριτο πολυχρονεμενο μας Κούλη και την παρέα του κάνεις δεν πεθαίνει από το εμβολιο… 🤬🤯🤮🤦

    Comments are closed.