ΣΤΟ “ΚΟΚΚΙΝΟ” Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    ΚΙΝΗΣΗ

    Από νωρίς το πρωί, παρατηρείται αυξημένη κίνηση σε όλες σχεδόν τις κεντρικές οδούς της Αθήνας. Εντούτοις, στο κέντρο της πόλης οι δρόμοι παραμένουν κλειστοί λόγω της παρουσίας τρακτέρ στο Σύνταγμα, τα οποία βρίσκονταν εκεί όλο το βράδυ.

    Ο Κηφισός παραμένει σε «κόκκινο» επίπεδο κυκλοφορίας για μία ακόμη ημέρα, με τα αυτοκίνητα να κινούνται με δυσκολία και στα δύο ρεύματα του κεντρικού δρόμου της Αθήνας.

    Συγκεκριμένα, παρατηρείται αυξημένη κίνηση προς τον Πειραιά από τη Μεταμόρφωση έως το Περιστέρι, καθώς και προς την Κηφισιά από το Περιστέρι έως τη Νέα Ιωνία.

    Προβλήματα παρουσιάζονται και στη Λεωφόρο Αθηνών Κορίνθου λίγο μετά το Δαφνί αλλά και σε διάσπαρτα σημεία από τον Κηφισό μέχρι το κέντρο της Αθήνας.

    Λόγω των κλειστών δρόμων γύρω από το Σύνταγμα η Λεωφόρος Συγγρού είναι σχεδόν απροσπέλαστη από τη Νέα Σμύρνη.

    Παράλληλα, λόγω ακινητοποιημένου οχήματος υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος της οδού Λιοσίων, στο ρεύμα προς Πειραιά.

    Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται και στη Λεωφόρο Κηφισίας και στην Αττική Οδό.

    Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο οι καθυστερήσεις είναι:
    Άνω των 30′ από Φυλής έως Κηφισίας,
    20′-25′ από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας.
    Στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
    10′-15′ στην έξοδο για Λαμία,
    15′-20′ από Ανθούσα έως Κηφισίας,
    15′-20′ από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας.

    Δείτε την ενημέρωση της τροχαίας για την κίνηση ΕΔΩ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Ήρθαν μόνο και μόνο για να κάνουν δύσκολη τη ζωή των Αθηναίων. Οι μπουρτζόβλαχοι με τα εκατομμύρια στις τράπεζες. Καλά σας έκανε ο Κυριάκος. Πίσω στα κ@λόμπαρά σας τώρα.

    2. “λογω των αγροτων|¨” Λες και οταν δεν ηταν οι αγροτες στην αθηνα δεν δημιουργειται το ιδιο ακριβως προβλημα.Κατι αναλογο που λενε και οι “μετεωρολογοι” για τον καιρο “ηξεις ,αφιξεις , ου εν πολεμω θνησκεις”Οπως π.χ καποιος “ηλιολουστος” σε κρατικο καναλι.Οπως πχ οι τζογαδοροι του χρηματιστηριου συχνα-πυκνα διασπειρουν ‘πεφτει το χρηματιστηριο λογω του οτι το αλφα και το βητα συμβαινει και την αλλη μερα τουμπαλιν.ισα -ισα για να κονομησουν παραπληροφοροντας τους αλλους
      ανθρωπακια….

    Comments are closed.