ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – 19 ΧΡΟΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΣΤΙΣ “ΜΠΙΖΝΕΣ”, ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ DARK WEB

    Κοινοποίηση:
    sensual_main01

    Μην χάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης!

    Η 19χρονη Βουλγάρα, έσπασε κάθε προηγούμενο ως «γκεστ σταρ» σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, αφού έφθασε στο σημείο να πουλά στο «Dark Web», γυμνές φωτογραφίες και βίντεο όχι μόνο από δυο δεκαεξάχρονες οικογενειακές φίλες αλλά και από την μόλις πέντε ετών αδελφούλα της. Το ανατριχιαστικό περιστατικό αποκαλύφθηκε  σε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και έπεσε στην αντίληψη της Europol που ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές.

    Όπως διαπιστώθηκε, η 19χρονη φωτογράφιζε γυμνή την 5χρονη ετεροθαλή αδελφή της και τα δυο 16χρονα κορίτσια και πουλούσε στο «σκοτεινό διαδίκτυο» τις φωτογραφίες από 15 έως 20 ευρώ και τα βίντεο 30 ευρώ.

    Η μητέρα της 19χρονης στο άκουσμα της είδησης έπαθε σοκ και λιποθύμησε. Σύμφωνα με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην επιχείρηση που έγινε στις 12 Ιουνίου συνελήφθη η 19χρονη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου και νομοθεσίες περί όπλων και ναρκωτικών. Η έρευνα που έγινε στο σκοτεινό διαδίκτυο (Dark Web), αποκάλυψε την φρίκη.

    Βρήκαν υλικό πορνογραφίας ανηλίκων (47 φωτογραφίες και 11 βίντεο) στο οποίο συμμετέχει η 19χρονη και η 5χρονη και οι δυο 16χρονες. Οι αστυνομικοί αναγνώρισαν και τα τρία παιδιά που είχαν πέσει θύματα της αδίστακτης 19χρονης η οποία γύριζε και συμμετείχε στα βίντεο και τις φωτογραφίες και τα πουλούσε στο ίντερνετ. Πρόκειται για την 5χρονη αδελφή της 19χρονης ενώ τα δυο 16χρονα κορίτσια που είναι ελληνικής καταγωγής.

    Το πρωί της 12ης Ιουνίου οι αστυνομικοί εισέβαλλαν στο σπίτι της και σε άλλα 4 σπίτια και βρήκαν:  4 κινητά, ένα τάμπλετ, έξι σκληρούς δίσκους, 2 φωτογραφικές μηχανές, 4 λαπτοπ, 2 κάρτες σύνδεσης για κινητά, μια τραπεζική κάρτα ένα στιλέτο, ένα όπλο, φυσίγγια και τσιγαριλίκια. Το στιλέτο, το πυροβόλο όπλο, το κουτί με τα φυσίγγια και τα τσιγαριλίκια, βρέθηκαν στο σπίτι Έλληνα στο οποίο η 19χρονη έμενε προσωρινά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. η γυναικεία παιδεραστεία κάνει θράυση, συνήθως δεν ακούγονται καν οι περιπτώσεις αλλά και όταν φτάσουν στο δικαστήριο πέφτουν ποινές χάδι, κανείς δεν μιλάει για “κρεμάσματα και εκτελέσεις των τεράτων” και οι περισσότεροι στεναχωριούνται που δεν είχαν “μια τέτοια δασκάλα”, πολύ περίεργη αυτή η διαφορά αντανακλαστικών……………………

    Comments are closed.