ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ – ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΞΕΡΙΖΩΘΟΥΝ – ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΑΜΕ «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Νέα εικόνα (13)

    Η συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ υποχρεώνει Αρμένιους να αφήσουν τα εδάφη τους. Δείτε το βίντεο από το συγκλονιστικό «αντίο» τους σε εκκλησίες και σπίτια.

    Εδώ στην Ελλάδα βάλαμε λουκέτο στον Χριστό και στις εκκλησιές μας για τον κορωνοϊό. Μετά τους άθεους που κυβέρνησαν τη χώρα, ήρθε η… πανδημία για να πολεμήσουν την Ορθοδοξία που έσωσε το Έθνος και την πατρίδα μας.

    Ξεριζώνονται οι Αρμένιοι από τα εδάφη του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, τα οποία περιέρχονται στον έλεγχο των Αζέρων, μετά την κατάπαυση του πυρός που υπεγράφη ανάμεσα σε Μπακού και Γεραβάν, υπό την αιγίδα της Μόσχας.

    Το κείμενο της συμφωνίας προβλέπει ότι ένα τμήμα του θύλακα, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες αποτέλεσε πεδίο σφοδρών συγκρούσεων, θα τεθεί υπό τον έλεγχο των αζερικών δυνάμεων ασφαλείας. Επιπλέον, προβλέπει την ασφαλή μετακίνηση των αρμενικών πληθυσμών των συγκεκριμένων περιοχών προς τα υπόλοιπα τμήματα του Ναγκόρνο Καραμπάχ, τα οποία παραμένουν εκτός της κυριότητας των Αζέρων.

    Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, Αρμένιους να αποχαιρετούν με τον τρόπο τους εκκλησίες, πριν ξεριζωθούν από τα εδάφη τους

     

    Τις τελευταίες ημέρες, οι Αρμένιοι που εγκαταλείπουν τις περιοχές που θα περάσουν στα χέρια των Αζέρων, πυρπολούν τα σπίτια τους πριν πάρουν τον δρόμο για την Αρμενία.

    «Είναι η τελευταία ημέρα, αύριο οι Αζέροι στρατιώτες θα είναι εκεί», δήλωσε το Σάββατο στρατιώτης στο χωριό Τσαρακτάρ, στην περιοχή Τσαλμπατσάρ, που θα παραχωρηθεί στο Μπακού. Σε αυτό το χωρίο, τουλάχιστον έξι κατοικίες καίγονταν χθες, με τις φλόγες να βγαίνουν από τα παράθυρα ενώ γκρίζος καπνός υψωνόταν στον ουρανό πάνω από την κοιλάδα της περιοχής.

     

    «Είναι το σπίτι μου, δεν μπορώ να το αφήσω στους Τούρκους», όπως συχνά χαρακτηρίζονται οι Αζέροι από τους Αρμένιους, εξήγησε στον ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου ο ιδιοκτήτης ενός εκ των σπιτιών, ενώ πετούσε εύφλεκτα υλικά και προσανάμματα στα οποία είχε περιχύσει βενζίνη σε μια προσπάθεια να βάλει φωτιά στο πάτωμα του πρώην καθιστικού, σε ένα εντελώς πλέον άδειο σπίτι. «Όλος ο κόσμος θα πυρπολήσει σήμερα το σπίτι του… Μας έχουν δώσει έως τα μεσάνυχτα για να φύγουμε. Μεταφέραμε και τον τάφο των γονιών μας, οι Αζέροι θα θελήσουν να τους βεβηλώσουν, είναι αβάσταχτο», είπε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Να ετοιμάζεστε τα ίδια να ζήσουμε και στην Ελλάδα. Όσο εξακολουθεί να υπάρχει ο γερμανοτσολιας στην πρωθυπουργια της Ελλάδα που δεν αντιδρά σε καμία πρόκληση παρά μονάχα εκτελεί διαταγές της γερμανικής κυβέρνησης, οι επόμενοι που θα κλαίνε στις εκκλησίες κλαίγοντας για την γη τους θα είναι οι Έλληνες όταν ο Μητσοτάκης θα υπογράφει παράδοση Ελληνικών εδαφών και νησιών στους Τούρκους κατ απαίτηση των Γερμανών.

