ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ! ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ! ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    evaggelismos-1

    Τα ασθενοφόρα καταφτάνουν το ένα μετά το άλλο και είναι τόσα πολλά, που πραγματικά είναι το μόνο πράγμα που βλέπει κάποιος από την είσοδο του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός“…

    Είναι η εικόνα από μία εφημερία του νοσοκομείου στη σκληρή εποχή του κορονοϊού. Είναι η εικόνα που δημοσιεύτηκε το βράδυ της Κυριακής 21/3…

    Συγκεκριμένα, την εικόνα ανέβασε μία γιατρός του νοσοκομείου στο Facebook και είναι ενδεικτική της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στα νοσοκομεία λόγω του κορονοϊού.

     

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, την Κυριακή οι διασωληνωμένοι ήταν 674, αριθμός που αποτελεί νέο αρνητικό ρεκόρ. Με τα νοσοκομεία να ασφυκτιούν, με εικόνες όπως αυτή, το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση αναμένεται να προχωρήσει σε επιστράτευση ιατρών, σε μια προσπάθεια να ομαλοποιηθεί -όσο είναι δυνατόν- η κατάσταση στο ΕΣΥ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ΡΕ ΠΕΤΑΧΤΑΙ ΤΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΕΞΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΔΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΕΨΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΙΞΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ……ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ Η ΜΗΠΟΣ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ……

    2. Τα ασθενοφόρα δεν παρκάρουν στον χώρο του νοσοκομείου.Παραδίδουν τον ασθενή ,τακτοποιείται πίσω η καμπίνα και αναχωρούν για τους τομείς τους ή λαμβάνουν νέο σήμα για περιστατικό.
      Αν δοθούν κάποια σχόλια εδώ μέσανα τα εξετάσει ψυχίατρος θα ντυθούν πολλοί με ζουρλομανδύα.
      Δεν είναι θέμα ψεκασμού πια αλλά μεγάλης βλάβης στο μυαλό.

    3. Στίς ημέρες εφημερίας και όχι μόνον τα ασθενοφόρα παρκάρουν στήν οδό Υψηλαντου 45 μεταξύ Ευαγγελισμου καί του Πάρκου Ευαγγελισμού, έν αναμονή οδηγιών καί γιά ξεκούραση τών πληρωμάτων καί γιά κανένα καφεδακι.

    4. ΜΑΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ…ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ/ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 8 ΑΠΤΟΥΣ 9 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 21 ΜΕΡΕΣ…ΑΠΟ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ!ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΟΙΟΣ!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΓΙΑΤΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ…ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!

    5. Δεν είναι στο πάρκινγκ τα ασθενοφόρα. Βρίσκονται ακριβώς έξω από τα Επείγοντα και μεταφέρουν (ή έχουν ήδη μεταφέρει) περιστατικά ασθενών. Αυτή η εικόνα υπάρχει σχεδόν σε όλες τις γενικές εφημερίες.

      1. ονομάζεται σταθμός εκαβ. Εκεί σταθμεύουν μέχρι να κληθούν. Το ΕΚΑΒ διασπείρει τα ασθενοφόρα σε ειδικούς χώρους στάθμευσης/ανεφοδιασμού στο προαύλιο κεντρικών νοσοκομείων. Αφενός οι περισσότεροι ασθενείς covid δεν προσέρχονται με ασθενοφόρο, δεν είναι τροχαία. Αφετέρου ενδέχεται να τα αράδιασαν για φωτογράφηση ή για να παραλάβουν ασθενείς για νοσοκομεία non-covid για να αποσυμφορηθεί ο Ευαγγελισμός

    6. επικοινωνιακό αλά μπέργκαμο για καλύτερη πλύση!!!!!

    7. Πως και δεν κάλεσαν σε απολογία την καλή μας την … γιατρίνα;

    8. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Αυτό γίνετε χρόνια τώρα σε ολες τις ευημεριες τα ασθενοφόρα αράζουν στα νοσοκομεία και τα πληρώματα κάνουν πως δουλεύουν

    9. έχουν αράξει τα ασθενοφόρα, ξύνονται και περιμένουν να μοιραστούν τα 29.000 από τον επόμενο που θα σκοτώσουν με διασωλήνωση, αρκετά με την κοροϊδία της Μεγάλης Επανεκκίνησης

    10. Αν υπάρχει υπερ – προσέλευση αυτή δημιουργήτε από τον τρόμο που πουλάνε οι δημοσιογράφοι.
      Όποιος έχει πυρετό, λόγω Covid, πιστεύει ότι θα πεθάνει (φαινόμενο placebo) και τρέχει στο Νοσοκομείο…..Θα έκαναν το ίδιο αν είχαν πυρετό λόγω γρίπης;

    11. Αν υπάρχει υπερ-προσέλευση αυτή δημιουργήτε από τον τρόμο που πουλάνε οι δημοσιογράφοι. Όποιος έχει απλό πυρετό, λόγω Covid, νοιώθει ότι πεθαίνει (φαινόμενο placebo) και πάει στο νοσοκομείο….. Θα έκαναν το ίδιο εάν είχαν γρίπη;

    12. ελατε βρε παιδια εγω που ειμαι μια ζωη στα νοσοκομεια,παντα ετσι ηταν.ρατζα στους διαδρομους κι να παρακαλουν στην τβ για ενα κρεβατι,μεσω δημοσιογραφων.οσο για τα κρουσματα ας σταματουσαν τις δεκαδες συγκεντρωσεις την ημερα των αριστερων για τον κουφοντινα κ τους λαθρομεταναστες.κ για την απαγορευση απο νομο σε νομο,ντυνεσαι λαθρο,κ κυκλοφορεις παντου.δειτε τι περναει απο εβρο κ διασκορπιζεται σ ολη την ελλαδα.ανενοχλητοι.

