ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ – «ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΚΡΗ – ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ» – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΤΑ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 15 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΒΙΝΤΕΟ (ΠΡΟΣΟΧΗ-ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    austria1

    Η ασύλληπτη τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη από ένοπλους τζιχαντιστές έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αυστρίας επτά είναι οι νεκροί και 15 οι τραυματίες.

    Τρομοκρατημένοι είναι και οι Έλληνες στην αυστριακή πρωτεύουσα. Ο Βασίλης Καραγιαννίδης, κάτοικος της Βιέννης, δήλωσε πως η τρομοκρατική επίθεση συνέβη πολύ κοντά στην ελληνική εκκλησία και κοντά στη συναγωγή, την ώρα που ήταν στον δρόμο για το σπίτι του.

    Ο ίδιος είναι πλέον σε ασφαλές σημείο, ωστόσο φίλοι του, όπως λέει, βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε εστιατόριο, πολύ κοντά στο σημείο όπου γίνονται οι ανταλλαγές πυρών. Ο κ. Καραγιαννίδης αναφέρει πως οι φίλοι του είναι στον πάνω όροφο του εστιατορίου στο οποίο βρίσκονται «κλειδωμένοι», ενώ αστυνομικοί με αυτόματα όπλα τους προστατεύουν.

    «Δεν τους αφήνουν να βγουν γιατί είναι σχετικά κοντά και δεν βρήκαν ακόμα τους δράστες», αναφέρει ο ίδιος.

    Σύμφωνα με τον κ. Καραγιαννίδη, «πριν από λίγο ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν τραυματίες και νεκροί και πως ίσως υπάρχει και περίπτωση ομηρίας σε εξέλιξη. Οι εντολές είναι ”μείνετε όπου βρίσκεστε και μη βγαίνετε έξω” και αυτοί που είναι πάρα πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης τούς έβαλαν στον 1ο όροφο του εστιατορίου, ενώ έξω υπάρχουν ελεύθεροι σκοπευτές και πολλοί αστυνομικοί».

    Ελληνίδα φοιτήτρια: «Συνάδελφοί μου έμειναν εγκλωβισμένοι στη δουλειά»

    Η Μιράντα Αποστολάκου, Ελληνίδα φοιτήτρια που ζει και εργάζεται στη Βιέννη, μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε.

    Στα λόγια της αποτυπώνεται η τραγωδία που επικράτησε στην αυστριακή πρωτεύουσα: «Την ώρα που γυρνούσα από τη δουλειά, θα μπορούσα και εγώ ακόμα να είμαι στους νεκρούς ή στους τραυματίες καθώς βρισκόμουν πολύ κοντά στα σημεία όπου σημειώθηκαν οι επιθέσεις. Ήμουν συνέχεια σε επικοινωνία με κοντινά μου πρόσωπα. Ακόμα και την ώρα που περπατούσα στο δρόμο, με κατεύθυνση για το σπίτι. Οι συνάδελφοί μου είναι πολύ αναστατωμένοι ακόμα. Η μετακίνησή τους κανονίστηκε να γίνει με ιδιωτικά ταξί».

    Η βασική επίθεση σημειώθηκε στην πλατεία Schwedenplatz και στους δρόμους που την περιβάλλουν, άλλες δύο στο Stadtpark σε κτίριο τράπεζας, δύο ακόμη σε ξενοδοχείο κοντά στην τράπεζα και μία σε εστιατόριο στον πολυσύχναστο δρόμο Mariahilferstrasse. Στα σημεία όπου φέρεται να χτύπησαν οι δράστες εκδηλώθηκε το μίσος και ο φανατισμός έναντι του δυτικού τρόπου σκέψης και ζωής.

    «Είχα την τύχη να φύγω με άλλους συναδέλφους μου», δηλώνει η Μιράντα η οποία επισημαίνει ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί στο Schwedenplatz.

    «Ο στρατός βρίσκεται στους δρόμους. Συνάδελφοί μου έμειναν στη δουλειά, δεν ξέρουν πώς να φύγουν, όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι φίλοι μου που εγκλωβίστηκαν σε εστιατόρια», ορισμένες ακόμη φράσεις από τη νεαρή γυναίκα που παραμένει μουδιασμένη μετά το τρομοκρατικό χτύπημα.

