ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ! ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ – ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 15 ΕΤΩΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ – ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Η μητέρα της ανήρτησε φωτογραφία του κοριτσιού που για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια ξαναμπήκε στη θάλασσα, ανήμερα της Παναγίας

    Επτά χρόνια μετά τη φρικτή της κακοποίηση, η Μυρτώ, το κορίτσι που η περιπέτειά του έχει συγκινήσει και ταυτόχρονα σοκάρει το πανελλήνιο λόγω της αγριότητας που υπέστη, ένιωσε ξανά τη χαρά της θάλασσας. Μαζί με τη μητέρα της, που στέκει άγρυπνος φρουρός της όλα αυτά τα χρόνια , η Μυρτώ  χαμογέλασε νιώθωντας την επαφή με το νερό, ανήμερα της Παναγίας.

    mirto2

    «Πρώτο μπάνιο μετά από επτά χρόνια», έγραψε στην ανάρτησή της η κυρία Μαρία Κοτρώτσου, για να δεχθεί αμέσως δεκάδες ευχές από γνωστούς, φίλους, αλλά και ανθρώπους που έχουν συγκινηθεί από την περιπέτεια της Μυρτώς. Το κορίτσι, είχε κακοποιηθεί άγρια από έναν Πακιστανό, ο οποίος μάλιστα, στη συνέχεια είχε επιχειρήσει να πέσει στα μαλακά δηλώνοντας ανήλικος. Η Μυρτώ ήταν τότε μόλις δεκαπέντε χρονών και έκανε διακοπές στην Πάρο με τη μητέρα και την αδελφή της.


    Η Μυρτώ είχε βρεθεί αναίσθητη με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και όλο της το σώμα  σε βράχια, σε παραλία της Πάρου, στις 22 Ιουλίου του 2012.  Το κορίτσι νοσηλεύθηκε επί μήνες, σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, ενώ παράλληλα η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στον δράστη, Αχμέτ Βακάς, λίγο πριν καταφέρει να διαφύγει από το νησί. Η πορεία για την αποκατάσταση της υγείας της Μυρτώς είναι μακρά. Εχει νοσηλευθεί στις ΗΠΑ, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, ενώ κάθε -έστω μικρό- βήμα της προς μια όσο το δυνατόν φυσιολογική ζωή προκαλεί συγκίνηση.

    myrto02
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. κουραγιο στον γολγοθα σου κοπελα μου. ψηφιστε δημοκρατικο τοξο μαλακισμενα ανθρωποειδή.

    2. H κοπελιά τραβηξε τα πάνδοινα εξαιτίας αυτού τού υπανθρωπου. Αρπαξε ακόμη και μηνιγγίτιδα όταν πηγε για θεραπεια στην Αμερικη. Ειναι άξιοι συγχαρητηριων όσοι την φροντισαν όλα αυτά τα χρόνια. Οσο γιά το τομάρι που τό χαϊδεύουν , έπρεπε νά τον έχουν τσουβαλιασει γιά το Πακισταν, όπου οί συναισθηματισμοι των κουλτουριαριδων για δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα καί σεβασμού της ανθρώπινης ζωής των εγκληματιών δεν μετράνε .Λυντσάρισμα και τελειωσαμε. Στήν Δανία για να απαλλαγούν απο τούς αλλοδαπούς εγκληματίες τους στέλνουν σε κάποιο νησί τους (τύπου Αλκατραζ) πριν τούς επιστρέψουν στις χώρες προέλευσης.

    3. μονοβολα, σπρει, τειζερ και παγανιά στους δρομους. ευκολακι τα πιθηκια

      1. Σ’ εχουν ήδη δώσει οι ισλαμολάγνοι ραγιαδογείτονες σου πατριώτη….

    4. Καημένη Μυρτώ σου έτυχε εσένα να πληρώσεις τις αμαρτίες του βρωμιαρη νεοελληνα που με την σάπιοκοιλιά του σαπίζει σε κάποια παραλια με την φράπα και το iphone στα αιματοβαμενα χέρια του, ενώ τα πάντα γκρεμιζοντε γύρω του…

    5. Το λαθροπιθήκι το ταίζουμε ακόμη στη φυλακή και αναπνέει τον αέρα μας; Σε ένα σοβαρό κράτος θα το είχαμε κρεμάσει την πρώτη ώρα που το συνελάμβαναν και θα είχαν διώξει με κλωτσιές όλα τα ανάλογα και ίδια λαθροπιθήκια… Αλλά εδώ είμαστε Ελλαδιστάν φιλέσπλαχνοι και ανθρωπιστές φιλάνθρωποι λαθραίων… Ενδιαφέρθηκε κανείς για την Μυρτώ; Έγινε ποτέ καμιά πορεία για εκείνη; Γαμώ τη φάρα μας….

