ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ 58ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ!

    Κοινοποίηση:
    ΚαταγραφήΗ

    Βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη δολοφονία με θύμα έναν 58χρονο άνδρα που έγινε αργά χθες το βράδυ στη Μεταμόρφωση έχουν στα χέρια τους οι αρχές.

    Τις κινήσεις των δραστών έχουν καταγράψει καρέ καρέ κάμερες ασφαλείας, τις οποίες εξετάζει η αστυνομία, σύμφωνα με το Mega.

    Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του είναι παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον κόσμο της νύχτας, με το παρατσούκλι «Κεφάλας» και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών.

    Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε έξω από μία καντίνα στην οδό Ιφιγενείας στη Μεταμόρφωση. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 58χρονος βρισκόταν στο σημείο, όταν ξαφνικά σταμάτησε μπροστά του μια μηχανή στην οποία επέβαιναν δυο άτομα. Ο συνοδηγός έβγαλε όπλο, πυροβόλησε τον 58χρονο τουλάχιστον τρεις φορές και στη συνέχεια η μηχανή ανέπτυξε ταχύτητα και οι δυο δράστες χάθηκαν στα στενά της περιοχής.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, φαίνεται ότι οι τρεις σφαίρες τον βρήκαν στο στήθος και τον λαιμό με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός στη μέση του δρόμου.

    Οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν και δεν πτοήθηκαν από το γεγονός ότι ήταν σε ένα κεντρικό σημείο όπου υπήρχαν πολλοί μάρτυρες και κάμερες ασφαλείας.

    Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό αφού ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

    Την έρευνα για τη δολοφονία έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Γίνεται χαμός στην Κολομβία των Βαλκανίων σχεδόν κάθε μέρα και ένας θάνατος λειτουργεί άψογα το δόγμα του μισελ νόμος και τάξη που μας έλεγε προεκλογικά για να πάρει τις ψήφους των νοικοκυραίων

    2. Ποια Κολομβία και ποιο Μεξικό! Ελλάδα του “Δημοκρατικού Τόξου”…

    3. Νεα Δικτατορια…
      Το θεμα ειναι να κτυπανε οι μπατσοι μονο πολιτες στις πλατειες…
      Ολα τ αλλα στην βωμο της ακροδεξιας

    4. τον φαγαν!!!
      ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑ!!!!
      ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ-ΙΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ!!!!

    5. Έτσα είναι αυτά. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Τελικά η παρανομία δεν είναι καλό επάγγελμα. Το καλύτερο είναι η πολιτική. Σε κλέβουν με τον νόμο. Μαγκιά.

    6. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΖΩΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ!!!!

      1. Νομίζω από τα ποια εύστοχα σχόλια, αγανάκτησης

    Comments are closed.