“ΜΑΣ ΚΛΩΤΣΑΓΕ, ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ, ΜΑΣ ΒΛΑΣΤΗΜΑΓΕ, ΕΝΑΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ” Ο ΚΙΜΟΥΛΗΣ! ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ Β’ ΔΙΑΛΟΓΗΣ – ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ – Η ΠΑΛΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ,Η ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ – ΤΟ “ΣΚΟΥΛΗΚΙ” ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κοινοποίηση:
KIMOYLIS_DOYKA

Διευρύνονται πέραν του σεξουαλικού οι δημόσιες καταγγελίες επωνύμων για απαράδεκτες συμπεριφορές. Η Ζέτα Δούκα αυτή τη φορά προκάλεσε σοκ με τις αποκαλύψεις που έκανε στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα ανέφερε τα εξής: «Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός.

Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει…

Ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε «ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι». Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής.

Η παράσταση για την οποία μιλάω ήταν το «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009. Ό,τι είπα το υπέστην από τον Γιώργο Κιμούλη».

 

Οι συνεργάτες της εκπομπής πάγωσαν στο άκουσμα του ονόματος και η Ζέτα Δούκα συνέχισε λέγοντας: «Γνωρίζω ότι πολλοί συνάδελφοί μου έχουν υποστεί τέτοιου είδους συμπεριφορές και από τον ίδιο και από άλλους και χειρότερα πράγματα και αυτή τη στιγμή, αυτό που κάνω είναι να ανοίξω τον δρόμο της προσωπικής και ονομαστικής ομολογίας.

Δεν μπορώ να μιλήσω… Καλώ τους συναδέλφους μου να μιλήσουν ανοιχτά και ονομαστικά. Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που μου τσάκισε τόσο πολύ την αξιοπρέπεια και με έκανε να ζήσω υπό καθεστώς φόβου και γνωρίζοντας εκ των υστέρων ότι είναι ο τρόπος του, δεν έχεις κάτι να κάνεις. Για μένα αυτός ο άνθρωπος ήταν σαν να μην υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

Διαβάστε εδώ Ο Νίκος Ψαράς επιβεβαιώνει την καταγγελία για τον Κιμούλη και δηλώνει: «Περήφανος για τη Ζέτα»!

Λίγες ώρες μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα εναντίον του Γιώργου Κιμούλη για λεκτική και σωματική βία που προκάλεσε την αντίδραση του ηθοποιού με μήνυση και αγωγή, έρχεται μία νέα από την Κατερίνα Γερονικολού! Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ

Γιατί δεν θα συνεργάζονταν ξανά μαζί του η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Ευδοκία Ρουμελιώτη

Αυτό συνέβη στην περίπτωση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη η οποία είχε φωτογραφήσει τον Γιώργο Κιμούλη απαντώντας σε ερώτημα που τής τέθηκε, από συνεργάτη της τηλεοπτικής εκπομπής «Happy Day», σχετικά με το αν έχει δεχτεί αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από συνεργάτη της: «Μόνο σε μία παράσταση έχει συμβεί αυτό που δεν την ολοκλήρωσα τη σεζόν κι έφυγα. Στη συγκεκριμένη παράσταση έκανα τρομακτική υπομονή. Δεν γινόταν, δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε, οπότε έγινε αντικατάσταση. Ήμασταν δύο άτομα, οπότε δεν υπήρχε σωτηρία. Νομίζω ότι ήμουν άτυχη με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Θα το ξαναέκανα, αλλά όχι με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Ποτέ! Δεν υπήρχε περίπτωση!» είχε δηλώσει η ίδια στις τηλεοπτικές κάμερες περιγράφοντας μια δύσκολη στιγμή της της διαδρομή της. Και η μοναδική αυτή φορά, όπως είναι γνωστό σε όσους παρακολουθούν τα θεατρικά δρώμενα, αφορούσε, την θεατρική της σύμπραξη με τον Γιώργο Κιμούλη, το 2006 στο θέατρο Βρετάνια, στο έργο «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα».