    «Οι τραυματίες είναι πολλοί, νεκρός έχει πέσει ένας πολίτης, όπως και ένας αστυνομικός, ενώ υπάρχουν στοιχεία και βαριά τραυματία», ανέφερε η Μιράντα ενόσω οι πληροφορίες για τα θύματα ήταν συγκεχυμένες. Παρόλο που μένει λίγο πιο έξω από το κέντρο, άκουγε όλη τη νύχτα ήχους περιπολικών και ελικοπτέρων. Εκείνο, ωστόσο, που ξεκαθαρίζει είναι ότι οι Αρχές διατήρησαν την ψυχραιμία τους και η αστυνομία κατάφερε να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση.

    Μετράνε νεκρούς

    Τρεις νεκρούς έχει στοιχίσει επισήμως η τρομοκρατική επίθεση στη συναγωγή της Βιέννης που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ ωστόσο τα αυστριακά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι νεκροί είναι επτά αλλά αυτό δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

    Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η τοπική αστυνομία ανέφερε ανεπίσημα ότι τουλάχιστον δύο άτομα σκοτώθηκαν, και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν, από την ανταλλαγή πυρών στην καρδιά της αυστριακής πρωτεύουσας, σε μια επίθεση που ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας χαρακτήρισε «τρομοκρατική».

    Μετά τις 3 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) μια γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια της επίθεσης που διαπράχθηκε στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, αυξάνοντας επισήμως σε τρία τα θύματα της τρομοκρατικής ενέργειας αυτής.

    Ο δήμαρχος της Βιέννης Μίχαελ Λούντβιχ επιβεβαίωσε τον θάνατο μιας γυναίκας και τον ακόμη προσωρινό απολογισμό μιλώντας στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ÖRF. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ο ένας από τους βαριά οπλισμένους δράστες της επίθεσης σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών.

    Η αστυνομία αρχικά είχε αναφέρει πως  ένας πολίτης έχασε τη ζωή του και  15 τραυματίστηκαν , συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού. Όμως σύμφωνα με αυστριακά μέσα που επικαλούνται αστυνομικές πηγές υπάρχουν τουλάχιστον επτά νεκροί και15 τραυματίες – κυρίως με τραύματα από πυροβολισμούς – που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Βιέννης

    Η αστυνομία της Βιέννης ανέφερε μέσω του Twitter ότι υπάρχουν πολλοί ύποπτοι και ότι εκδηλώθηκαν επιθέσεις σε έξι διαφορετικά σημεία, όλα τους πολύ κοντά στον δρόμο όπου βρίσκεται η κεντρική συναγωγή.

    Ένα μεγάλο μέρος της κεντρικής Βιέννης έχει αποκλειστεί και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή.

    Αρκετοί από τους φερόμενους ως δράστες διαφεύγουν τη σύλληψη και βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό, δήλωσε περί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (τοπική ώρα· 01:00 ώρα Ελλάδας) ο αυστριακός υπουργός Εσωτερικών Καρλ Νιχάμερ.

    «Συνενώσαμε διάφορες μονάδες των ειδικών δυνάμεων, που αναζητούν από κοινού τους φερόμενους ως τρομοκράτες», σημείωσε ο Νιχάμερ, υπογραμμίζοντας ότι η επιχείρηση των διωκτικών αρχών «δεν περιορίζεται σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή της Βιέννης», διότι οι δράστες βρίσκονται «εν κινήσει», σε δηλώσεις του στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ÖRF.

    Ο Νιχάμερ συνέστησε ακόμη στους πολίτες της πρωτεύουσας της Αυστρίας να παραμείνουν στα σπίτια τους ωσότου να έχει ολοκληρωθεί η επιχείρηση. Νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών είχε δηλώσει ότι πιστεύεται πως στην επίθεση συμμετείχαν «πολλά άτομα».

