ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    3

    Μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία δίνεται στους Τσιόδρες και στους Χαρδαλιάδες να κλείσουν σύντομα τις εκκλησίες πάντα με αφορμή τη “μεταδοτικότητα” του κορονοϊού. Μετά το θετικό τεστ του Σεβασμιώτατου μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεόκλητο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί το σούσουρο ότι όλοι οι πιστοί και οι υπόλοιποι ιερείς έχουν κολλήσει από αυτόν.

    Περιττό φυσικά να πούμε ότι όλα αυτά λέγονται χωρίς να έχουν γίνει τεστ στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους στης δοξολογίας στον Άγιο Δημήτριο όπου ο Μητροπολίτης Θεόκλητος συμμετείχε.Αλλά το σχέδιο στοχοποίησης της Ορθοδοξίας και του εκκλησιασμού έχει μπει ήδη σε εφαρμογή αγνοώντας τις εστίες υπερμετάδοσης των αλλοδαπών εισβολέων.

    Η τρομοκρατία δεν έχει όρια καθώς πολλοί αφήνουν υποννοούμενα και για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου που ήταν παρούσα στο ναό.

    Πάμε ολοταχώς για κλείσιμο των ναών όπως τον περασμένο Μάρτιο. Τότε είχαμε 70-80 κρούσματα ημερησίως. Σκεφτείτε τι θα γίνει τώρα που ξεπεράσαμε τα 2.000. Έρχονται μαύρες μέρες για το λαό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Άγιε γέροντα πήγαινε κάπου αλλού να κάνεις το τεστ για να είσαι σίγουρος… Όλοι τους ψάχνουν να ενοχοποιησουν τον κλήρο γιατί είναι το τελευταίο ανάχωμα που κρατάει ακόμα αντιστάσεις.. Και να μην υπήρχαν κρούσματα μέσα στον κλήρο θα έπρεπε να τα εφευρουν για να τον στοχοποιησουν

    2. Ένα περιστατικό, εκατό γνώμες. Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά όταν γνωρίζουμε την αλήθεια, μπορούμε να καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Πρώτο, οι μητροπολίτες έστειλαν στους ιερείς δεκάδες εγκυκλίους από την αρχή της πανδημίας, εδώ και οχτώ μήνες. Πρέπει και οι ίδιοι να τις εφαρμόσουν και να μην καλύπτουν με διάφορους τρόπους τους παλικαράδες ιερείς που τις παραβαίνουν. Δεύτερο, όταν συγκεντρώνονται χιλιάδες έξω από δικαστήρια γιά τη Χρυσή Αυγή ή γιά άλλες υποθέσεις, ή κάνουν οι αλλοδαποί οποιαδήποτε πορεία, ή όταν ξεφαντώνουν οι νεολαίοι σε πάρτυ, πράγματα που απαγορεύονται, δε σημαίνει ότι οι συγκεντρώσεις πολλών ανθρώπων σε κηδείες, γάμους, μνημόσυνα, βαφτίσεις σε κέντρα εκτός ναών πρέπει να υποτιμούνται. Όλες είναι πιθανές εστίες μετάδοσης του ιού και καμία να μην υποτιμάται. Τρίτο, τα αστυνομικά όργανα να αρχίσουν να κόβουν πρόστιμα σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις κι όχι μόνο στους επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν δείξει ότι συμμορφώνονται στους κανονισμούς. Τέταρτο, σε καμία περίπτωση να μην κάνουμε διαχωρισμό σε κρατικά κέντρα ελέγχου του νέου ιού και σε ιδιωτικά. Μερικοί εδώ μέσα θαρρούν ότι βρισκόμαστε στην πιό πλούσια χώρα του κόσμου. Και προφανώς δε χρειάζεται κάτι τέτοιο. Δε χρειάζεται καμία σπατάλη σε ιατρικά και υγειονομικά μέσα τώρα που μας βρήκε το κακό και ειδικά από ένα μητροπολίτη.
      Πέμπτο, εκείνοι που αναφέρονται στους συνανθρώπους τους ως γίδια, καλύτερα να κοιταχτούν στο καθρέφτη. Ίσως αναγνωρίσουν κάποιο άλλο ζώο του ζωικού βασιλείου.

