ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ Γ#ΦΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ. ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ; – ΕΝΤΑΣΗ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

    Κοινοποίηση:
    5748966

    Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγείται σήμερα ο 32χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κατηγορείται ότι πυροβόλησε στο κεφάλι 16χρονο, στη διάρκεια καταδίωξης, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

    Σε βάρος του αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

    Στο μεταξύ, ένταση σημειώθηκε τη νύχτα, με αφορμή τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά. Όπως έγινε γνωστό, ομάδα περίπου 50 ατόμων συγκεντρώθηκαν στις 02.30 τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό, κοντά στα διόδια του Ωραιοκάστρου και στο ρεύμα προς Αθήνα, όπου επί δύο ώρες απέκλεισαν τον δρόμο, ανάβοντας φωτιές στο οδόστρωμα και καίγοντας λάστιχα.

    Λίγο νωρίτερα, ομάδα ατόμων είχε συγκεντρωθεί στη Συμμαχική οδό προκαλώντας φθορές σε δύο διερχόμενα οχήματα, ενώ ζημιές σε φορτηγό αναφέρθηκαν και στις 3.40 στα ξημερώματα, στα Υψώματα Διαβατών, κοντά σε οικισμό Ρομά της περιοχής. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ή κάποια προσαγωγή.

    Στο μεταξύ, ένα νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σε αυτό φαίνεται το αυτοκίνητο του 16χρονου στο βενζινάδικο την ώρα που βάζει βενζίνη και όταν αυτός φεύγει χωρίς να πληρώσει, ο υπάλληλος του καταστήματος ενημερώνει τους αστυνομικούς που βρίσκονται μέσα στο κατάστημα, κάτι που δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας που κάνει λόγο για αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόταν πλησίον του σημείου.

    Από το βίντεο φαίνεται εντός του βενζινάδικου να είναι τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι μόλις ενημερώνονται από τον υπάλληλο για το ότι ο πελάτης έφυγε χωρίς να πληρώσει, σηκώνονται από τις θέσεις τους, φορούν τον εξοπλισμό τους και φεύγουν από το κατάστημα.

    photo_2022

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Πουτάνα δημοκρατία.
      Άντε και γύφτος πρόεδρος.
      Γιατί η άλλη η κουμούνα, καλύτερη είναι;

    2. Το ότι ο αστυνομικός είναι στον εισαγγελέα, όπως αναφέρει το άρθρο, αυτό ονομάζεται ‘νομική διαδικασία’ και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι διώκεται ή κατηγορείται.

    3. Ντροπή σας να τον σέρνετε στα δικαστήρια, καλά του έκανε ο αστυνομικός.. Εγώ θα έριχνα και χαριστική.

      1. Ζορο, δεν τον σέρνει κανείς και κανείς δεν μπορεί να τον σέρνει στα δικαστήρια. Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή, ο αστυνομικός προστατεύεται απο τον νόμο έως ότου κριθεί δημοσίως αθώος απο την δικαιοσύνη. Κάτι που ο ίδιος δικαιούται και επιθυμεί όσο κανένας άλλος.

    4. ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ο ΡΟΜΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ; ΚΑΝΤΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ” ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΧΕΤΟΣ….

    5. Θα πάρει και 600 ευρώ δώρο Πάσχα, από τον δικτάτορα κουλη.

    6. ΝΑΙ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝΕ, ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΚΑΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ???? ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ……

    7. ;Αντε μετά να κάνουν την δουλειά τους οι αστυνομικοί όταν γιά τον κάθε εγκληματία και απατεώνα τους τρέχουν στα δικαστήρια. στην Αμερική έχετε πάει ποτέ να δείτε πως στην ” ανάβουν” στο άψε σβήσε ‘αμα δεν κάτσεις κάτω; Εκεί δηλαδή δεν έχουν δημοκρατία; Έχουμε γίνει τα σούργελα της υφηλίου με την εγκληματικότητα να χει φτάσει στα ύψη και να χαϊδολογάνε πολιτικοί και δικαστικοί όλα τα αποβράσματα. Άει σιχτιρ πιά με τον παραλογισμό. Ν’ αγιάσουν τα χεράκια του του αστυνομικού.

    8. Οι Γύφτοι απαγγέλονται σε Διακίνηση ναρκωτικών, όπλα, κλοπές αυτοκινήτων, βρίσκονται επί καθημερινής βάσης, στο Αστυνομικό δελτίο, δείχνοντας πως η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς.
      Τσιγγάνοι και γύφτοι, την στιγμή που δηλώνουν “άεργοι” και “άποροι”, κυκλοφορούν με Porsche, Ferrari, BMW, Mercedes αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, πουλώντας πρέζα, κοκαϊνη και χασίσι, σε ολόκληρη την Αττική.