    «Αυτή τη στιγμή μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πιστεύουμε πως πρόκειται προφανώς για τρομοκρατική επίθεση. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλοί δράστες. Δυστυχώς, υπάρχουν επίσης πολλοί τραυματίες, πιθανότατα και νεκροί», πρόσθεσε.

    Σύμφωνα με νεότερες δηλώσεις του  τουλάχιστον ένας από τους φερόμενους ως δράστες της τρομοκρατικής ενέργειας που διαπράχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Βιέννη διαφεύγει τη σύλληψη.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ΑΠΛΗ ΛΥΣΗ… ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΟΚ ΣΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ,,,, 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ

    2. Ετοιμαστείτε και εδώ σιγά σιγά.Με τους μαλ@@ες που μας κυβερνάνε μην περιμένετε τίποτα να κάνουν να προστατεύσουν τον κοσμο . Αυτοί ασχολούνται με δουλίτσες για κονομα.Μονο η αυτοάμυνα θα μας σώσει.Τα ισλαμοπιθηκια έχουν πάρει φόρα . Κάντε τα κουμάντα σας για να μη βρεθείτε ξάπλα σε κανένα δρόμο!!!!!

    3. ποιοι είναι από πίσω τους χρόνια τώρα ποιοι τους εξοπλίζουν με χρήματα και όπλα αποθρασύνοντας τους??

    4. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΦΥΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ BIENNH ΡΕ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ

    5. Ο Συριζα κουβαλησε στην χωρα την μιση Ασια και μιση Αφρικη χωρια απο τα Βαλκανια και την πρωην Σοβιετικη Ενωση λεχριτες πασης φυσεως, αντε τωρα Κοι της ΝΔουλας φερτε τους υπολοιπους για να….δεσει το γλυκο!!!!!!! Παρ’ ολα αυτα που γινονται στην Ευρωπη, οι εδω Εθνοπροδοτες εξακολουθουν να δεχονται τις βαρκες που στελνει ο Ερντογαν και ολους αυτους τους ισλαμιστες που μπουκαρουν απο τον Εβρο εποικιζοντας την χωρα με επθδοξους σφαγεις, τους οποιους οι λαθρολαγνοι θα Ελληνοποιησουν!!!!!!! Δεν βαζουν μυαλο με τιποτα, αν δεν ξεσηκωθει ο κοσμος θα εχουμε τα ιδια και χειροτερα!!!!!!!!

    6. 5 ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΡΩ ΤΟΝ ΠΥΛΩΝ
      ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 30.000 ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ…ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

      ” Το όνομά του είναι Kurtin S., γεννήθηκε το 2000, ήταν 20 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βιέννη και έχει αλβανικές ρίζες. Οι γονείς του προέρχονται από τη Βόρεια Μακεδονία και έχει φανερές σχέσεις με τον ισλαμισμό», έγραψε ο εκδότης της αυστριακής εφημερίδας Florian Klenk”

    7. Οταν πάρουν το Ο.Κ. και ανοίξουν οι “υπόγες” στην Αθήνα και τις άλλες πόλεις να δούμε που θα τρέχει ο Στρατός και η Αστυνομία !

    8. MKO Solidarity Now διευθυντρια Αντιγονη Λυμπερακη ξαδερφη του πρωθυπουργου Κυριακου Μητσοτακη. Action Aid MKO Αλεξανδρα Μητσοτακη. Σε πολλες ΜΚΟ που καταστρεφουν την Χωρα γεμιζοντας Λαθροβρωμιαρηδες απο πισω βρίσκεται η Αγια οικογενεια Μητσοτακη. Αντε ρε παρτε δρομο Εθνοπροδοτες να βρειτε τον κολλητο Χριστοφορακο μπας και σωθει η Χωρα.

    9. Να δουμε τι θα κανει η Μερκελ και η Γερμανια θα συμπαρασταθιει στην Αυστρια
      και θα επιβαλει κηρωσεις
      η θα κοιταξει τα καλα συμφεροντα
      και θα στηριξει την Τουρκια

    10. To πιο βασικό δε μας είπαν. Αυτοί που είναι κλειδωμένοι μέσα στο εστιατόριο φοράνε μάσκα ? Για να δούμε πόσο ακόμα μέχρι να ξυπνήσουν οι λαοί και να αποταξουν αυτή τη διαστροφή της αριστεράς. Και λέω να ξυπνήσουν και όχι ξυπνήσουμε γιατί εμείς εδώ όσο έχει δημόσιο και επιδόματα άνθρωποι δε γινόμαστε.