    2. Καιρός να χάσει εδάφη ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ και να τους πετσοκόψουν . Δεν βοήθησαν την Αρμενία, ίσα ίσα κάναν πλάτη στην Τουρκία. Αύριο ΥΠ.ΕΞ Αμερικής η Χίλαρι να καταλάβει και η Ρωσία τι εστί αντίπαλος. Κανένα έλεος στον Πούτιν!

      1. Επι Κλίντον είχαμε τα Ίμια ή το ξέχασες; Η Μέρκελ με τους Δημοκρατικούς δεν είναι; Είδες να κάνει ντα την Τουρκία; Τουλάχιστον ο Τραμπ τους έβαλε και κυρώσεις…
        Όσον αφορά τη Ρωσία είδες τη έπαθε η Γεωργία και η Ουκρανία που κουνήθηκαν. Και αν πατήσουν και κανένα κουμπί…

    3. Αν δείτε κάτω από το βίντεο στο twitter έχουν μπει όλοι οι τούρκοι και πανηγυρίζουν. Μόνο σχόλια από τούρκους έχει.

    4. “ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΑΜΕ «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ”

      Τίτλος που δείχνει πόσο βλαμμένος είναι ο συντάκτης της ανάρτησης…. Για κανέναν Χριστό δεν μπήκε λουκέτο. Λουκέτο μπήκε όχι στο Χριστό αλλά σε κλειστούς χώρους συνάθροισης για να μη πεθαίνει κόσμος έστω και παππούδες (που προφανώς τους έχετε γραμμένους στα παπάρια σας)…. Και δεν είμαι κάνας άθεος αριστερούλης ούτε ψηφίζω Κούλη προδοτούλη, υπόψιν. Ο Χριστός είναι παντού και κυρίως στην ψυχή μας, δεν είναι μόνο στα οικήματα των Εκκλησιών….

      1. Σωστά τα λες, αλλά στην Ελλάδα έχουν μπλέξει τα μήλα με τα πορτοκάλια! Μηδενική λογική, παντού διαβάζω άρθρα με λογικά άλματα και “αποτελέσματα” που βγαίνουν από ασύνδετα μεταξύ τους πράγματα. Η χώρα που έβγαλε τους πρώτους πραγματικούς επιστήμονες και φιλοσόφους, η χώρα που θεμελίωσε την λογική, έχει καταντήσει η χώρα του παραλόγου!

    5. Οι τουρκογενείς Αζέροι ΔΙΕΞΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΜΑΣ,ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΜΑΣ,,ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΙΜΒΡΟ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΤΕΝΕΔΟ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ(!!!,φανταστείτε ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ο γενίτσαρος Erdoğan για”το τραπέζι και το πεδίο”…),ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ… .ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΑΖΕΡΩΝ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ… .

      1. Αυτά να τα πεις στους νεοέλληνες που θέλουν ανοιχτά σύνορα (με ένα ήδη 20% του πληθυσμού να είναι μη κοινοτικοί – δηλαδή από χώρες της ΕΕ – αλλοδαποί, κυρίως από ακραίες ισλαμικές και ανθελληνικές χώρες), που δεν κάνουν παιδιά και που είναι αριστερών πεποιθήσεων γιατί τους έχουν πείσει πως αν είναι τέτοιοι, θα ρέει χρήμα από το πουθενά…

