ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΙ Λ@ΘΡΟΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Webp.net-resizeimage-12-4

    Eπιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι η προσπάθεια παραβίασης των συνόρων μας στις Καστανιές αρχικά και σε όλη την συνοριογραμμή με την Τουρκία απ’ τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, κατευθύνονταν απ’ το καθεστώς του Ταγίπ Ερντογάν, σε συνεργασία με τις ΜΚΟ.

    Όλο αυτό το διάστημα επιβεβαιώνεται καθημερινά κάτι τέτοιο, αφού η τουρκική Στρατοφυλακή, αστυνομία, ακόμα και ο στρατός της γειτονικής χώρας, έχει ενεργό ανάμιξη στην προσπάθεια να “σπάσουν” τα σύνορα. Το ΒΙΝΤΕΟ-ντουκουμέντο επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά κάτι τέτοιο, αφού βλέπετε Στρατοφύλακες να ετκοξεύουν δεκάδες χημικά, δακρυγόνα και καπνογόνα προς την πλευρά των ελληνικών δυνάμεων, οι οποίες όμως κρατούν απαραβίαστα τα σύνορα μας.

    Τα δυο αυτά ΒΙΝΤΕΟ είναι εξαιρετικά αφιερωμένα σε όσους από την Ελλάδα, συνεργάτες άμεσα (κάποιοι έμμισθοι) ή έμμεσα των ΜΚΟ, μιλούν για…δύστυχους πρόσφυγες και οικογένειες με παιδιά, που κακώς οι ελληνικές δυνάμεις δεν τους επιτρέπουν να περάσουν. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για τζιχαντιστές και… πιόνια του Ερντογάν και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του είναι πολλαπλά εκτεθειμένα για τις θέσεις που παίρνουν.

    με πληροφορίες από το evros-news

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Να στείλουμε στον Έβρο μπας και ηρεμήσουν οι Τουρκαλάδες τους εξής Τουρκολάγνους:1)ΓΑΠ να χορέυει ζειμπέκικα 2)Τον Σουβλακοφάγο της Ραφήνας και κουμπάρο του Ερντογάν 3)Όλους τους Ελληναράδες που με κάθε ευκαιρία πάνε διακοπές στην Τουρκία και ακουμπάνε Ελληνικά λεφτά.Ωστε να έχει ζεστό χρήμα ο θεότρελος Σουλτάνος να αγοράζει μαχητικά τάνκς φρεγάτες κτλ.Για να μας πουλάει συνέχεια τσαμπουκά.

    2. Ο αείμνηστος Γέρος τού Μωριά ο μεγάλος στρατηλάτης Θόδωρος Κολοκοτρώνης ξεκίνησε τό
      1821 τόν αγώνα κατά τής παντοδύναμης Οθωμανικής Αυτοκρατορία μέ 400 παλικάρια πού είχαν
      ελληνικό πνεύμα καί ελληνική ψυχή καί έδιωξε τούς τουρκαλάδες από τή χώρα μας.Ο Κούλης ο
      κιοτής δέν είναι είς θέσην νά κυνηγήσει τούς λαθροβάρβαρους από τά ελληνικά σύνορα.Αντιθέτα
      τούς αφίνει ο γουρλομάτης ο ρεζίλης νά επιτίθενται στούς στρατιώτες μας.Δειλία πρό τού εχθρού
      τιμωρείται μέ θάνατο.Αν ζούσε τώρα ο Γέρος τού Μωριά θά σού έκοβε τό κεφάλι άθλιε Νενέκο.
      Γιάννης Λάκων

    3. Επίδομα 800€
      Αυτά είναι από τα 7 φανερά δις που τελικά (εννοείτε) ,πήρε ο Τσιπροτακης. Κερνάει η Μερκελ
      Φυσικά ο θίασος στον Έβρο δίνει ρεσιτάλ και στην ενδοχωρα έρχονται οργανωμένοι εχθροί με πούλμαν και καράβια.(μήπως και αεροπορικος;;)

    4. Ενας ηλεκτροφορος φραχτης χρειαζεται και οποιος ζυγωνει να κανει ηλεκτροσοκ αλλαποιοσ θα βρει το θαρρος να το διαταξει…….

    5. Αποσύρεται άμεσα της πρεσβείες απο την Τουρκία

    6. Καλησπέρα.
      Σε computer με Windows και Google Chrome σε μερικές σελίδες όπως η συγκεκριμένη, τα videos δεν εμφανίζονται. Αν μπορείτε κάνετε κάτι.
      Ευχαριστώ.

    7. Είναι τόσο ζώα που από τον αέρα όλο το ντουμάνι από το χημικό το τρώνε οι ίδιοι. Τουρκαλαδες από κλανιές χορτάσαμε τραβάτε τώρα για καμιά κολώνια με λεμόνι μπας και ξεβρωμισετε.