    11. Δυο βάρκες σε 24 ώρες
      Μετά τα Τσίλια χθες τα χαράματα, άλλη μια βάρκα με πρόσφυγες και μετανάστες, σήμερα στις 2 μετά τα μεσάνυχτα στα Λάψαρνα Μια βάρκα με άγνωστο ακόμα αριθμό επιβαινόντων έφτασε σήμερα τα χαράματα στην περιοχή των Λαψάρνων της δυτικής Λέσβου.
      Στελέχη του Λιμενικού Σώματος ερευνούν την περιοχή προκειμένου να τους εντοπίσουν κι αυτό γιατί οι επιβαίνοντες κρύφτηκαν αμέσως μετά την άφιξη τους στα βουνά. Επίσης ενημέρωσαν σχετικά για την άφιξη τους την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες εκπρόσωπος της οποίας με τη σειρά του ενημέρωσε σχετικά τις λιμενικές αρχές. ΜΚΟ και Υπατη Αρμοστεια του ΟΗΕ σε πληρη δρασει, σχεδιο οργανωμενο για την καταστροφη της χωρας με μια αβουλη κυβερνηση να παρακολουθει και να συνεχιζει τον επικοισμο της πατριδας.

    12. και στην Αθηνα ανοίγει επίσημα το τζαμι σήμερα!!! τρέξτε κόσμε

    13. ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΘΑ ΠΟΖΑΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΕΟ ΟΘΩΜΑΝΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ????? ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ????? ΟΧΙ ΟΧΙ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ!!!!!

    14. Να συμπληρώσω ότι στην Αυστρία στις γυναικες που παραπονιόντουσαν για παρενόχληση απο μουσουλμανους λαθραίους, η Αστυνομία της Αυστρίας έκανε συστάσεις να βάψουν τα μαλλιά τους μαύρα και να μη φοράνε μινι φούστες, γιατί τα ξανθά τους ερεθίζουν. Είναι η πολιτική του κατευνασμού του Τσάμπερλαιν σε μοντέρνα και βελτιωμένη έκδοση. Ιδού και τα αποτελέσματά της. Και φυσικά δεν την πληρώνουν αυτοί που εφαρμόζουν την πολιτική. Όπως και στην Ελλάδα.

    15. Αν με ρωτήσετε “Πώς σε λένε?” και σας πω Γιώργο ή Γιάννη ή Βασίλη ή Μιχάλη, “Πού γεννήθηκες?” και σας πω Στην Αθήνα ή στην Καλαμάτα ή στην Λαμία ή στην Κρήτη, “Πότε γεννήθηκες?” και σας πω Το 1990 ή το 1987 ή το 1985 ή το 1991, τότε θα με βάζατε στο σπίτι σας? Όχι βέβαια. Τον λαθρομετανάστη που μπαίνει στην χώρα σας παράνομα χωρίς χαρτιά και σας λέει “Με λένε Αλή ή Μουσταφά ή Αχμέτ ή Ιμπραήμ, γεννήθηκα στο Μαρόκο ή στην Σομαλία ή στην Τυνησία ή στην Συρία, το 1990 ή το 1988 ή το 1992 ή το 1983” γιατί τον βάζετε στην χώρα σας? Για να μην σας πούνε οι αριστεροί φασίστες, ρατσιστές και νεοναζί? Εδώ δεν βάζεις στο σπίτι σου τον Έλληνα που σου λέει ψέματα και βάζεις στην χώρα σου τον ξένο που είναι μουσουλμάνος, φανατισμένος και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κλέβει και να πουλάει πρέζα και να κάθεται και να παίρνει επιδόματα? Καλά κάνουνε και σφάζουνε τους Ευρωπαίους και καλά θα κάνουνε να σφάξουνε και τους Έλληνες. Η βλακεία πληρώνεται.

