ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ Ο “ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΣ” ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ- ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΩΛΩΠΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ “ΠΝΙΞΟΥΝ” ΩΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ragdaies ekselikseis

    Μυστήριο και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η υπόθεση θανάτου του 52χρονου αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης, στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, όπως αποκαλύπτει σήμερα το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

    Οι αρχές αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή για να διαπιστώσουν τα αίτια του θανάτου του, ενώ η σορός του αρχιμανδρίτη βρέθηκε στο διαμέρισμα που διέμενε στην πλατεία Αμερικής.

    Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε απαγχονισμένος με τη ζώνη του με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν αυτοκτονία.

    Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του αρχιμανδρίτη

    Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σημάδια από μώλωπες και αίματα, ενώ συγκλονισμένοι είναι οι άνθρωποι που τον γνώριζαν. Όπως είπαν ήταν άνθρωπος «έξω καρδιά» και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να προβεί σε πράξη αυτοκτονίας.

    Η ΕΛ.ΑΣ. έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς ενδέχεται να μην πρόκειται για αυτοκτονία. Οι αστυνομικοί αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, ώστε να πέσει φως στην αιτία θανάτου του ιερέα, ο οποίος λειτουργούσε σε εκκλησία του Χαλανδρίου.

    Στα «χέρια» του Ανθρωποκτονιών η υπόθεση

    Μετά το πρωτοσέλιδο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ενώ η μητέρα του και ο αδελφός το που ζουν στο Άργος, ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν.

    Ο αρχιμανδρίτης είχε τοποθετηθεί στο «Καρέλλειο-Μονάδα Alzheimer» τού Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

    Δείτε το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας:

    exofyllo27-10

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Τον σκότωσαν στο ξύλο και μετά τον κρέμασαν.

    2. Ο παπας αυτος λειτουργουσε στον Αγιο Παντελεημονα Χαλνδριου, την εκκλησια που πηγαινα..
      Στενοχωρηθηκα πολυ που το εμαθα, κριμα. Φανταζομαι και τη στενοχωρια του πνευματικου μου, του αρχιεφημεριου τους Αγιου Παντελεημονος, πατρος Αντωνιου, που ειναι και ο πνευματικος μου..

    3. ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ… ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ;

    Comments are closed.