    3. Οι 30.000 στο εφετειο φοραγανε μασκα; Τα …δημοκρατικα συνθηματα για “κρεμαλες” ακουγονταν με την μασκα φορεμενη; ρε τσιοδρα, τραβα παραιτησου γιατι εσυ φαινεσαι αξιοπρεπης. Για να μας το αποδειξεις, ομως, πες για το εφετειο, αλλιως δεν θα σε πιστευουμε ουτε εσενα. Φτανει πια να λενε για τα 50 ατομα στην εκκλησια οταν το βουλωνετε στα 30.000 ατομα στο εφετειο! Φτανει η υποκρισια ρεεεεεε… ψαχνετε να ριξετε την ευθυνη στα 50 ατομα στις εκκλησιες οταν επιτρεψατε την συγκεντρωση στο εφετειο! Δεν επιτρεψατε να γιορτασουμε 28η Οκτωβριου και επιτρεψατε συγκεντρωση πακιστανων που καψανε την γαλλικη σημαια! Χωρις μασκες κυριε τσιοδρα! Φτανει η υποκρισια ρεεεεεεε..

    4. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ ΛΑΟΣ !
      ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
      ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΚΟΛΑΣ ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΨΕΥΔΟΚΛΗΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΙΑ…….
      ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΡΙΔΟΝ .
      ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΩ…….
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΙ , ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
      ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΗΝΕΣ………

    5. Δεν φορανε μασκα στο ναο και αυτο τους κανει επικινδυνους να κολλησουν οι ιδιοι και να υπερ-μεταδωσουν τον ιο και σε αλλους , αυτην εινα η αληθεια .Αλλα οταν η λογικη καποιων ξεκιναει με την σκεψη οτι μεσα στο ναο θα τους προστατεψει ο θεος ( αλλά μολις περασουν την εξωπορτα ) σταματαει η « προστασια » , ε με τετοιες λογικές το προβλημα ειναι υπαρκτο για οσους εχουν κουκουτσι μυαλο .

      1. ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΡΙΕ “Δεν”, ΟΛΟΙ ΜΑΣΚΑ ΦΟΡΑΝΕ.

        1. Θα με τρελανεις ρε φιλε ? Φορανε οι ιερεις μασκες ? Στη τελετη του αγιου δημητριου στη θεσσαλονικη κανενας δεν φορουσε ,τα ειδαμε στη τηλεοραση .

    6. Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι χριστιανοταλιμπάν το βιολί τους.

    7. Τι παει να πει μωρε θετικό, που έχουμε χαζέψει όλοι;
      Είναι άρρωστος, έχει πυρετό; Κρούσμα στην ιατρική είναι αυτός που έχει συμπτώματα, όχι οι μούφες με τα θετικά, που στέλνουν θετικά αποτελέσματα σε ανθρώπους που έδωσαν τα στοιχεία τους να κάνουν το τεστ και τελικά ΔΕΝ το έκαναν. Αίσχος.

    8. Ποιον λαό;Αυτά τα γίδια που τα κατευθύνει η τηλεόραση και τα πουλημένα τομαρια της κάθε είδους δημοσιογραφιας.;Φοράτε μάσκες καραγκιοζηδες Οργίζομαι που αποτελώ μέλος αυτου του προβατολαου.ΟΥΣΤ, Γ…Ω ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ.

    9. Το τεστ που το εκανε ο Δεσποτης Εαν το εκανε σε κρατικο καλα θα ειναι να κανει και αλλου για πιο σιγουρα

    10. οι σα@@@@ες της κυβέρνησης γιατί δεν εμπόδισαν ή δεν διέλυσαν τον οχετο των σταλινοφασιστων κ. αναρχοα’πλυτων στο εφετείο; τώρα θα συνεχιστουν τα ίδια με πολυ@@χανεια, κ. γρηγορο’ πουλους. πόσος φαρισαισμος. απατεώνες

        1. πολυ καλα τα λεει ο απο πανω σου ο ιος σς μονο με τους ελληνες εξαπλωνετε?????????????? εσυ παρε τα χαπια σου χαπι

    Comments are closed.