Άλλη μία ηθοποιός που δεν έχει καλές αναμνήσεις από την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία συναντήθηκε μαζί του στη σκηνή του θεάτρου Αθηνών, το 2007, και μάλιστα στην ίδια παράσταση από την οποία είχε αποχωρήσει έναν χρόνο νωρίτερα η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η ίδια είχε μοιραστεί τότε με τους δικούς της ανθρώπους πως είχε επιβαρυνθεί πολύ ψυχολογικά εκείνη την περίοδο. Γεγονός που επιβεβαίωσε και σήμερα με δηλώσεις στο Ladylike.gr εξομολογούμενη: «Κατά την περίοδο της συνεργασίας μας δυσκολεύτηκα πάρα πολύ κι απέκτησα ψυχοσωματικά ζητήματα. Έχασα τη φωνή μου για κάποιο διάστημα κι είχα ένα θέμα στο στομάχι». Η ηθοποιός, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως στην δική της περίπτωση δεν υπήρξε σωματική βία αλλά μόνον επιθετική και προβλητική συμπεριφορά.

Tι απαντά στις κατηγορίες ο Γιώργος Κιμούλης

«Όταν το άκουσα για πρώτη φορά στεναχωρήθηκα, τώρα έχω θυμώσει πολύ» είπε ο ηθοποιός, Γιώργος Κιμούλης, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA. «Ούτε για αστείο δεν κλώτσησα τη Ζέτα Δούκα» είπε χαρακτηριστικά.


«Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση» συμπλήρωσε, ενώ υπογράμμισε ότι ακόμα και αν ανασκευάσει τις δηλώσεις της η ηθοποιός και ζητήσει συγγνώμη δεν πρόκειται να την αποσύρει.

«Καταρχάς δεν κατάλαβα τι έγινε την περίοδο των συμβάντων μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου» είπε ο κ. Κιμούλης και εξήγησε πως «η παράσταση κράτησε μέχρι το Πάσχα και υπάρχουν και φωτογραφίες από την κοπή της πίτας ένα μήνα μετά, όπου είμαστε όλοι μια χαρά».

Ακόμα, μιλώντας για εκείνη την παράσταση είναι πως κανένας από τους ηθοποιούς δεν ήταν νέος ώστε να φοβάται μην του καταστρέψει την καριέρα ο κακός θιασάρχης, είπε αναφερόμενος στο πρόσωπό του.

«Το ζήτημα είναι προσωπικό, αφορά εμένα και εκείνη»
Στη συνέχεια έκανε λόγο για εργατική διαφωνία, η οποία λύνεται όταν κάποιος πάει στον εργοδότη και πει «ο τάδε μου φέρεται άσχημα και σε παρακαλώ πολύ αν δεν σταματήσει θα πάω στην επιθεώρηση εργασίας». «Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό είναι προσωπικό. Αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη της» είπε σε άλλο σημείο.

«Απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου»
Μάλιστα, συνέδεσε την καταγγελία της Ζέτας Δούκα, με τα όσα αποκάλυψε προ ημερών η Σοφία Μπεκατώρου, για τον βιασμό της, όταν ήταν 21 ετών, μια κίνηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και καταγγελιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

«Θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου και να βγαίνει οποιοδήποτε βγαίνει και είναι θυμωμένος να περιγράφει μετά από 13 χρόνια να υπερβάλει, να μιλάει για ψευδή γεγονότα τα οποία στο μέλλον θα τα πάρει πίσω» είπε.

Ακόμα, αρνήθηκε, πέρα από τις κλωτσιές και τις ύβρεις προς τη Ζέτα Δούκα. «Φαντάζεστε ο καθένας να βγει σε 13 χρόνια και να πει με κοίταξε στραβά ο τάδε» διερωτήθηκε στη συνέχεια.

Μάλιστα, στη συνέχεια είπε πως είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου λέγοντας πως «τώρα μίλησε η κυρία Μπεκατώρου ας το κάνουμε όλοι».

«Η κλωτσιά είναι φοβερό»
Επιστρέφοντας στην κλωτσιά, για την οποία τον κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα είπε πως «η κλωτσιά είναι φοβερό».

«Ουσιαστικά αν το παρακολουθήσετε το “με” είναι σβηστό. Δεν το συγχωρώ, δεν θα πάρω πίσω την αγωγή και τη μήνυση. Υποτιμάται κινείται σε επίπεδο ιεροσυλίας το να χρησιμοποιείται η πράξη της κυρίας Μπεκατώρου στο να αναφερόμαστε στο εκπληκτικό κίνημα #metoo και να το χρησιμοποιεί ο καθένας που έχει προσωπικές συγκρούσεις  να το χρησιμοποιήσει για να τον υποτιμήσει, δυσφημίσει, συκοφαντήσει. Δεν έχω διαφορές μαζί της. Είναι αδιανόητο να χρησιμοποιείται…» είπε.

