ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Μ.ΣΑΛΒΙΝΙ: «Η ΚΥΠΡΟΣ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ – ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ»!

    Κοινοποίηση:
    1

    Νέο μήνυμα προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς έστειλε από την Μόσχα, όπου βρίσκεται, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι με ευθεία αναφορά στην Τουρκία και στο Κυπριακό:

    «Επιβάλλουμε κυρώσεις στην Ρωσία για ενδεχόμενες παραβιάσεις σε βάρος της Ουκρανίας και χρηματοδοτούμε, τρέχουμε από πίσω και προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ξένη χώρα (σ.σ.: η Τουρκία) η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή μία από τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε. (σ.σ.: Κύπρος). Πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο».

    «Ας μην διανοηθούν να μας στείλουν επιτρόπους, τρόικες και μικρούς και μεγάλους ιδιοκτήτες οι Βρυξέλλες», τόνισε ο Σαλβίνι, ο οποίος δήλωσε βέβαιος ότι ο ιταλικός δημόσιος προϋπολογισμός θα εγκριθεί και από το ιταλικό κοινοβούλιο και θα τεθεί σε εφαρμογή.
    Σε ότι αφορά τις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, τις χαρακτήρισε «οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική παραφροσύνη».

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Κάποιες χώρες επιλέγουν ηγέτες και κάποιοι γεννημένοι δούλοι ψηφίζουν Τζεΐσον Αντιγόνη Ζακ και Καρανίκες.

    2. Το χειμωνα θα χιονισει,κι ο Σαλβινι θα μαμησει!Forza Matteo!

    3. Μόλις εγκριθεί ο προϋπολογισμός του Salvini και της παρέας του, τότε θα συζητήσουμε πολλά

    4. Αυτή η καραμέλα όποιος υποστηρίζει την Πατρίδα του σωστά είναι φασιστομουτρο ενώ όποιος πουλάει τα πάντα στη χώρα του δημοκράτης και προοδευτικός θα σταματήσει ποτέ;;;
      Οι Ήρωες του 1821 τί ήτανε μωρέ ε;;;;
      ΕΛΕΟΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ.

    5. Μαράκι η όπως αλλιώς σε λένε άντε να τρολάρεις πουθενά αλλού Να βγάλεις και κανα φράγκο , Εκτός αν ήδη βγάζεις εκτελώντας κάποια Πληρωμένη αποστολή Για το site Του στέφανο Χίου. Παρόλες τις αρλούμπες που γραφεις Καταλαβαίνω ότι εκτός από άλλη μια χρήσιμη ηλίθια Για το σύστημα, Είσαι ι βαλτή αυτό το σύστημα. Όποτε ουστ από δω, Το κουβαδάκι σου και σ’ άλλη παραλία Ψευτουμανηστρια.

      1. Γιατί;Επειδή λέει αυτά που οι δικοί μας δεν τολμούν και δεν μπορούν να σκεφτούν;

        1. Καλε εσυ περιμένεις να παει αυτος μπροστα την ιταλια με τους πεινασμένους Ρώσους? ας γελάσω αχαχαχα

          1. ενω εσυ εισαι χορτατη που εχεις στο σβερκο σου τους αμερικανογερμανοεβραιους πρεπει να παιρνεις σοδα μην βαρυστομαχιασεις γιατι σε προσεχουν πολυ αυτοι η αυτοι που σε πουλησαν σε αυτους

          2. Αυτός κάτι παραπάνω θα ξέρει από εσένα και από εμένα.Αλλά δεν είναι το θέμα τι θα κάνει με τους πεινασμένους Ρώσους.Το θέμα είναι γιατί τον λες φασιστόμουτρο;Πες μας γιατί λοιπόν.

      2. εσυ εισαι φασιστομουτρο οχι αυτος αυτος τα εχει βαρια οχι σαν τους δικους μας ρομπες ροζ.ασε μας κυρα μου αντε στην μπουγαδα σου

        1. 2018 εχουμε υπάρχουν και πλυντήρια βλάκα ….αλλα εσυ σαν φασίστας εισαι ανθρωπος των σπηλαίων!!!

          1. Και το 2018 μπουγάδα λέγεται και ας την κάνουν τα πλυντήρια.

    6. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΧΙ ΛΑΧΑΝΑΚΙ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!!!

    7. ΠΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΛΒΙΝΙ , ΕΤΣΙ ΑΚΡΥΒΩΣ ΕΙΝΑΙ .ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΝ Κ@ΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ . ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΛΒΙΝΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ .

    Comments are closed.