ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! 16 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ – ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ: “ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΓΕΙΗ ΑΤΟΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ;; MΕ ΛΙΓΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ. ΕΜΒΟΛΙΑ!”

    Κοινοποίηση:
    Εμβόλια mRNA

    Πριν 16 χρόνια έγραφε η Claire Séverac για κατάχρηση εμβολίων προς άνοιγμα αγοράς φαρμάκων τώρα και στους υγιείς..”τι μπορούμε να πουλήσουμε σε όλα τα υγιή άτομα σε όλες τις χώρες;;Mε λίγο φόβο και καλό marketing. Εμβόλια!”

    e7nfpufwqaigz0s

    Έγραφε στο βιβλίο της ”ο μυστικός πόλεμος κατά των λαών” πριν 16 χρόνια η Claire Séverac:

    Πολλές από τις νέες ασθένειες εκ των οποίων υποφέρουν οι άνθρωποι δεν είναι καρπός της τύχης αλλά το αποτέλεσμα της πολιτικής αυτών των καρτέλ με μόνο σκοπό ν΄αναπτύξουν ακόμη περισσότερο και πάντα την παγκόσμια αγορά φαρμάκων.

    Η Sylvie Simon επικαλείται σε μια από τις συνεντεύξεις της τη δήλωση του Διευθυντή των εργαστηρίων Merck που έγινε εδώ και 25 χρόνια: Είναι βλακώδες να μην πουλάμε φάρμακα παρά μόνο σε ασθενείς..αν μπορούσαμε να διευρύνουμε την αγορά μας σε άτομα με καλή υγεία είναι προφανές ότι αυτό θα τακτοποιούσε τις μπίζνες μας”..Ενώ πιστεύουμε όλοι πως τα εργαστήρια κατασκευάζουν φάρμακα για να περιθάλψουν τους αρρώστους αυτοί κατασκευάζουν τώρα ασθενείς για να πουλήσουν τα φάρμακά τους. Aίνιγμα εν παρόδω: τι μπορούμε να πουλήσουμε σε όλα τα υγιή άτομα σε όλες τις χώρες;;Mε λίγο φόβο και καλό marketing.. Εμβόλια!

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. 5 Ιουνιου 2021 ενας γιατρος καρδιολογος στην προσωπικη του σελιδα γραφει σε ενα αρθρο και ενημερώνει οτι οι εμβολιασμενοι νοσουν και μεταδιδουν το ιδιο για αυτο και πρεπει να φοράνε μασκες .Εξηγει γιατι και τονιζει αυτο που ειπε στης 27/7/2021 και η προεδρος των cdc η Ουαλενσκυ οτι οι εμβολιασμενοι φέρουν εξίσου μεγάλο ιικό φορτίο στην μύτη και στον λαιμό με τους ανεμβολίαστους και μεταδιδουν το ιδιο.Μπορειτε να διαβασετε αυτο το αρθρο στην σελιδα του γιατρου Ν.Π. πληκτρολογώντας cardiodoctor στο google στην στηλη αρθρα για την πανδημια. Το ερωτημα εδω ειναι…πως ενας γιατρος εξηγει βασικα πραγματα για την ιατρικη που ισχυουν χρονια ενω το cdc δεν τα γνωριζει και τα ανακαλυπτει και τα ανακοινώνει μετα.Λεγανε στον κοσμο οτι οσοι εμβολιαστείτε θα βγαλετε τις μασκες για να παει ο κοσμος να εμβολιαστει.Ενω γνωριζανε οτι οποιος εμβολιαστει νοσει και μεταδιδει με το ιδιο ιικο φορτιο στην μυτη και τον λαιμο.Δεν μπορει να μην το γνωριζε το cdc και να το εγραφε ενας γιατρος σε ενα αρθρο 2 μηνες πριν.Ο γιατρος μαλιστα εξηγει και γιατι συμβαινει αυτο και τι ρολο παιζει στο τειχος ανοσιας αυτος ο σημαντικος παραγοντας..Το λεγαμε και το ξαναλεμε…τον Οκτωβρη θα πουν οτι τα εμβολια δεν εχουν αρκετη προστασια εναντι της μεταλλαξης και κινδυνευουν οι εμβολιασμενοι το ιδιο με τους ανεμβολιαστους.Ετσι θα δικαιολογησουν τα νεα lockdown και θα ζητησουν τριτη δοση και μεχρι τοτε δεν θα ισχυουν τα πιστοποιητικα αλλα θα χρειαζονται μασκες και τεστ.Βεβαια τις ευθυνες θα τις ριξουν και στους ανεμβολιαστους για να τυγλωσουν τον κοσμο και να γλιτωσουν οι κυβερνησεις και οι ειδικοι απο τις δικες τους.Και ναι…υπαρχει κοσμος που θα τσιμπήσει.

    2. Συντάκτες της εφημερίδας «Le Monde diplomatique» θύμισαν κάποια λόγια που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της Πανευρωπαϊκής Ιατρικής Συνόδου στη Μάλτα, με χορηγούς τις εταιρείες παραγωγής αντιγριπικών εμβολίων και αντιιικών φαρμάκων, τον Σεπτέμβριο του 2005.

      ● Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τότε «ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ ανακοίνωσε πως δεν γνωρίζουμε το πότε, αλλά αναμένεται να εκδηλωθεί μία πανδημία γρίπης. Λείπει μόνον μια συνθήκη για την πραγματοποίηση αυτού του γεγονότος, ένας ιός ικανός να μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο». Κατά τη διάρκεια εκείνης της Συνόδου έχει καταγραφεί το περίφημο: «Για να πουληθούν τα φάρμακά μας πρέπει να εφεύρουμε αρρώστιες»!

      ● ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 2020

    3. Τον φόβο όμως που σύντομα θα νοιώσουν θα είναι πρωτόγνωρος και την ανάσα αυτού που θα τον φέρνει θα την νοιώσει σαν λεπιδι στο σβέρκο του …σύντομα αυτοί οι ανώμαλοι επιστήμονες θα απολογηθούν στο παγκόσμιο πληθυσμό για τις διαστροφές κάποιων εντολών τους ανίκανων και πνευματικά αναπήρων μισανθρωπων, που θέλησαν να νοιώσουν θεοί αλλά δεν υπολόγισαν την αρχέγονη εντολή του κάθε ζωντανού ον σκεπτόμενου και μη …εξαφανισε αυτό που σε απειλεί πριν αυτό σε εξαφανισει….

      1. “ΛΥΚΕ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ”..ΚΑΠΟΤΕ..”ΚΑΠΟΙΟΣ”..ΕΓΡΑΨΕ-ΕΙΠΕ,ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 “ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ”!!! ΟΙ “ΑΝΘΡΩΠΟΙ” ΚΑΙ ΤΑ “ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ”..ΚΑΤ’ΟΨΙΝ ΟΜΟΙΑ!!! ΣΚΟΠΟΣ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ 1ου,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!! ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ 2ου,ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΤΟ “ΕΡΓΟ” ΤΟΥ 1ου!!!

    Comments are closed.