«Το σωματική βία είναι αδιανόητο. Το άλλο είναι γενική κι αόριστη καταγγελία. Υποτίμηση, απαξίωση, έβριζα… είναι γενικά πράγματα. Ένταση στη δουλειά υπάρχει. Η συνεχόμενη βία είναι και ποινικό αδίκημα [η λεκτική]. Θέλω να πιστεύω, μέχρι πρότινος πίστευα πως με την τάση είναι της μόδας τώρα να συμπεριφερόμαστε σαν την κυρία Μπεκατώρου… κι αυτό είναι και το πρόβλημα. Με τη δική μου μήνυση καμία γυναίκα δεν πρέπει να σταματήσει να καταγγέλλει τέτοιες περιπτώσεις. Πίστευα πως είναι μια διάθεση “είμαι κι εγώ εδώ”, “συμμετέχω και εγώ και μιλάω”. Φοβάμαι ότι είναι πιο μπλεγμένη ιστορία, δεν είναι τόσο αθώο. Θα αποδειχθεί συν τω χρόνω. Η στεναχώρια έφυγε γρήγορα και ο θυμός με διακατέχει αυτή την στιγμή» υπογράμμισε.

«Είναι απαράδεκτο όποιος έχει μια διαφορά με κάποιον να βγαίνει να καταγγέλλει… Πιστεύω επίσης λόγω αστοχίας κι απειρίας δημοσιογραφικής παρόλο που ίσως ήταν γνωστό ότι θα ειπωθεί αυτό, δεν με είχαν ενημερώσει» κατέληξε.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Ειναι τρομερο να βγαινει ο καθενας να καταγγέλει τον αλλο, οταν ξερει πως όλα ειναι πλημελήμματα που εχουν παραγαρφεί κι δεν μπορουν να αποδειχτουν ποτέ. Η ρετσινια ομως μένει στον φερομενο ως θυτη κι θα τον ακολουθεί μεχρι το τελος της ζωης του

  2. Λυστε τα στα δικαστήρια αθόρυβα και ωραία. Έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε. Δηλαδή άμα πλακωθω στο ξύλο με τον γείτονα μου ή το αφεντικό μου πρέπει να βγω στα κανάλια και να το κάνω βουκινο;

  3. Εμένα μια φορά πριν 34 και μισό χρόνια ακριβώς, μέρα Τετάρτη και ώρα 6,15 μ.μ, ο άντρας μου μου έδωσε ένα χαστούκι. Και σήμερα το θυμήθηκα και θύμωσα, και ξέχασα ότι λεφτά δεν υπάρχουν, ότι γίνονται παραβιάσεις στο Αιγαίο, ότι τα εμβόλια θα καθυστερήσουν, ότι για να βγω έξω απ’ το σπίτι χρειάζομαι δήλωση μετακίνησης, ότι δεν μπορώ να πάω στην διπλανή πόλη, ότι τα παιδιά της φίλης μου δεν μπορούν να πάνε στην Αθήνα όπου “σπουδάζουν”, ότι ο κουμπάρος μας δεν μπορεί να πάει στο εξοχικό του να δει αν έσπασαν οι βρύσες απ’ την παγωνιά, ότι ο μπατζανάκης δεν μπορεί να πάει στο χωριό να δει την έρμη την μάνα του που είναι ολομόναχη, ότι οι γείτονες θέλουν το μισό Αιγαίο, . Θέλω να τιμωρηθεί ο άντρας μου για αυτό που μου έκανε. Άλλα πράγματα δεν θέλω. Όλα καλά είναι. Τέλεια. Μόνο να τιμωρηθεί αυτός που μου έδωσε ένα χαστούκι. Για τον προϊστάμενό μου όταν πρωτοδιορίστηκα (τώρα είμαι συνταξιούχα) θα σας γράψω άλλη φορά. Me too, me too, me too, me too, me too

  4. Οτι θυμάστε χαίρεστε;Είτε ήταν σεξουαλική παρενόχληση είτε λεκτική βία,να αντιδρούσατε όταν έγινε το περιστατικό.Τα φοβηθηκα για τη καριέρα μου κτλ σημαίνει ότι τα ήθελες και τα έπαθες.Μου βγαίνετε ολοι μετά από 10-20 χρόνια να πείτε τον πόνο σας.Κουράσατε.

