ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: «ΕΚΤΕΛΟΥΝ» ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΔΕΝΔΙΑ! ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΤΥΨΙΜΟ» ΚΟΥΛΗ! ΟΥΡΑΓΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_19-11-2022

    Διαβάστε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου:

    «ΣΤΕΦΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΔΕΝΔΙΑ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΝΤΟΠΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΑΝ, ΤΟΝ ΕΣΤΥΨΑΝ, ΤΟΝ «ΕΚΤΕΛΟΥΝ». ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ρόλο στο νέο σχήμα και η αρεστή Κεφαλογιάννη. Κι εμείς; Ο ευρύς πατριωτικός χώρος; Πάλι ουραγοί στις εξελίξεις, οι διχασμένοι;».

    exofyllo19-11

    Διαβάστε ακόμα: Παπάς και Παπαδιά – Τέρατα ή θύματα;

    Άσχημα σενάρια νέου εγκλεισμού – Έρχονται πάλι μάσκες;

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Για να γίνεις πρωθυπουργός κανονικός με εκλογές πρέπει να είσαι αρχηγός κόμματος. Αυτός αρχηγός της ΝΔ δεν βγαίνει. Οπότε αλλά λόγια……

    2. Ο Δένδιας από την Κούλα τουλάχιστον 100 φορές καλύτερος! Τον έχω ακούσει με τα αυτιά μου να ζητάει τις γερμανικές αποζημιώσεις στην Γερμανίδα υπουργό που είχε έρθει στην Ελλάδα και δεν πίστευα ποτέ μου αυτό που άκουσα και τώρα με την Λιβύη έπραξε ξανά σωστά

    3. Συμπολιτες εχω φαει φασολαδα! Συγχωρατε με για τη μποχα οταν διαβαζω για ελληνικα κουραδομασωνακια! Ο Mr. Διεθνες δικαιο της ΝΤΠ θα γινει πορδιπουργος του αγιου….ανημερα!

    4. Η κεντρική στοά της Αχαρνών και γωνία Σουρμελή ιδρύθηκε το 1949 ως φιλανθρωπικό ίδρυμα με απόφαση του τότε υπουργού Κοινωνικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνου Καραμανλή.

      Ακριβώς δίπλα μεσοτοιχία στη Σουρμελή 2 επί δεκαετίες έδρα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου.

    5. Η τεκτονική ιδιότητα θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να αποκρύπτεται από την Υπηρεσία όσον αφορά τους Δημόσιους Υπαλλήλους αλλά και καθένα που του ανατίθενται αρμοδιότητες Δημοσίου. Άλλως δημιουργούνται καταστάσεις όπου π.χ. κριτής και κρινόμενος, αξιολογητής και αξιολογούμενος, δικαστικός/εκλογικός αντιπρόσωπος/μέλος εφορευτικής επιτροπής και υποψήφιος να είναι μέλη της ίδιας τεκτονικής δύναμης. Γενικότερα, για τα μέλη των τεκτονικών αδελφοτήτων θα έπρεπε να ισχύουν τα ίδια ασυμβίβαστα που ισχύουν και για τους συγγενείς εξ αίματος 2ου βαθμού (αδερφοί).

    6. Και τι να λέει αυτό ; ο βάζελος μασονοδένδιας θα παραλάβει την εγκληματική οργάνωση στο 15%, άρα πιο πιθανό είναι να γίνει πρωθυπουργός ο μπογδάνος παρά αυτός ! ΛοΛ

    7. Ο Δένδιας είναι ένα εβραιόδουλο κάθαρμα.
      Τον έστειλαν από την Κέρκυρα σε ηλικία δέκα ετών εσωτερικό στο Αμερικανικό Κολλέγιο, γνωστό πλέον ως σχολή παραγωγής γενιτσάρων.
      Αντιπροσωπευτική φωτογραφία αυτή με κιπά, όταν προσκυνά τα σιωνιστικά αφεντικά του.

    8. Η μασονία δυστυχώς κυβερνάει την Ελλάδα. Πάντοτε έτσι ήταν. Για αυτό έπρεπε να ενωθεί ο πατριωτικός χώρος, αλλά χρειάζεται έντιμους ανθρώπους, με ειλικρινείς πεποιθήσεις στις αρχές Πατρίδας, Θρησκείας και Οικογένειας και με διάθεση θυσίας. Από τότε που πέθανε ο Γιώργος Τράγκας, πριν από ένα χρόνο, θα έπρεπε να έχει γίνει προσπάθεια. Τον Τράγκα τον ακολουθούσαν πολλοί και τον πίστευαν. Καλό ήταν να μην τον εξοντώσουν, αλλά αφού έγινε οι υπόλοιποι έπρεπε να κάνουν μία συζήτηση. Υπάρχει και το μεγάλο πρόβλημα της φυλάκισης του Κασιδιάρη, που είναι ειλικρινής πατριώτης, όπως και σεις κ. Στέφανε. Για αυτό το σύστημα σας διώκει, για να σας κρατήσει μακριά από τέτοιους αγώνες. Προωθούν σκόπιμα και κάποιους, σαν τον κ. Εμφιετζόγλου, που είναι μεγάλος άνθρωπος και δεν έχει περιθώρια. Αυτός έπρεπε να υποστηρίξει εσάς και τον Κασιδιάρη. Τώρα πάλι θα βγουν μπροστά οι μασόνοι και θα προωθησουν τον Δενδια, με τα τεράστια λάθη στην εξωτερική πολτική. Εντάξει κινείται σύμφωνα με τις υποδείξεις του Ρότσιλντ.

    Comments are closed.