ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΤΙΝΤΙΕ ΡΑΟΥΛ: “ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ – ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ”(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΝΤΙΝΤΙΕ ΡΑΟΥΛ

    Την ώρα που η εκκλησία ανέλαβε το ρόλο του σπόνσορα της Pfizer αν είναι με το αζημείωτο αυτή το ξέρει ο επιφανής καθηγητής Λοιμωξιολογίας Didier Raoult ξεκαθαρίζει τη κατάσταση σε σχέση με την παράνοια του εν εκκλησίας ευλογείτε τα εμβόλια :

    “υπάρχει μια δραματοποίηση σε σχέση με τα εμβόλια…υπάρχει μια τάση εμπεδωμένη από τύπο και πολιτικούς που καθιστά αυτά τα διακυβεύματα-εγχειρήματα σχεδόν θρησκευτικά. Αυτοί είναι άρρωστοι.. Δεν μπορούμε να προσευχόμαστε στο εμβόλιο σαν να είναι Θεός. Το εμβόλιο είναι ένα εργαλείο με αβαντάζ και μειονεκτήματα η όλη κατάσταση θυμίζει παγκόσμιο πόλεμο”

    Ο καθηγητής ελλείψει άλλου ορθοτομεί το λόγο της αληθείας και κατηγορεί για υγιεινίστικο σεκταρισμό την όλη αντιμετώπιση του θέματος την ώρα που η εκκλησία υπερθεματίζει..

    Τους κατηγορεί ευθέως για αιρετικίζοντες για νεοπαγανισμό νεοειδωλολατρείας για νοσηρό φετιχισμό..Eίναι σοβαρό ένας γιατρός του βεληνεκούς του Ραούλ να τους χαρακτηρίζει άρρωστους με την έννοια του νοσηρού….

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ…. ΘΑΒΕΙ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΝΟΤΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ Η MERKELUNA AGGELINA ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ…. ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ… ΠΘΕΖΕΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΠΑΤΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΝΣ ΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ KOULIS GIABOL COMANTATE… ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΈΧΕΙ ΙΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…. Ο ΣΑΤΑΝΑΣ Θ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ… ΗΔΗ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ….

    2. ΣΩΣΤΟ! ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΣΜΟ.

    3. που ταζε λαγους με πετραχηλια με ενα παλιο φαρμακο και αποδειχτηκε μουφα

    4. ΑΙΡΕΤΙΚΙΣΜΟΣ..ΠΟΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ?? ΝΕΟ-ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ?? ΝΕΟ-ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ?? ΠΑΙΔΙΑ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ “ΜΑ ΚΕΛΕΙΟ”,ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,ΜΙΛΗΣΕ-ΕΝΝΟΕΙ, ΓΙΑ ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ-ΙΑΤΡΙΚΗΣ.. ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΟΥ “ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ”,”ΤΩΝ ΠΟΛΥΘΕ’Ι’ΣΤΙΚΩΝ ΘΕΩΝ” Η’ ΤΗΣ “ΦΥΣΕΩΣ-ΚΟΣΜΟΥ”!!! ΜΗΝ,ΤΟΝ..ΤΟΝ”ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ”!!! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ, ΟΡΟΥΣ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ,ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΛΕΟΣ… Υ..Γ. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, Δ Ε Ν ΕΡΜΗΝΕΥΕΥΕΙ!!! ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ!!!

    Comments are closed.