    16. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ.
      ΥΓ. ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΜΕ 150 ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΩ;;;; ΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΚΦΩΝΗΤΡΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!! ΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΛΟΑΜΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ!

    17. …Τώρα είναι ευκαιρία να τους στείλουν όλους από εκεί που ήρθαν ή ας πάνε στις πλούσιες μουσουλμανικές χώρες στα αδέρφια τους. Φτάνουν πια τα λόγια συμπαράστασης που λέγονται για τυπικούς λόγους και δεν έχουν καμιά απολύτως αξία. Ας μην πεταχτεί και αυτή η ευκαιρία στο καλάθι των αχρήστων. Αν πολίτες της Δύσης έκαναν αυτά στις χώρες τους όχι μόνο θα τους έδιωχναν αλλά θα τους έσφαζαν στο γόνατο. Για φαντασθείτε πόσο ποιο τραγικό είναι να τους έχεις στη χώρα σου και να σε σφάζουν και να σε βιάζουν και πολλά άλλα. Μήπως τελικά είμαστε μαζοχιστές;

      1. ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ!!!!!!!

      2. Πώς να τους στείλουν πίσω αφού έχουν υπηκοότητα, πολλοί είναι και δεύτερης γενιάς γεννημένοι στις χώρες της Ευρώπης; Οι μόνοι που μπορούν να διώξουν είναι αυτοί που ακόμα δεν πήραν υπηκοότητα γιατί δεν συμπλήρωσαν τα απαιτούμενα χρόνια παραμονής και το λεφούσι των “κατατρεγμένων” του επιπόλαιου welcome refugees που όμως από ό,τι φαίνεται τους ήθελαν όλες οι χώρες. Μην ξεχνάμε ότι και εδώ σε εμάς μοιράζονται εδώ οι υπηκοότητες, σαν καραμέλες. Να βάλουμε και τα μωρά που καθημερινά γεννιούνται στη χώρα μας και παίρνουν αυτόματα υπηκοότητα δίνοντας δικαίωμα παραμονής στους γονείς οι οποίοι θα πάρουν κι αυτοί υπηκοότητα σε λίγα χρόνια. Βάσει νόμου, όλοι οι “επενδυτές” που μπήκαν παράνομα στην χώρα μας, όπως κι αν έχουν χαρακτηριστεί, πρόσφυγες, παράνομοι μετανάστες, σε 7 χρόνια παίρνουν ιθαγένεια (!). Κάποιους τους έχουμε να “επενδύουν” στις πλάτες μας ήδη μια τετραετία, άλλα τρία χρονάκια θέλει και θα ορκιστούν στο κοράνι “Έλληνες” Τα καημένα τα “ανήλικα ασυνόδευτα” θα ταξιδέψουν για λίγο στον τόπο τους όπου θα τους περιμένει μια νύφη που διάλεξε ο πατέρας τους, θα την φέρουν εδώ και απ’ την επόμενη μέρα θα αρχίσει η αναπαραγωγή και τα επιδόματα. Να είμαστε καλά να δουλεύουμε.

        1. Εντελώς πληροφοριακά να σε ενημερώσω ότι ένα κράτος έχει το δικαίωμα να σου δίνει υπηκοότητα, έχει ακριβώς το ίδιο δικαίωμα να στην αφαίρεσει όποτε θέλει.
          εδώ να σημειώσω ότι στην Ευρώπη δεν δίνουν ιθαγένεια δίνουν υπηκοότητα μόνο στην Ελλάδα στους Λαθρομετανάστες δίνουν ιθαγένεια.

    18. ΓΑΛΛΙΑ…ΑΥΣΤΡΙΑ… ΑΘΗΝΑ; ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ,ΛΟΓΙΚΑ ;;;;;;
      ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΡΘΙΟΙ…………………..ΔΥΣΤΥΧΩΣ……. ΚΟΙΝΟΙ-ΣΚΛΑΒΟΙ, ΤΟΥ ΝΟΥ. ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΟΜΩΣ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ.

    19. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ Λ@ΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙΣ.. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… Ε ΡΕ..

    Comments are closed.