    6. Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν τι πέρασαν και τι έχουν περάσει. Τα σκυλιά οι αζεροτούρκοι, βάρβαροι, τρομοκράτες, γενοκτόνοι τους κατηγορούν γιατί τα καίνε και τους λένε βαρβάρους. Όχι ρε τίποτα να μην πέσει στα χέρια σας, γιατί δεν έχετε σεβασμό ούτε σε πολιτισμό ούτε σε θρησκείες. Τις βαρβαρότητες που έκαναν οι αζεροτούρκοι στον αρμενικό λαό και στους στρατιώτες και στα νεκρά σώματα τους δεν κοιτάνε τις βεβηλώσεις, τις παράνομες βόμβες.
      Οι Αρμένιοι 7000 χρόνια μόνο πολιτισμό έχουν δώσει. Οι Αζέροι 98 χρόνια, από την άλλη, ένα τεχνητό έθνος από τον Στάλιν, μόνο μισό, καταστροφές, βαρβαρότητες κ βεβηλώσεις.
      Η διεθνής κοινότητα γύρισε την πλάτη στην Αρμενία, δυστυχώς. Τα λεφτά και τα πετρέλαια έχουν μεγαλύτερη αξία από το δίκαιο και τις ανθρώπινες ζωές.

      1. Το κακό είναι πως η Αρμενία εφησύχασε για αρκετά χρόνια περιμένοντας πως αν έρθει η ώρα του πολέμου, θα παρέμβει το “ξανθό γένος”! Η αλήθεια είναι πως ό,τι έγινε, έγινε και με την άδεια της Ρωσίας αφού ο ίδιος ο σύμβουλος του Πούτιν (ο Αλεξάντερ Ντούγκιν) έλεγε πριν από ένα περίπου χρόνο πως θα πρέπει να διαμοιραστεί το Ναγκόρνο Καραμπάχ μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων. Να τα βλέπουν αυτά οι εδώ που μας πουλάνε “ξανθά γένη” και μόσκοβους και δήθεν αλληλεγγύη από την ΕΕ. Μόνοι μας θα είμαστε ενάντια στην Τουρκία, γι’ αυτό ας είμαστε έτοιμοι για μια τέτοια αναμέτρηση!

    7. Πασινιαν, αισθάνεσαι ωραία ρε προδότη? Πήρε λεφτά και προδοσε την χώρα του. Τώρα με γεμάτες τσέπες έχει πάρει την γυναίκα του και κάνει διακοπουλες στα πενταστερα με αστακούς και σαμπάνια. Αυτοί είναι οι πολιτικοί. Προδότη γιατί κρύβεσαι?

    8. Καημένη Αρμενία μόνο η ενότητα τους είναι προς τιμήν τους,περηφανε λαέ!!!!

    9. Συγκλονιστικο. Τι μπορεί να τραβήξει ένας λαός όταν έχει πολιτικούς προδότες στην εξουσία. Τέτοιον έχουμε και στην Ελλάδα, έναν γερμανοτσολια μια μαριονέτα του Βερολίνου που δε θα διστάσει στιγμή να συνθηκολογησει να υποχωρήσει να παραδώσει Ελληνικη γη. Πασινιαν αλήτη, ψόφο κ@ριολη προδότη.

    10. γιατι ο θεος που σας αγαπαει σας νοιαζεται σας προσεχει ειναι διπλα σας παντα, επιτρεπει να συμβει αυτο και να κερδιζουν παντα οι απιστοι μουσουλμανοι; Ξερω….παλι με χρονια με καιρους…….χαχαχαχαχαχα

      1. Πάνε να πάρεις τα ψυχοφαρμακα σου καραντινιασμενε ο Εισαγγελατος σε έχει χτυπήσει κατά κεφάλα βρίσκεσαι εκτός τόπου χρόνου και θέματος.

    11. Αυτούς τους πραγματικούς πρόσφυγες και Χριστιανούς θα έπρεπε να δεχτεί και να βοηθήσει πραγματικά το Ελληνικό κράτος και οχι τους αλλόθρησκους λαθραίους τζιχαντιστές που τους δέχεται σαν δήθεν πρόσφυγες από πολλές άσχετες χώρες της γης!!!!!!!!!

    12. Και στην Κύπρο έτσι έπρεπε να κάνουμε αλλά δεν έιχαμε χρόνο. Μας πέταξαν έξω βιάζοντας μας. Εγκλήματα που δεν λέγονται. ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ !!!

    Comments are closed.