ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 34 ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ – ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ…

    Κοινοποίηση:
    ηρτβφν

    Ένα σατανικό κόλπο, ένα καλά οργανωμένο, στρατηγικό, σχέδιο χρησιμοποίησε η εγκληματική οργάνωση των αστυνομικών που ελληνοποιούσε σκληρούς Αλβανούς δολοφόνους και κακοποιούς, για να μην γίνουν αντιληπτοί από το Εσωτερικών Υποθέσεων στη δεύτερη φάση “λειτουργίας” της.

    Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης του κυκλώματος, μπορείτε να διαβάσετε στο σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ που θα βρείτε στα περίπτερα και τα σούπερ μάρκετ.

    exofillo2-12

    Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθορας των τελευταίων ετών. Η συμμορία δρούσε από το 2016 και εντοπίστηκε και εξαρθρώθηκε ξανά από τους “αδιάφθορους” της ΕΛ.ΑΣ το 2018. Τότε, σταμάτησαν, αναγκαστικά, τη δράση τους καθώς οι τέσσερις αστυνομικοί που “εργάζονταν” για λογαριασμό της συμμορίας μοιράζοντας έναντι αμοιβής ταυτότητες και διαβατήρια με πλαστά στοιχεία, κατηγορήθηκαν και απομακρύνθηκαν από τις υπηρεσίες τους.

    Υπηρετούσαν στα τμήματα ασφαλείας και διαβατηρίων στο Παγκράτι και την Αγ. Παρασκευή. Και ακριβώς αυτό ήταν το μεγάλο λάθος που έκανε τότε η συμμορία. Είχε επικεντρώσει τη δράση της μόνο σε δύο τμήματα, έχοντας ως συνεργάτες επίορκους αστυνομικούς τους.
    Ο μεγάλος όγκος ταυτοτήτων και διαβατηρίων που εκδίδονταν από Παγκράτι και Αγ.Παρασκευη, κίνησαν όμως τις υποψίες. Σε μια αντιπαραβολή στοιχείων που είχε γίνει διαπιστώθηκαν παρατυπίες κι έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι.

    Το κόλπο της δεύτερης φάσης της συμμορίας

    Η εγκληματική οργάνωση ξεκίνησε να δραστηριοποιείται ξανά πριν από περίπου έναν χρόνο. Έχοντας μάθει όμως από τα λάθη τους, οι εγκέφαλοι της συμμορίας σκέφτηκαν έναν τρόπο για να ξεφύγουν από τον νόμο και να συνεχίζουν να εισπράττουν εκατομμύρια Ευρώ από σκληρούς κακοποιούς τους οποίους “καθάριζαν” από το βεβαρημένο τους ποινικό μητρώο, δίνοντας ταυτότητες με “καθαρά” πλέον στοιχεία. Η οργάνωση “ανοίχτηκε” σε πολλά περισσότερα τμήματα ασφαλείας και διαβατηρίων, έτσι ώστε να μην μαζεύονται πολλά έγγραφα ταυτοτήτων και διαβατήριων σε μόνο ένα η δυο τμήματα, όπως γινόταν παλαιότερα. Μεταξύ αυτών, τα Τμήματα σε Ασπρόπυργο, Νέα Λιόσια, Ελευσίνα, Ομόνοια, Γλυφάδα και ποιος ξέρει και πού αλλού, καθώς το Εσωτερικών Υποθέσεων εκτιμά ότι εμπλέκονται αστυνομικοί από πολλά περισσότερα τμήματα και ίσως όχι μόνο στην Αττική.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Οι συγκεκριμένοι δεν ξέρανε ότι δικαίωμα στις μπίζνες έχουν μονο οι 301 κ οι περιγυροι τους?
      Όσο για τους αδιάφθορους κατώτερους σε βαθμό είναι μεγάλα κορόιδα κ κοιμούνται όρθιοι γιατί οι εκαστοτε ηγήτορες τους παίζουν κρυφή μπάλα κάτω από τα τραπέζια.

    2. Οι συγκεκριμένοι δεν ξέρανε ότι δικαίωμα στις μπίζνες έχουν μονο οι 301 κ οι περιγυροι τους?

    3. Ο/Η Το έγκλημα της διαφθοράς των συναδέλφων τους είναι ισάξιο με την διακίνηση των ναρκωτικών! λέει:

      Διέφθειραν και άλλους αστυνομικούς και μοίρασαν τη δουλειά σε πολλά τμήματα για να μην εντοπιστούν!

    4. Πάντως τρελό καθαρόαιμο η αρχιφύλακας…

    5. Αλλοι αστυνομικοι τραβανε κουπι καθημερινα να πιασουν κλεφτες λωποδυτες, απατεωνες και αλλοι απο το συναφι τους το παιζουν ωραιοι και ωραιες γινονται εκατομμυριουχοι με τις λαμογιες.Ανεκαθεν ισχυε αυτο

    6. Στέφανε, βγαλε ονόματα στη φόρα, καθώς και τους ανωτέρους και τα πολιτικά πρόσωπα που τους κάλυπταν διότι σίγουρα είχανε “πλάτες”.
      Στο όνομα του αειμνηστου συναδέλφου Καραιβαζ που ακόμη δεν πιάσανε κανέναν, ο κόσμος διψάει για ονοματα, θέση και διασυνδεσεις.
      Μπράβο στους Αδιάφθορους που είναι η μοναδικη μας ελπιδα στον αγωνα της διαφανειας.

    7. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Ρε παιδιά είναι γνωστό πως τα ναρκωτικά τα διακινούν με τα περιπολικά γιατί νομίζετε πηραν τα Ναβαρα αν σκεφτείς ότι κάθε μέρα θέλει γύρο στο 5 τόνους εμπόρευμα αυτά μόνο η αστυνομία μπορεί να τα διακινησει

    8. Εκτελεστικό απόσπασμα για όλα τα καθηκια.

    9. Άλλοι τον τρώνε στα τμήματα με συνεχή περιστατικά, εγκληματίες, μαφιόζους, πρεζόνια και ότι θες και άλλοι βολεύονται σε πρεσβείες, σε βουλή, σε φύλαξη και σε ένα σωρό αλεπότρυπες και μεταθέσεις και περνάνε φίνα με καλές γνωριμίες, προοπτικές και χρήματα, οπότε γίνονται και τα κονέ για βρωμοδουλειές με πολιτικούς και δικηγόρους. Το ίδιο και σε μεγάλο μέρος του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής. Καλά για Στρατό ασχολίαστο, οι μισοί είναι ρεμάλι@ και οι περισσότεροι ανώτατοι αξιωματικοί καλοπληρωμένοι καριερίστες κομμάτων και γλύφτες.

    10. Ακούγεται για κάτι Van που πάνε το “πράγμα” στο Μενίδι με συνοδεία..!!Το έχει ψάξει κανείς??

    11. Και τι θα κάνει η δικαιωσυνη; Μήπως θα βγάλει όλη την ΕΛ.ΑΣ εγκληματική οργάνωση;

    12. Ο μέγας ηγέτης μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυνηγάει γριούλες με τη σύριγγα κλέβοντας τους ταυτόχρονα και τα έξοδα κηδείας που έχουν μαζέψει, ενώ το κράτος ζέχνει.

    Comments are closed.