    6. Αυτός ο ναι ναι τι είναι? άθεος παλιό Πακιστανός παλιοπουστ@ς? Εδώ το σάιτ είναι πατριωτικό μουλε και αν δεν γουστάρεις σάλτα και γ@μησου!

    7. Πόσο ήρωες και μάγκες είμαστε όλοι εδώ μέσα. Ο ένας θα γ@μισει τον αλλον. Και γω είμαι ο ραμπο θα σας θερισω. Πίσω από το πληκτρολόγιο φυσικα. Είμαι και γω μαγκας

    8. Γαβ γαβ γαβ ειστε ολοι απο εδω μεσα, αλλα στις εκλογες Νδουλες Τσυριζα και Κλεφτοκιναλ ψηφισατε. Και θελετε ισοβια και εκτελεση κλπ κλπ κλπ. με αυτα τα κομματα που ψηφιζετε.

    9. Κάποιοι είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα και σύντομα θα πληρώσουν.
      Και βέβαια δεν είναι μόνο τα υπόζωα λαθροπιθήκια που αυτό που τους λέει το DNA τους κάνουν.
      ΟΥΕ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ

    10. που θα “τσακίσει φασίστες” δεν στεναχωρήθηκε όσο για εκείνον τον ράπερ από τον Πειραιά που έδερνε και εκφόβιζε εργάτες μαζί με τον Πουλικόγιαννη κάτω στο Πέραμα. Με τον πακιστανό όλα καλά, ούτε οργή, ούτε τσακίσματα και φυσικά……….ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    11. Ο Πακιστανός πάντως είχε όλη την υποστήριξη των συριζοπασόκων τότε στην αναπαράσταση αλλά και μέσα στη φυλακή !!!

    12. τον πακιστανοπιθηκο πρεπει να τον δωσουν στο λαο οχι να τον προστατευουν και να τον ταιζουμε και οσο για τα ανθρωπινα δικαιοματα που θα πουν ορισμενοι τα εχω χεσμενα και η μυρτω εχει ανθρωπινα δικαιοματα τα σεβαστηκε ο ισλαμοπιθηκος? στην χωρα του θα τον εκτελουσαν δεν θα τον καμαρωναν

    13. Περαστικά στην Μυρτώ! Όσο για το βρωμοπακιστάνι, από κάποιον θα το… βρει…

    14. Ο ψειριάρης βρωμοπακιστανός πρέπει να εκτελεστεί…

    15. Παναγια μου και Παντες Αγιοι πρεσβευετε για τη Μυρτω και για τον ιερομοναχο Σωφρονιο.

    16. ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΓΥΡΟΒΟΛΙΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΑΝΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΑΝΟΦΑΓΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΤΟΥΣ ΣΑΝΟΦΑΓΟΥΣ)….

      1. Ο θεός να σε έχει καλά.
        Ρεαλισμός είναι και όχι ρατσισμός τα όσα περιγράφεις.

    17. να βοηθήσει ι μητέρα παναγία να γίνει εντελώς καλά να την έχουμε όλοι στο μυαλό μας στην προσευχή μας κάθε μέρα

      1. ποσο υποκριτες ρε πουστη μου… να σε δω τουρλοκωλιασμενο καθε μερα με τις αγιαστουρες. τελος η κοροιδια με τα συμπονετικα λογια του κωλου που εχετε για καραμελα. μια χαρα θα γινει η κοπελα και να πατε να γαμηθειτε με τα δηθεν ψυχοπονιαρικα και κλαψωπροσευχες. να ναι καλα οι γιατροι και η οικογενεια της κοπελας που της δινουν δυναμη

        1. Δεν είπαμε να μην είναι καλά η οικογένειά της και οι γιατροί της. Διάβασες πουθενά κάτι τέτοιο ή εσύ θα μας καθορίσεις πως θα ευχηθούμε; Το να μην πιστεύεις αποτελεί δικαίωμά σου, το να βρίζεις όσους εύχονται επικαλούμενοι θεϊκή δύναμη, είναι αισχρό. Και ξέρεις γιατί; Γιατί εύκολα και εγώ μπορώ όχι να σε βρίσω, αλλά να σε γ@μήσω στο ξύλο.
          Απορώ με το makeleio.gr πως αφήνει να δημοσιεύονται κατάπτυστα σχόλια!

          1. μου κλανεις μια μαντρα παπαρια τουρκε μπογια…. θυμιατο. μακαρι να μπορουσαμε να βρεθουμε απο κοντα να σε γκαστρωσω

    Comments are closed.