      1. Πες τα φίλε… Ασ πάει οποίος θέλει να δει τους “άπορους” γυφτους στο Vegas (Γονιδης-Μελας) πως έχουν πιάσει όλα τα πρώτα τραπέζια κάθε βράδυ και τα πακέτα κατοστάρικα που χαλάνε με τις πουτανες τους και ας έρθει να μας πει.

    9. O ΒΕΝΖΙΝΟΠΏΛΗΣ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ.
      Η ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ…..,ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΟΣ,ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΞΕΧΩΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ,ΜΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ.
      Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ,ΚΟΙΝΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΟΜΟΙΩΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
      ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΙΚΤΟΚ.ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΡΟΜΑ LIVE βιντεο,ΟΙ ΚΟΥΜΤΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΡΕΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ,ΑΝ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
      ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΜΕΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΣΥΣΣΙΤΙΟ, ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ”ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ΄΄ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ,ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ(ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ…..).
      Υ.Γ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΑΔΕΣ.ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

    10. Και οδήγησει χωρίς δίπλωμα , για τον Μάριο στο Μενίδι που τον σκότωσαν οι κολόγυφτοι, όλα καλά ε; Ξυπνήστε ρε βοοειδή επιτέλους και ψηφίστε Κασιδιάρη να ξεβρωμίσει ο τόπος.

    11. Ψηφίστε πάλι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για να φέρουν τους γυφτους σπίτι σας!

    12. Από ήρωας εγκληματίας ένα τσιγάρο δρόμος… Αν εμβολιζε τον αστυνόμο ο γύφτος τότε ο αστυνόμος θα ήταν ήρωας που έπεσε εν ώρα υπηρεσίας.. Τώρα που προσπάθησε να σώσει τη ζωή του από τον κακοποιό έγινε ξαφνικά εγκληματιας.. Άμα σου λέω.. Από ήρωας εγκληματιας ένα τσιγάρο δρόμος

      1. Όπως και νά χει το θέμα, όπως και να αισθάνεται ο καθένας μας ξεχωριστά και ότι και να λέμε ή να νομίζουμε, ένα πράγμα μόνο έχει σημασία. Το ότι ο αστυνομικός ενήργησε με ύψιστο επαγγελματισμό και 100% βάσει πρωτοκόλλου. Σημειωτέον ότι κανένας αστυνομικός δεν θα ευχόταν να ζεί και να θυμάται στην υπόλοιπη ζωή του ότι έχει σκοτώσει άνθρωπο.

    13. στην αμερικη την σφαιρα θα την τρως αμεσως επιτοπου αν δεν σταματησεις σε σημα…..δηλαδη αυτοι δεν εχουν δημοκρατια εκει …..αντε αρκετα με δαυτους ….ξαφανιστε τους ολους να ησυχασουμε…

    14. Ντροπή ρε αλήτες τρέχετε έναν άνθρωπο ο οποίος τι έκανε? Έκανε απλώς την δουλειά του. Δηλαδή τη έπρεπε να κάνει ο αστυνομικός να του δώσει βραβείο για το κλέψιμο.

    15. Καλα έκανε ο αστυνομικός. Σε άλλες χώρες θα του είχαν δώσει μετάλλιο. Εδω….μην πειράξεις τρίχα από τα παιδιά τα δικά μας.

    16. Είμαστε πολυπολιτισμικοί π@ύστρες, καταλάβετέ το και ψηφίστε μας σούργελα.

    17. εφυγε χωρις να πληρωσει ετρεχε μεσα σε κατοικημενη περιοχη περνωντας τα κοκκινα αβερτα πηγε να εμβολισει αστυνομικους δηλαδη τι αλλο θα επρεπε να γινει να του δωσουν και μεταλλιο ?στην αμερικη δεν θα προλαβαινε να βγει απο το βενζιναδικο

      1. φιλαρακο δυστυχως.εδω εχουμε λενε δημοκρατια…εχεις 1000% δικιο ……….ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.!!

    18. να παρουν ολα τα οπλα απο τους αστηνομικους (να τα στειλη η κουλα στον γελιο με της γοβες ) και στου αστινομικους να δοσουν θυμιατα να κηνιγανε τους ευπαθης εγκλιματιες………………..
      στης εκλογες θα τα πουμε καλα…………..

    Comments are closed.