  5. Στην Ελλαδα οποιος εχει ενα ειδος εξουσιας και το πανω χερι αυτα κανει στους απο κατω….ειναι καθαρα θεμα ελληνα εργοδοτη ειτε μιλαμε για μια απλη βιοτεχνια ειτε για το θεατρο ειτε για οπουδηποτε αλλου…Να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους , δυστυχως ο ελληνας μολις παρει εξουσια στα χερια του και την δει αφεντικο ειναι οτι χειροτερο…και δεν φερετε ανθρωπινα στους υπολοιπους ελληνες που τους εχει στη δουλεψη του…Και αυτο απο οτι βλεπουμε συμβαινει δυστυχως σε ολους τους χωρους…

  6. γενικα κατι μαγειρευεται.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.

  7. Ζούμε το λυκόφως των ειδώλων. Όχι μόνο εδώ αλλά και παγκοσμίως. Ελπίζω μόνο αυτό να οδηγήσει τους ανθρώπους στην ελευθερία και όχι σε νέα υποδούλωση.

  8. Παντού συμβαίνουν αυτά, σε όλους τους εργασιακούς χώρους. Είτε για σεξουαλικούς λόγους είτε επειδή το αφεντικό δεν σε γουστάρει. Το θέμα όμως για τις γνωστές αυτές κυρίες είναι ότι τα ανέχονται για να κάνουν την καριέρα τους και να ανέβουν. Ο απλός υπάλληλος όμως τα ανέχεται για να μην χάσει το μεροκάματο. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αυτά είναι καταδικαστέα.

  9. Η μπέμπα που ένιωσε φόβο,κυρά μου γιατί δεν του είπες εκείνη την ώρα αι σιχτίρ ρε παπαρα και να σηκωθεις να φυγεις;το λεω αυτο γιατι δεν νομίζω ότι μασάς και μια χαρα διαχειρίζεσαι τα πράγματα,

  10. Να’ταν μονο το θεατρο..Παρομοια περιστατικα με βρισιες παιζουν και στο χωρο της υγειας,μεταξυ μεγαλοδιευθυνταδων και φουκαραδων ειδικευομενων ή επικουρικων επιμελητων,ειδικα στις χειρουργικες ειδικοτητες,μεσα σε χειρουργεια και μπροστα σε ασθενεις κιολας…Ολα για να δειξουν οτι αυτοι οι διευθυνταραδες ειναι θεοι ενω οι αλλοι ειναι τιποτενιοι και αχρηστοι,και να τους δωσει ο αρρωστος το κατιτις τους.

  11. Πολλά τα συμπεράσματα :
    1. Αυτοί είναι οι άνθρωποι του πολιτισμού μας ; Βρισιές, κλωτσιές, εκμετάλλευση όλων των ειδών, έλλειψη σεβασμού
    2. Γιατί η καταγγελία δεν έγινε αμέσως, να είναι φρέσκια-φρέσκια και μας την σερβίρετε μπαγιατισμένη; Μήπως ψάχνουμε προβολή τώρα που υπάρχει και μεγάλη κρίση στην αγορά;
    Και τα δύο πολύ καταδικαστέα.

  12. Με τα ελληνοτουρκικά τι γίνεται ρε παιδιά; Με τα νεοταξικα αποβρασματα θα ασχολούμαστε; Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος;

  13. Δεν είδα να ασχοληθούν έτσι και με το κοριτσάκι 12 ετών που έκαψαν πριν 9 χρόνια ,ούτε που ακούστηκε σχεδόν αν δε το έβγαζε η Νικολούλη στον αέρα !!!!

  14. Πιστεύω πολύ στο αρχαίο ρητό που λέει:
    ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ και πάσης μαλακίας, συμπληρώνω εγώ!!!

  15. Φαίνεται απο τη φάτσα ότι είναι μαλάκας ο τύπος

  16. :Ο ΚΙΜΟΥΛΗΣ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΓΙΑ ΣΕΡΙΑΛ ΚΙΛΛΕΡ

  17. Ειμαι καλοπιστος και θελω να πιστευω οτι ειναι εξαιτιας της πανδημιας και επειδη δεν εχουν δουλεια καποιοι προσπαθουν να φανουν με αυτο τον τροπο το καταλαβαινω! αλλα ας σεβαστουν τους ανθρωπους που δεν ειναι μαιντανοι της τηλεορασης ας σεβαστουν τον ανθρωπο κιμουλη!.
    Νευρα μπορει να εχει καποιος γιατι θελει να βγαινουν ολα τελεια πανω στην δουλεια του… τι το κακο εχει αυτο.

