ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ: “ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΑΛΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΥΝ 245 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ ΛΟΓΩ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!”

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΟ

    “… Η αδερφή μου νοσηλεύτρια εξουσιοδοτημένη στο νοσοκομείο Baylor στο Dallas, λέει ότι είχε τις τελευταίες 2 εβδομάδες 83 παιδιά από 14 -19 ετών που πάσχουν από μυοκαρδίτιδα λόγω εμβολίου και ότι οι γιατροί ήταν σοκαρισμένοι.2 άλλα νοσοκομεία στο Texas έχουν συνολικά 162 παιδιά με μυοκραδίτιδα.”Σύνολο αμέσως αμέσως 245 παιδιά σε 3 μόνο νοσοκομεία…Kανονική επιδημία εμβολιακής μυοκαρδίτιδας.

    Το ζήτημα είναι το νο 1 πολιτικό ζήτημα παγκοσμίως ξεφεύγει από τα στενά όρια της ιατρικής μην περιμένουμε να μας πουν από το δελτίο των 8 την αλήθεια. Είναι θέμα απόρρητο και διαβαθμισμένο επτασφράγιστο..Κι όμως βγαίνει γιατρός Ελληνοαμερικάνος ( Γιώργος Σταυρίδης;) από την Αμερική στο star αν δεν απατώμαι προχθές που πληρώνεται με ζεστό δολάριο μιλάμε για κανονικό υγειονομικό πρακτοριλίκι και απαιτεί να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στα ελληνόπουλα στους μαθητές στα παιδιά που πάνε σχολεία και στους εκπαιδευτικούς. Εριστικότατος είπε: μην τους φοβάστε προχωρείστε δεν θ΄ανοίξει ρουθούνι έτσι έλεγαν και με το self test και δεν άνοιξε ρουθούνι βγήκαν 5 γραφικοί στο Σύνταγμα.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. αυτοί που παθαίνουν κάτι από τα εμβόλια λένε ότι το προτιμάνε από το να πεθάνουν βασανιστικά από τον κοροϊδοϊό…………………………………………………….

    2. μονο το εμβολιο της γριπης φτανει και περισευει το ιδιο πραμα ειναι αλα αυτο το πραμα που το λενε εμβολιο σε 6 μηνες εγω ξερω εμβολιο δεν γινετε εκτος αν ειμαστε 500 χρονια μπροστα και εχασα επισοδεια .

    3. θρομβοση επαθε και ενας γνωστος μου ευτηχως με την πρωτη δοση και το σταματησε αλιως θα τον εδιωχναν απο την δουλεια του λεει .

    4. εδω πεθαναν καμια 50 αρια ατομα ταχα απο καρδια ολοι και ολοι εμβολιαστηκαν τυχαιο ; δεν ξερω λεω σαν χαζος που ειμαι λεω την αποψη μου σε 10.000 κατοικους ολο αυτο μονο .

    5. εδω πεθαναν καμια 50 αρια ατομα ταχα απο καρδια ολοι και ολοι εμβολιαστηκαν τυχαιο ; δεν ξερω λεω σαν χαζος που ειμαι λεω την αποψη μου σε 10.000 κατοικους ολο αυτο μονο θελουν και 3 δοση .

    6. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Ιουνίου ’21 πέθαναν 1500 άτομα περισσότερα από πέρυσι, ηλικίας 80+(78% εμβολιασμένοι!!!).
      Οι θάνατοι από τον ιό για την ίδια περίοδο ήταν 200.
      Οι άλλοι 1300 από τι πέθαναν;
      33% αύξηση θανάτων σε περίοδο ύφεσης του ιού είχαμε.
      Ο εμβολιασμένος Χαρδαλιάς έπαθε ισχαιμικό επεισόδιο, δηλαδή ΘΡΟΜΒΟΣΗ.