      1. Δεν είναι τόσο ζώα..
        Επίδομα 800€
        Αυτά είναι από τα 7 φανερά δις που τελικά (εννοείτε) ,πήρε ο Τσιπροτακης. Κερνάει η Μερκελ
        Φυσικά ο θίασος στον Έβρο δίνει ρεσιτάλ και στην ενδοχωρα έρχονται οργανωμένοι εχθροί με πούλμαν και καράβια.(μήπως και αεροπορικος;;)

    8. Τόσα χρονιά ψεματα η δύναμη της τηλεόρασης και η γλώσσα του σώματος επισεις ψεύδονται η θεουσα ο γιατρός τον Γενάρη έλεγε δεν είν’ ανησυχείτικος ο ιος. Λιγο δακρυ χέρια σταυρωμένα αποδεικνύουν νευρικότητα κοίταγμα γυαλιών πάνω από τα μάτια επιθετικοτητα και ας τον βλέπεται άτονο.μαθηματα και φράσεις πατριωτισμού από ποιους από αυτούς που ψηφισανε μνημόνια και σκοτώθηκαν χιλιαδες?φοβουνται μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας και πάρουν την ευθύνη πάνω τους .
      με βαρύ παρελθόν ο σωσίας σας γιατρός από τι λένε πηγές στο ίντερνετ.
      που όταν τελειώσει όλο αυτό θα δούμε ποιος λέει αλήθεια.ιος υπαρχει στην Ελλάδα είμαστε τα καλα σκυλιά των ξένων και ίσως την γλυτώσουμε.
      διασωληνωμενοι υπήρχαν στη ΜΕΘ χρονιά με σοβαρά προβλήματα όλοι από κορονοιο και εγώ άμα έχω προβλήματα και ειμ στα τελευταία Μ στη ΜΕΘ από κορονοιο θα πούνε ..ανίκανοι
      τρομοκρατία παντού το μήνυμα πέρασε αυτα ψηφίσατε .Ιταλία πως θα πολεμήσουμε το σαλβινι που δεν θέλει τους λαθρεποικους με τον ιό..όσοι θέλετε τους λάθρο έρχεται η ώρα ο Μητσοτάκης θα βγάλει και νόμο να τους πάρουμε σπίτια ..άμα πονάνε για τους λαθρεποικους για το που θα κοιμηθούν και θα φάνε
      πάρτε τους σπίτια σας …λινατσες δεν φταίτε εσείς το κάθε αριστερό ανθρωπάκι που γέννησε αυτή η σκατοχωρα φταίει και ψήφιζε ας φάει και αυτό τώρα το σκατό στο στόμα και ας ισιωσει
      Η παγκόσμια νεα τάξη εφάρμοσε το σχέδιό της με τρόπο που κανείς δεν μπορεί να φέρει λογική αντίρρηση ισχυριζόμενη “πανδημία ” και τα νέα μέτρα κυκλοφορίας είναι τόσο σκληρά που ούτε η ΧΟΥΝΤΑ των απριλιανών δεν τόλμησε να εφαρμόσει
      Και αν λέμε οι πολίτες δεν υπακούσουν τόσο θα αυξάνονται τα κρούσματα η λύση είναι 1 ανέκαθεν πεθαίνουμε 300 να διώξουμε τους δοσίλογους και τους 300 η 300 δοσίλογοι θα πεθάνουν άλλους 3 εκατομμύρια Έλληνες μην τους πιστεύετε φτάνει ποια Φτάνει Φτανειιιιι!!!

    9. Σηκώστε ρε και τη σημαία τους στην Ακρόπολη, τι το παιδεύεται το θέμα:

    10. Αφου λοιπόν είναι ολοφάνερο και έχουμε και τα αποδεικτικά στοιχεία, τί κάνουμε σαν χώρα που προσπαθούν με πολεμικές ενέργειες να εισβάλλουν, θα έπρεπε να ενημερώσουμε τη διεθνή κοινότητα και μετά να κάνουμε τα δέοντα, όπως θα έκανε κάθε χώρα που απειλείται η εδαφική της ακεραιότητα, αλλά βέβαια τώρα μόνο ο κορονοιός υπάρχει, και επίσης έχουμε γίνει καταφύγιο και φιλόξενοι των λαθραίων και των τυχοδιωκτών!!!!!!

    11. Δυστυχώς δεν ξέρουμε τι μας περιμένει κ φυσικά όλα τα ΜΜΕ έγραψαν τον Έβρο εκεί που δεν πιάνει μελάνι (μη πω τιποτα αλλο) κ ασχολούνται με έναν ιο που ούτε κ αυτον δεν γνωριζουμε τι ειναι.Πολύ λέρα έχει η ιστορία…

    12. Ο/Η ούτε στα συλλαλητηρια για τις πρέσπες τόσα χημικά λέει:

      ρε μπας και πήραν με μεταγραφή τα μεμέτια το αλiιέκσι, το αλβανοτόσκα και τη γιδοβασίλι; Μήπως τους συντονίζει ο αττικάρχης ματατζής σπύρος τσίρος, αυτός που φώναζε στη Θεσσαλονίκη θα σας γαμήσει ο αλέξης κωλοβούλγαροι; Αλήθεια έγινε εκείνη η ΑΔΕ ή πάπαλα, κούλη;

    Comments are closed.