ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ Ο ΛΑΟΣ! ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ… «ΤΣΙΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»!

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΥΣΙΜΑ

    Έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει κατά καιρούς πολλά. Ωστόσο, πάντα πρέπει να κάνουμε και τη δική μας έρευνα για να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες μας.

    Για παράδειγμα έχουμε διαβάσει την… τσιρίδα του Αιγαίου να λέει: «Ασταμάτητα και επί καθημερινής βάσεως γίνονται έλεγχοι στα καύσιμα, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι «πρόστιμα επιβάλλονται συνεχώς τόσο σε πρατήρια, όσο και σε σούπερ μάρκετ και αποθήκες».

    Ή έχουμε διαβάσει στα συστημικά: «Σε ό,τι αφορά στα πρόστιμα και στη δημοσιοποίηση των ονομάτων όσων παρανομούν ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «ο νόμος για την αισχροκέρδεια, που έχουμε ψηφίσει, αφορά στην δημοσίευση της επιχείρησης που έχει πάρει πρόστιμο για ποσό άνω των 50.000 ευρώ ή που έχει πάρει πρόστιμο για δεύτερη φορά γι’ αυτόν τον λόγο».

    Είναι όμως έτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι έλεγχοι που γίνονται και διαφημίζονται είναι για τους τύπους, ή στην καλύτερη περίπτωση στοχευμένοι, χωρίς κανέναν ουσιαστικό αντίκρισμα. Και αυτό γιατί κυβερνάει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ!

    Σε ποσοστό 30% αυξήθηκαν οι καταγγελίες πολιτών και οι πληροφορίες για λαθρεμπόριο και νόθευση καυσίμων, μετά την εκτόξευση των τιμών στα καύσιμα, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

    Η αύξηση των τιμών μεγιστοποίησε και τα κέρδη κυκλωμάτων λαθρεμπορίας και νόθευσης καυσίμων, τα οποία δραστηριοποιήθηκαν εντονότερα και συνεργαζόμενα με πολύ υψηλά… κλιμάκια!

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα βυτιοφόρα με χημικούς διαλύτες από Βουλγαρία έχουν αυξήσει τα… δρομολόγιά τους, ενώ μεγαλώνει και ο αριθμός των πληροφοριών για κυκλώματα λαθρεμπορίας τα οποία εμφανίζονται σαν “λερναία ύδρα”.

    Το ίδιο αυξημένες είναι οι καταγγελίες και πληροφορίες για την τοποθέτηση ηλεκτρονικών συστημάτων στις αντλίες πρατηρίων υγρών καυσίμων, τα οποία είτε βάζουν “αέρα” αντί για καύσιμα, είτε βάζουν παράλληλα γνήσιο και νοθευμένο καύσιμο από την νόμιμη και την παράνομη δεξαμενή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Εταιρείες αντισηπτικών στην Ελλάδα μεταφέρουν αλκοολούχα λοσιόν για τα χέρια αλλά και για καύσιμα!!!

    2. Ο μούλος ρε, που βρήκε υπηρεσία να μη δουλεύει σύμφωνα με “τα στάνταρ του”, τη διέλυσε (όπως κάθε τι που πιάνει ο “μίδας” των 💩) και σήμερα, εκτός απ’ όλο το υπόλοιπο “έργο” του, βρεθήκαμε μ’ ένα “turkaegean” νάα στον κώλο…

    3. Πιερακακης ο πλατφορμας του κωλου! Λογισμικα και ματαλογισμικα αλλα η χαρβαρντικη δοσιλογη κουλα καιροφυλακτει, πρεπει να γεμισει τα ταμεια που αδειασε επι μπουρδοιου! Σεφταλια Χαρδαλια, καντηλαναφτη, παγωνια ακουτε?

    4. Ελλάδα η χώρα της λαμογιας της αρπσχτης των κλεφτών και απατεώνων. Αυτή είναι σήμερα δυστυχώς η νεοελληνική πραγματικότητα που
      έφτιαξαν τα τελευταία χρονια οι ψευτοδημοκρατες. Την κύρια ευθύνη την φέρει ο ίδιος ο ελληνικός λαός. Περαστικά σας.

    5. Ο Άδωνις είναι το καμάρι της Νέας Δημοκρατίας…..

    6. ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΑΥΤΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

    7. Ο Άδωνις παίζει να είναι ο πιο αποτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης!!!Βέβαια θα μου πεις,υπάρχει και κάποιος επιτυχημένος??Ακόμα και ο δήθεν επιτυχημένος υπουργός Πιερρακάκης, το μόνο που ξέρει να φτιάχνει, είναι πλατφόρμες τύπου pass!!!Καθρεφτάκια στους ιθαγενείς δηλαδή..!!

    8. Το πετρέλαιο σύντομα θα φτάσει τα 300 δολάρια το βαρέλι και η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα θα ξεπεράσει τα 3 ευρώ το λίτρο. Αφού ο πρωθυπουργός σας είναι στην σωστή πλευρά της ιστορίας, θα φάτε μια βοιδοπ@υτσα που θα είναι όλη δική σας. Εάν δεν αντιδράσετε σήμερα κιόλας θα πάθετε πολύ μεγάλη ζημιά.

    Comments are closed.