    7. Δειτε τωρα αυτο…..26/2/2020 ανακοινωθηκε επισημα το πρωτο κρουσμα κορονοιου στην Ελλαδα απο τον Τσιορδα.Την ιδια ημερα, αναρτηθηκε στο diavgeia, εγγραφο που εγκρινει εργο υψους 150.000 ευρω συν 42.000 ευρω απο την roche στον Τσιορδα. Συνολο 192.000 ευρω. 26/2/2020 με Αρ.Πρωτ:1629/4-11-19 .Αν θελετε να το δειτε ,αναζητηστε το στο diavgeia με τον αριθμο ΑΔΑ ΩΦΧ54690ΩΔ-1ΕΗ.Και δεν ειναι τα μονα και δεν ειναι ο μονος.Ο καθηγητης Μαγιορκινης …..εχει παρει 500.000 ευρω απο τον ΕΟΔΥ για ερευνα στης 20/5/2020 με Αρ.Πρωτ. 16355/2020 .Αν θελετε να το δειτε αναζητηστε το στο diavgeia με αριθμο ΑΔΑ Ψ0ΡΞ46ΨΖ2Ν-ΩΦΓ .Και δεν ειναι τα μονα.

    8. Ο Καπραβελος είπε ψέματα στις -15 Αυγούστου 2021- οτι είχαμε τον ΠΡΩΤΟ θάνατο πλήρως εμβολιασμένου αφού ο ΕΟΔΥ έχει δώσει στοιχεία πως μέχρι τις -26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021- οι θάνατοι πλήρως εμβολιασμένων ανθρώπων ήταν 182.Αυτο θα το ΔΕΙΤΕ στην σελιδα του ΕΟΔΥ στο FB σε αναρτηση που εχει γινει στης 30 ΙΟΥΛΙΟΥ. …….Τίθενται λοιπόν τα εξής ερωτήματα:Γιατί κάποιος που βγαίνει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στα κανάλια δίνει ψευδή στοιχεία όσον αφορά τους θανάτους πλήρως εμβολιασμένων;Τι εξυπηρετεί αυτό;Μπορεί κάποιος που δίνει ψευδή στοιχεία να θεωρείται αξιόπιστος; Είναι αυτό το πρώτο ψέμα που είπε;

    9. Ο Μαγιορκινης εχει παρει πανω απο 500.000 ευρω για το πανεπιστημιο του,απο τον εοδυ.Και δεν ειναι τα μονα και δεν ειναι ο μονος.Το εγραφο υπαρχει στο διαυγεια με αρ.πρωτοκολου 16355/2020 και ημερομηνια 20/05/2020.Αν δώσετε στα κριτήρια αναζήτησης τον ΑΔΑ με αριθμό Ψ0ΡΞ46ΨΖ2Ν-ΩΦΓ (το δευτερο ψηφίο έιναι το μηδεν όσοι δεν το κάνουν copy-paste) θα εμφανίσει το έγγραφο.

    10. η ακιδα ειναι ο ωοσογονος παραγοντας , γιατι να βαλεισ τα κυτταρα σου να την παραγουν και στην ουσια να σε δηλητηριαζουν. ειναι παραλογο και μονο ενασ ηλιθιος θα το εκανε αυτο. απο τη μια αυτοδηλητηριαζεσαι και απο την αλλη το ανοσοποιητικο σου προσπαθει να καταστρεψει το δηλητηριο που εσει ο ιδιος παραγεισ . καταναλωνοντας πορους που θα χρησιμοποιουσε το σωμα σου αλλου.

    11. κ. οι εγχοριοι μπουκομενοι εγκληματίοι ειδικοί του κλου ΠΙΈΖΟΥΝ, ΕΚΒΙΆΖΟΥΝ ΦΩΝΆΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΥΠΗΜΑ ΠΑΙΔΙΏΝ. κάτι….. τανες…. κ. κάτι μογγολοφατσες ψυχιατρειο κ. κάτι μου ΛΕΡΕΣ κ.σαπιλες.ΛΕΡΕΣ ΧΟΛΕΡΕΣ…….. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΩΤΊΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ……… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΆΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ τους.

    12. να τα χαιρονται οι γονεις τους που τα εμβολιασαν.

    13. Καλά για ποιο λόγο να πάει ένα παιδί να εμβολιαστεί?

      1. και καλα για να μην μεταδωσει τον ιο σε αλλους. παλιοκουφαλες. σε ολα εχουν μια απαντηση.

    Comments are closed.