  18. Στην Ελλάδα είμαστε όλοι μια ωραία αγαπημένη οικογένεια… Κλωτσιές, μπουνιές, βρισιές, βιασμοι, κακοποίησεις, εκβιασμοι,απόπειρες δολοφονιων,κλοπες, υποκλοπές, δολοφονίες χαρακτήρων, συκοφαντιες,πουστιες, πισωπλατα μαχαιρωματα,τοκογλυφιες…. Ένας ωραίος όμορφος κόσμος!!!

  19. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΈΜΕ ΣΑΝ ΚΟΡΌΙΔΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΜΠΌΛΙΑΣΜΑ ΒΡΉΚΑΝ ΆΛΛΟ ΤΡΟΠΆΡΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΙΣ ΜΠΕΚΑΤΟΡΟΥ ΩΣ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΆΛΛΗ ΠΛΗΓΉ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ

  20. Διαίρει και βασίλευε ,θα φαγωθούμε μεταξύ μας ,σε όλα τα επίπεδα ,για να έρθει η ΝΤΠ να μας σώσει. Σύντομα και άλλα ηλίθια διλήμματα θα βγούνε στο προσκήνιο αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη. Παρεμπιπτόντως με στραβοκοίταξε η Σούλα το αφεντικό μου πριν 30 χρόνια, πιάνεται για παρενόχληση ή να σκεφτώ κάτι άλλο;

    1. Άμα ήσουνα ανύπαντρος και την γουστάρεις και σου άρεσε αυτή η φάση οχι

  21. Εχω μια φιλη που ηθελε να παιξει σε σηριαλ του ALPHA. Για να μπει επρεπε να περασει απο το κρεβατι του κυριου αυτου. Την καλεσε σπιτι του, μονο που εκει την πηγε ο πατερας της και φυσικα χαλασε η δουλεια. Μιλαμε για αλητεια.

  22. Ναι είμαστε βόδια και τρώμε σανό, και δεν ξέραμε ότι πίσω από την λάμψη όλων των παντός τύπου “αστέρων” κρύβονται παντός τύπου “σκόνες”, αναβολικά, σεξ και πίπες, ίντριγκες και απύθμενα κόμπλεξ και μιζέρια… “πέφτουμε από τα σύννεφα” τώρα που τα μάθαμε..
    το θέμα ειναι ειναι ότι όλοι αυτοί οι καταγγέλλοντες π.χ Μπεκατόρου και άλλοι δίνουν το λάθος μήνυμα.. δηλαδή δεν καταγγέλλω κάτι την ώρα που συμβαίνει αλλά το θάβω και το ανέχομαι, για να κάνω καριέρα… και το καταγγέλλω μετά από 20+ χρόνια και αφού έχει παραγραφεί το αδίκημα…

    δεν έχω καταλάβει την σκοπιμότητα αυτού του αυτομαστιγώματος ακόμη..αλλά κάτι μου βρωμάει γενικώς.

  23. με ολες αυτες που βγαινουν τωρα και κατονομαζουν τετοια πραγματα μετα απο τοσα χρονια δεν αξιζει να ασχολειτε κανεις μαζι τους

  24. Έτσι είναι όλοι οι κομμουνιστές. . Φασιστογούρουνα.

  25. Από κατακάθια της αριστεράς και της προδοσίας δεν περιμένει κάτι καλύτερο κανείς.
    Αυτοί είναι και θα είναι μέχρι την ώρα της εθνοκάθαρσης… Ο καιρός γαρ εγγύς.

  26. Ρε παιδιά πολύ μου βρωμάνε όλ’ αυτά.
    Τόσο καιρό είχαμε κακοποιήσεις ζώων και μετά ήρθε το νομοσχέδιο. Δε νομίζω ότι όλες αυτές οι κακοποιήσεις, είτε είναι ψυχολογικής, είτε είναι σεξουαλικής φύσεως είναι τυχαίες!!!! Περιμένω νέο νεοταξίτικο!!! νομοσχέδιο περί ανθρωπίνων σχέσεων!!!
    Και μη μου πείτε ότι όλ’ αυτά έχουν σχέση μόνο με τον Κούβελο και την προεδρία των ομοσπονδιών στις επικείμενες εκλογές….

    1. Φίλε μου όπως τα λές θα γίνουμε ΗΠΑ, εκεί που αν κοιτάξεις γυναίκα στα μάτια πάνω από τρια δευτερόλεπτα θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση, τίποτε δεν είναι τυχαίο. Από την άλλη μπορεί να θέλουν να στρέψουν αλλού την προσοχή του κόσμου τώρα που χαρίζουν την πατρίδα στους Τούρκους.
      Πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί με τις μεθοδεύσεις της εξουσίας.

Comments are closed.