    13. τα ασθενοφόρα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα δεν είναι ταξί να κόβουν βόλτες μήπως πάρουν κανέναν πελάτι…..
      εκεί είναι το πάρκινκ των ασθενοφόρων. Τα νοσοκομεία πάντα θα είναι γεμάτα και οι ΜΕΘ το ίδιο. Φοβάμαι τώρα ότι με τον κλαρινοιο άνθρωποι που χρειάζονται ΜΕΘ λόγο χειρουργίων ή άλλω παθήσεων να μένουν εκτός ΜΕΘ και να πεθαίνουν στα αζήτητα λόγο κοροναιό.

    14. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΗ , 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ , ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ , ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΘΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ & ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ ΤΟΥ , ΝΤΡΟΠΗ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΦΤΙΛΥΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ , ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΑ , ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ !!

    15. Σίγουρα δεν έχει πάει κανένας σας σε γενική εφημερία

      τα ασθενοφόρα όταν μεταφέρουν τον ασθενή παραμένουν στο πάρκινγκ του νοσοκομείου περιμένοντας τη νέα εντολή δεν κόβουν βόλτες μέσα στο δρόμο

      δεν βλέπετε ότι όλα είναι στο πάρκινγκ

      πού γίνεται ο χαμός με αραχτα τα ασθενοφόρα στο πάρκινγκ του Ευαγγελισμού;

      ξυπνάτε παίζουν με τη λογική μας

    16. Καταρχην που ξερουν οτι ολα αυτα τα νοσοκομειακα ειναι για κορονοιο και οχι για τροχαια, εγκεφαλικα κλπ; δευτερον χρονια βλεπουμε ραντζα στα νοσοκομεια τωρα θυμηθηκαν τα χαλια του συστηματος υγειας; και τριτον αφου υποτιθεται ειναι τοσο τραγικη η κατασταση γιατι μας δουλευουν και μιλανε για αποσυμπιεσεις και αλλες αηδιες. Χτες εγινε συλλαλητηριο εκατονταδων πακιστανων χωρις μασκες και το κρυψανε και σημερα θα μας λενε οι τσιοδροχαρδαλιαδες για κρισιμη ρβδομαδα και να μην επισκεφτουμε τον ξαδερφο μας για να μην κολλησουμε κορονοιο. Ρε ουστ που λετε οτι σας συμφερει. Ποιος να σας πιστεψει με τοσα ψεματα που εχετε πει. Ανοιξτε τα ολα αφου αφηνετε τους πακιστανους να διαδηλωνουν στο κεντρο.

    17. αυτό είναι ο σταθμός ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό. Ο λογαριασμός είναι κουλοτρολλ… Όξω γκαιμπελάκια του κερατά

    18. Τα μονοκλωνικα αντισώματα όμως επιμένει η κυβέρνηση να μην τα φέρνει…τα περισσότερα κράτη τα χρησιμοποιούν για να ξεμπλοκαρουν την κατάσταση και επίσης έχουν άδεια από τον ΕΜΑ. Επίτηδες πουλάνε θάνατο για να πάρουν μίζες από εμβόλια.

    19. Η αρθρόα προσέλευση στά Νοσοκομεία γιά ψύλλου πηδημα καί η επιβάρυνση τού ιατρικού προσωπικού θα είχε λυθεί σέ μεγάλο βαθμό εάν είχε καθιερωθεί ο θεσμός τού οικογενειακου ιατρού , τού Γενικού Παθολόγου ( General Practioner ) στούς οποίους θά ειχε εγγραφεί τό σύνολο τών πολιτών ανα περιφέρεια στήν Επικράτεια . Προσέλευση στά Νοσοκομεία θά επιτρέπετο μόνον γιά πραγματικά Επείγοντα περιστατικά ή γιά ειδικές εξετάσεις πού μόνον ο Οικογενειακός Ιατρός θά είχε τήν δυνατότητα νά συνταγογράφησει. Εαν αυτό είχε επί τέλους γίνει εδώ καί δεκαετίες η παρούσα κατάσταση τής Πανδημίας δεν θά είχε επιβαρύνει τά Νοσοκομεία μέ περιττό φόρτο.

    20. Ειδικά αυτή τήν Κυριακή πράγματι τά περιστατικά ήταν αυξημένα . Κατοικώ πλάι στό Νοσοκομείο καί επιβεβαιώνω τό ρεπορταζ. Θά ήθελα όμως να τονίσω ότι ο συνωστισμος στά Επείγοντα επιδεινώνεται, ιδιαίτερα αυτή τήν περίοδο γιατί μέ τήν υπολειτουργια τών εξωτερικών ιατρείων καί τήν δυσκολία κλεισίματος ραντεβου γιά εξετάσεις, ένας μεγάλος αριθμός πολιτών έρχονται δήθεν ώς Επείγοντα περιστατικά, γιά νά αποφύγουν τίς αναμονες γιά ραντεβού. Αυτό δέν είναι νέο φαινόμενο. Συμβαίνει πάντα.

    Comments are closed.